Mamici din Arad (50)
Raspunsuri - Pagina 8
cristinacsa spune:
Buna fetelor,
Nu demult am ajuns acasa, am fost la Valiug (aproape de Semenic) cu niste prieteni. au fost 4 fete , asa ca va dati seama ce a fost...
La intilnire a fost foarte fain, sper sa o mai repetam.
Multa sanatate Ana Maria si o saptamina placuta la bunici!
Acu merg sa despachetez!
Pupici,
Cristina, Alexandra si Carina
--
http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/
gabitzica spune:
aici vedeti pozele rwww.aradulonline.ro/tudor/index.php?folder=terasa_aradul" target="_blank">Poze terasa hotel Aradul
Claudia, imi pare tare rau de Anamaria. Insanatosire grabnica ii doresc
Eu sunt rupta de oboseala. Vineri noaptea am dormit 6 ore, azinoapte 5 ore. ieri dimineata am fost la birou, de aia m-am trezit asa de dimineata, iar azi dimineeata la Ghioroc.
Ma uit si eu pe pozele voastre acum.
www.stoc-studio.ro/tudor
alinamoro spune:
Salutare!
Acum am ajuns si noi de la Cicir!
Ieri nu am fost plecati ca au venit sa ne monteze usile.
Claudia, ideal ar fi sa se faca gargara, dar normal ca Ana Maria nu stie, se dizolva o lingurita bicarbonat in apa calduta (o cana - cam 200 ml) si o faci cu o compresa sterila in gurita.
Gabi, super pozele, mi-am copiat si eu cateva.
Trimite-mi pe mail chestia aia cu bebelusi de care ziceai. Adresa mea e alinamorostes@yahoo.com
Alina (31+) & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2
maggda spune:
Buna fetelor!Acum imi beau cafeaua ca am inceput serviciul(dupa o luna!) si sunt de noapte.Dupa cafea ma pun sa citesc un pic ca am ultimul examen de la 16.30.De maine trebuie sa ma apuc de lucrarea de diploma,nu am muilut de lucru la ea,trebuie doar sa scot cate ceva de ici colo si sa mai scriu "un capitol" si gata pot sa o dau la legat,sper sa o gat in 2 saptamani sa ma scap de ea.
Clau sotul meu in iarna si-a cumparat o pusca cu luneta,innebunit a fost sa o achizitioneze.Nu am mai avut timp de 2 luni sa mergem la tras.Locul nostru e langa balastiera,este o scorbura de copac unde punem capace de prigat si tragem in ele.Senzatia e super cand vad ca nimeresc,sunt o lunetista super!(imi descopar tot felul de vocatii )Ieri in final nu am mers pt ca ne-am dat seama ca e duminica si toti de la bloc ies la iarba verde asa ca am mers la cumnata-mea in Aradul Nou.
Cam atat fetelor,Claudia -Maria numai bine bubulinei .
pupici la toate
Magda si Bianca 7 anisori
http://community.webshots.com/user/danut1965
alina33 spune:
Am vayut pozele,sunt faine trebuie sa le descarc si eu.
Claudia pupici Anei Maria sa se faca bine, si tie sa te odihnesti.Super trebuie sa ne intilnim mai des!!!
Noi am fost de simbata la sora-mea si copii au facut baie si s-au distrat extra.Duminica seara am ajuns acasa numai.Trebuie sa le redimensionez si le pun sus.
Pupici
Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos
claudia_maria spune:
Multumim fetelor
Suntem putin mai bine in sensul ca nu mai e asa de maraita,febra nu a mai facut,de mancat nu mananca nimic ma bucur ca bea macar lapte.
Azi noapte am avut o noapte tare grea din ora in ora sa trezit ba chiar si la jumate de ora de eram amandoi ca zombi prin casa,noro ca Paul de azi e in concediu ca altfel nu stiu ce as fi facut sa fiu numai eu cu ea.
Acuma doarme,am vrut sa dorm si eu dar dupa juma de ora sa trezit si tot sa marait pina mie mia fugit somnul asa ca m-am dus la bucatarie si am facut curatenie prin frigider,daca tot plecam o saptamna sa golesc tot de pe acolo.
Fetelor ce calduri,groaznic abia astept sa plecam la ai nostri ei stau la casa si acolo totusi e mai racoare decit la bloc.
Va pupam si va dorim o saptamana placuta tuturor
Claudia_Maria si bubulina Ana-MariaPoze
alina33 spune:
Am reusit sa redim. pozele si le gasiti pe pagina noastra la - Intilnire Arad - sunt faine.Pacat ca nu mi-am luat okelarii la mine ca ieseau mai bine
Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos
alinamoro spune:
Ceau fetelor!
Doamne ce cald!
Alina, am vazut si pozele tale, sunt foarte fain. De la tine nu pot sa-mi copiez. Ai putea sa-mi trimiti pe mail cateva? Le scriu in ordinea in care sunt in albumul tau: 1,2,4,18,20,21,22,23,26.
Alina (31+) & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2
Claudelu spune:
Salutica!
Alina, ce poze faineeeeee
Clau, o saptamana de vis la tara si multa sanatate Anei Maria
Daca maine mi se aproba concediul mergem la mare Zic daca imi aproba concediu, pentru ca seful meu e plecat in delegatie in SUA pana la sfarsitul lunii si n-are cine sa ne inlocuiasca...maine merg la unu din directori si vad ce rezolv...Domane ajuta sa fie bine si sa putem pleca
flavia ramona spune:
Salutare.
Claudia imi pare rau de Ana-Maria, sper ca pana acum sa fie mai bine. Distractie placuta sa aveti.
Clau si eu vreau la mare. Toata lumea pleaca. Niste prieteni au plecat ieri. Vreau si eu sa simt briza ....
Alina33, faine pozele. Clau pe ale tale nu am reusit sa le vad nicicum.
Nico, acu' daca ai sot nu ne mai iubesti, nu???????
Mai fetelor eu sunt zapacita rau. Tineti minte cand a intrebat Calin care e mai tanara dintre cele de la intalnire si am zis ca eu ca am 26 de ani????????? Pai cum naiba, ca eu am 27, chiar asa afecteaza gravizenia asta ca nu mai stiu cati ani am sau, mai rau, e de la mama natura ???????
Oare ce mai face Diana? Si restul fetelor Veronica, Alinutza, Linda, Pau (Nico), etc.?
Noi am fost sambata la maicamea la taiat de lemne si seara pe strand, duminica la casuta pe strand, iar ieri a avut al meu treaba la cluj asa ca m-a lasat in drum la bunici si trebuia sa vina sa ma ia pe la 9:30-10:00 sa venim acasa, da ghinion, i s-a stricat masina si a venit dupa mine abia pe la 01:15 si am ajuns acasa aproape la 3 noaptea, asa ca zunt franta. La bunici am tot facut mancare si placinta si am cules fasole verde, ceapa, caise, de ma mir ca m-au tinut picioarele. Nu mi s-au umflat da parca nu mi le mai simt klumea. Azi nu fac nimic, trebuie sa-mi revin.
Gabi, cum e in concediu?
Duminica asta si cealalta mergem la botezuri si habar nu am cu ce sa ma imbrac.
Ma duc sa ma intind putin.
32+