Sa ne rugam pt Maria lui Irinel! (2)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelica_g spune:

Mariuca, draga, rezista!!! Stim ca Dumnezeu te iubeste, si te vrea aproape! Insa dragostea parintilor tai ti-L va sadi pe Dumnezeu il sufletel, si va va ajuta sa imbatraniti impreuna!!!

Irinuca, scumpa noastra! Cum o durere ca aceasta ne face sa-i multumim Divinitatii pentru darurile cele mai de pret pe care ni le-a lasat pe Pamant: viata si sanatatea!

Va doresc muuulta, multa putere! Noi, mamicile, intelegem durerea prin care treceti, pt ca ne este greu si cand pruncii nostri sufera pt o simpla raceala. Ma rog si eu la Dumnezeu pt voi, si sper din tot sufletul sa faca un MIRACOL, pt ca toti cei care au intalnit-o pe Mariuca si i-au cunoscut siuatia sa-L slaveasca pe Dumnezeu, sa-I multumeasca, sa I se inchine si sa constientizeze ca se mai intampla minuni, atata timp cat exista credinta netzarmuita!

Doamne-ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Draga Irinel, cred ca este tare greu pentru voi parintii in aceste momente, dar cum ai spus si tu si Doina, Dumnezeu stie cel mai bine. Mariuca ta este o luptatoare si asta se vede si in aceste momente. Ma bucur ca nu ti-ai pierdut speranta. Ne rugam pentru MAria si pentru voi....

Doamne ajut-o pe Maria!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Mami Irinel draga mea draga, gandurile si rugaciunile imi sunt alaturi de voi si sper din tot sufletul ca Mariuca sa implineasca minunea care i-ar lasa fara cuvinte pe doctori. Sa te intareasca Bunul Dumnezeu si sa-ti ajute sa-ti vezi puiul crescand mare si sanatoasa!

Cu drag,

Simona 30+ si Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

ptr. Mariuca!
Irinel, te imbratisez! Multa putere si incredere in Mariuca voastra, care o sa le arate tuturor ca-i o mica luptatoare! Tot binele din lume pentru voi toti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Irinel, nici nu stiu ce sa-ti spun decat ca puterea Domnului e nemarginita, ca exista minuni si eu cred cu tarie in ele. Te imbratisez si sunt alaturi de tine si de George, nu pot sa cuprind cu mintea cat de greu va este, dar ma rog la Dumnezeu si pt voi sa va dea sanatate si putere.

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Cum se mai simte printesa mica?

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Irinel,Dumnezeu sa va rasplateasca credinta voastra!Pupici Mariei luptatoare!Suntem alaturi de voi in rugaciune!Asteptam vesti!

dewww.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank">Ruty&Erikutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Doamne ajut-o pe Maria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanah spune:

Irina, ne gindim in fiecare zi la voi si ne rugam la Dumnezeu sa-i dea putere Mariei mici sa lupte, iar parintilor ei, mult curaj. Spui ca Maria zimbeste, iar daca fetita ta zimbeste, atunci exista speranta. Ai incredere in Dumnezeu si in minunile pe care EL le poate face ! Noi va sintem alaturi cu gindul si sufletul si ne rugam pentru voi. Doamne-ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.iat spune:

Mariuca, multa sanatate si putere!
Irina, sa stii ca Dumnezeu e mare si face ,minuni. Mariuca e un ingeras fara pacate si e mult mai puternica decat crezi . Trebuie sa se faca bine, sa reziste! Am lacrimi in ochi cand scriu, pentru ca nici un copil nu merita sa sufere si ma rog sa fie sanatoasa Mariuca si sa fie un copil fericit.
Doamne ajuta!!!

/

Mergi la inceput