Paturici de mai-iunie 2006 - primul capitol :-)
Raspunsuri - Pagina 10
virgi spune:
si apropo de corectat....cand am ajuns aici..inca nu uitasem tot ce mi-au bagat profii in cap la scoala si m-am apucat eu tare mandra sa-l corectez pe unul si sa-i explic...cum e cu " the sequence of tenses"..ca folosira omul Future Simple in loc de Future in the Past"...si ce credeti ca mi-a spus: " Oh, man, who cares "...macar daca mi-ar fi spus..woman![]()
adib spune:
virgi
or fi invata engleza de la francezi. si la ei e cam acelasi dialect de engleza.
Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra
http://b1.lilypie.com/Ecgwp3/.png
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adib4900/my_photos
virgi spune:
Adib..nee...era nativ vorbitor de engleza...ca nu m-am luat degeaba de el...insa in cele din urma am tras concluzia...ca invatam noi prea mult in romania..mai mult decat ne trebuie.
nastad spune:
Buna dragelor!
In sfarsit v-am gasit!
Eu sunt un pic mai bine,am reusit sa-i fac lui bb un program cat de cat normal.
Sunt in urma cu cititul.
Calculatorul imi face zile fripte.
Am ajuns la57 kg de la 74 kg cat aveam inainte de nastere.
Pentru lista , bb s-a nascut la 4.45.
Am pus cateva poze, nu foarte clare , la album.
toata gasca!
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
Album Oana
olguttza spune:
Revin cu intrebarea mea de ieri:
quote:
Originally posted by olguttza
Buna ziua, mamici si bebici! si scuzoaiele mele ca dau asa buzna la voi in club, da am si io o intrebare care ma macina de ceva vreme: ce s-a intamplat cu Dilaural?? stie cineva?? stiu ca trebuia sa fi nascut pe 19 iunie, am tot cautat mesaje cu/despre ea, dar n-am gasit nimic in ultima vreme, din pacate.... I-as da PM, da mi-e sa nu fac vreo gafa... Va rog, dati-mi de veste!
Numai bine la prichindei!!
Va rog io....ziceti-mi ceva!! aici sau pe PM!!!
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...
26octombrie spune:
Olgutza, nu, nu stim nimic de Laura!! daca imi dai pe Pm nr. de telefon o sun, si eu ma intrebam ce-o fi cu ea..
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
Lisboa 2005
26octombrie spune:
a inceput si fie-mea sa se ranjeasca la mine.. e o capodopera, ma hlizesc si eu la ea si ajung pitzigaiata de emotie! e un spectacol...
rade pana si cu ochishorii si cu gingiile alea de minibabutza!!
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
Lisboa 2005
carminabulina spune:
Luana, BRAVO, stiam eu ca esti desteapta
. Asa ca uite-i de la mine: 

[poze carmina
intalnire burtici
Varsta lui Mihnea
carminabulina spune:
Virgi, 

. Super!!! Insa sa stii ca si la ei exista persoane care vorbesc cu "E multe" chiar daca sunt vorbitori nativ de limba engleza. Si ai dreptate, prea mult se invata in Romania si se pierde pana la urma esentialul.
Despre Dilaural am mai intrebat si pe la mamici de mai-iunie, dar nu stie nimeni nimik de ea. Eu am inteles ca ea avea net doar la serviciu si acum ca sta acasa sigur nu mai are cum sa intre. Dar stiu ca trebuie sa aiba cineva nr. ei de telefon de atunci de la celebra intalnire. Cautati prin agende, va rog
.
[poze carmina
intalnire burtici
Varsta lui Mihnea
olguttza spune:
quote:
Originally posted by 26octombrie
Olgutza, nu, nu stim nimic de Laura!! daca imi dai pe Pm nr. de telefon o sun, si eu ma intrebam ce-o fi cu ea..
Din pacate, nici eu n-am nr. ei de telefon...incep sa ma ingrijorez deja...
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...