Sa ne rugam pt Maria lui Irinel! (2)
Raspunsuri - Pagina 8
sim spune:
La multi ani, multa sanatate, viata lunga si plina de impliniri, Mariuca! Sa dea Domnul sa-ti bucuri familia minunata cu surasul tau ani multi si fericiti!
Te imbratisam cu drag si suntem cu gandul alaturi de tine!
Simona 17+ si Ruxi
monet spune:
de Sfinta Maria, un gind dulce pentru Mariuca!
mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)
POZE MEXICO 2006
MAYA DE IULIE 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
ralu spune:
De Sf. Maria ii dorim Mariei multa, multa sanatate si sa creasca mare si frumoasa!!!
Pupici dulci pe obrajori!!
Doamne ajut-o pe Maria!
andrruzza spune:
Multa sanatate, doamne ajuta!
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
Irinel spune:
Multumim mult de urari! Maria e bine, zambeste mult si gangureste cu noi si cu jucariile. E indragostita de frate-sau, cum il vede i se lumineaza fata. O data era cam necajita, asa e ea dupa mese, si cand l-a vazut a zambit, un zambet amestecat cu plans, asa dulce a fost... Am mai facut poze da nu ne-am invrednicit sa le punem, sper sa apucam cat de curand.
Avem probleme cu mancatul inca, sper ca in lunile care vin sa o comvingem sa manance singurica sa scapam de tubuletul din stomac, dar va fi o cale lunga... accepta suzeta cu ceva pe ea, sticla sa n-o vada, iar cu lingurita a parut la inceput ca va fi mai bine da acum nu o mai vrea, tot suzeta data prin ceva e de baza...
Danut e si el bine, da nu prea mai vrea la gradi. Din septembrie oricum nu-l mai trimitem, va fi greu da e mai bine mai ales pentru Maria ca incepe sezonul gripelor...
Ralu la multi ani si printesei tale scumpe!
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina, Daniel (28 Mai 2004) si Maria (20 Aprilie 2006)
AdrianaMitu spune:
Buna Irinel,
tare ne bucuram ca auzim de bine de Mariuca... se vede ca luptatoare ca mamica ei :). Ne rugam pt Mariuca si pt voi si mai asteptam vesti de la voi pe forum.
Pupici dulci la baieti, Mariei si tie
Cu Adriana
bertha spune:
Irinel, ma bucur din toata inima ca sunteti bine, ca Maria evolueaza f bine. Ma gandesc f des la voi, imi e ff rusine ca nu ti-am mai scris niciun mail, nici la copilasi nu am mai reusit sa intru...
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
tnicoleta spune:
Irinel Mariei. Incet incet o sa invete si sa manace. Ma rog sa fie cat mai curand. Voua putere sa treceti cu bine peste aceste probleme.
Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
mariana_1976 spune:
Irinel, CINEVA acolo SUS este mereu cu voi si dovada este starea buna a micutei Maria.Imi pare bine sa citesc ca evolueza bine si ma in continuare ca totul sa fie bine si in viitor.
Mariana 13+
mama de Monica, Matei si Markus