Cat de sigur e sexul copilului la eco morfo?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

La mine la 16 saptamani au spus clar BAIAT si ASA A RAMAS PANA LA SFARSIT

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.aly spune:

noi am facut prima echo morfologica la 14 sapt la dr Iosup si ne+a spus ca e fetita.la21 de sapt am facut aIIa echo tot la drIosup si tot fetita.eu chiar am facut un comentariu de fata cu dl dr ca sper ca nu a facut bb schimbare de sex de la ultima echo,iar dansul mi+a spus ca la el nu se face asa ceva (si ambele echo au fost 2d).acum ne pregatim de ultima echo la 34 sapt la dr Herghelegiu de data asta facem 4d.depinde f mult de dr la care mergi pt ca unei prietene nici la 22 de sapt nu i-a spus cu siguranta ce este.eu zic ca este f important sa mergi la un echograf bun .multa sanatate! alinutza32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexsa spune:

buna burtici!!! eu am fost sapt asta la ginecologul meu si mi-a zis ca bb are 16 sapt pline si crede ca e fetitza!!!!!sper sa nu se insele....si mi-a mai spus ca diferenta intre 2d si 3d e ca la 3d vezi bb-ul mai infrumusetat cu ajutorul unui program de calculator....totul depinde de dr cat de mult se pricepe si-si da interesul sa "citeasca" ce vede pe ecran!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

Buna burtici.La mine a fost asa:
-la 19 sapt. eco morfologica la Medsana-fetita
-la 25 sapt. eco 2D fetita
-la 28 sapt. eco morfologica la Medsana-baietel
Astept cu interes urmatoarea eco sa vad ce-mi mai spun?!

Sa auzim numai de bine.
29+sau poate ???
cricri
http://photos.yahoo.com/dima_crstn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Eu cred ca nu exista medic sa nu se fi inselat vreodata in ceea ce prveste sexul copilului.
conteaza mult pozitia bebelusului.

am prietene carora li s-a spus tot timpul ca nu se vede,nu vrea sa se arate,sta cu fundul.erau doua gravide in acelasi timp,la medici diferiti.au aflat la nastere:una fata,alta baiat.
altei prieten i s-a spus pana la final ca e baiat: a nascut fata !
aa,si vara-mea,nu a stiut pana cand a nascut baiatul.toti spuneau ca e fata:calendarul chinezesc,babisme,etc..

nu e vorba ca nu e sigura ecografia sau nu e bun doctorul,dar atat timp cat vezi printr-un ecran,clar ca pot fi erori.
am inteles ca se poate confunda f des cordonul ombilical cu putica la baieti.asa o fi ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

La mine la 14 sapt dr Iosup la eco morfologica d eprimul trim a zis ca este fetita, iar la eco morfologica d etrim doi de sarcina Dr Pop Adsrian a zis ca e baiat si baiat este

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Mie mi s-a spus prima data ca e baiat la 12 saptamani si 4 zile, iar atunci la mai toate ecografiile mi s-a confirmat, dar eu am crezut 100% din sapt a 13-a cand am vazut poza clara, deci oricine mi-ar fi spus ulterior ca e fata nu as fi crezut, dar oricum mi-au confirmat ca e baiat, in special Iosup in care am foarte mare incredere.
Deci, un medic foarte bun poate vedea si devreme, cu conditia ca pozitia fatului sa permita asta.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Se stie ca ecografele mai dau gres. La mine este fata, de la ultimele 2 ecografii, desi o asistenta din spitalul in care lucrez (intr-o maternitate) mi-a spus ca eu o sa fac baiat, ca ecografiile mai sunt inselatoare. Eu sincer, vreau un copil sanatos. Si cine nu vrea? Chestia este de ce-a spus ea, fiind o asistenta sefa la o sectie de nou nascuti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

100% sigur dar in urmatoarele conditii: bebe sa arate duducutza, ecograf bun(nu doar la morfologica ci si la cea simpla se determina sexul) iar medicul sa fie un bun profesionist.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

In tara asta se face eco morfologica doar intre 20 si 22 de saptamani.
Doctorii nu prea doresc sa spuna sexul bebelusului daca nu intrebi in mod expres.Ni s-a spus ca la eco morfologic facut in saptamanile respective se poate spune cu o siguranta de 90%.

Sabina 10+
mamica lui Aleksi Joel

Mergi la inceput