Mamici din Arad (50)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salut fetelor!

Mai ziceti ca a fost cea mai faina intalnire?Iar copii toti cuminti?Pai daca veneam si noi sigur nu erau toti pruncii cuminti...!
Ma bucur ca v-ati simtit bine....si Clau nu mi-am imaginat ca stati asa mult.....next time vom fi si noi prezenti!

Unde-s pozele?

Pupici!

Ioana(29+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Superrrrrrrrr intalnirea. Atmosfera foarte faina, terasa superba, loc pt copii, ce mai ...

Claudia, merci si eu ca m-ati dus acasa.

Acum ma pun sa pun pozele facute de mine cu tel., da nu se vad chiar asa bine ca lumina a fost cam tot timpul in spate si eu batuta in cap nu mi-am dat seama decat pe la sfarsit.

Azi cred ca voi lenevi si mai incolo merg la maicamea.

32+

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Claudia, din curiozitate , la cate a adormit Ana-Maria???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Fetelor nu are nici un rost,sunt un caz pierdut pentru societate .AM UITAT DE INTALNIRE!!!!!!! Nu pot sa cred!Aseara tarziu ma tot inteba sotziorul cum de am uitat!Stia ca vreau neaparat sa merg ca altadata tot nu am avut timp.La 19.45 mi-am adus aminte!Biutza era in bazin,m-am gandit ca pana o scot si ajungem se face 20.30,adevarul e ca nu pot sa cred ce mi s-a intamplat,ieri chiar aveam timp.Am iesit de la examen la 17,m-am dus la Leonardo la gara sa-mi cumpar saboti,apoi am mers la mami dupa Biutza,am stat la cafea la mami(eu care tot timpul sunt in viteza ),am venit acasa,am pus supa la foc si m-am apucat de facut curatenie si la un moment dat imi aduc aminte de intalnire,am crezut ca mor!
Fetelor mii de scuze,.de data asta nu am nici o scuza in afara de faptul ca imbatranesc si mi se distrug neuronii inainte de vreme.
Acum va las,merg sa fac papica ca azi am musafiri,ii tin ziua sotzului.
pupici la toate

Magda si Bianca 7 anisori

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Magda,

Ioana, nu mai tot zi ca Alesio nu e cuminte ca la ultima intalnire a dovedit ca e cel mai cuminte...cred ca asta e doar in capu tau...ai dat tu numai de copilasi mai cumintei...credde-ma ca toti, absoluti toti, chair si Ana Maria au avut ce face si nu ne-au deranjat prea tare...Ana Maria a vizitat chiar si un domn care manca la o masa alaturata...si s-a urcat pe scaun sa stea cu el la masa, sa-i tina de urat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Am pus si eu cateva pozici care le-a facut Calin cu telefonul (vreo 4 le-am luat de la Flavia din album ca erau cu Dragos).
Sunt la semnatura, la pozici 2.

Alina (31+) & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

am pus si eu pozele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Clau, fain pozele, am copiat si eu cateva si de la tine.
ASTA mi se pare mortala.

Wow, ce caldura e, n-am chef de nimc, am o lene desi m-am trezit la 9,30.Cred ca merg la culcare impreuna cu Dragos.

Alina (31+) & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_maria spune:

Fetelor eu sunt tare necajita Ana-Maria e bolnavioaraacuma am culcat-o si am reusit sa intru si eu pe net,deci de vreo 30 de minute a plecat dr de la noi Marienut a fost ca am sunat si a venit sa va explic babeste ca termenii medicali nu ai retin la cit de habauca de cap sunt are gitul rosu tare si e plin cu pungulite mici de apa nu de puroi si alea am inteles din ce imi explica ea ustura foarte tare.

Deci aseara cind am ajuns acasa totul a fost ok pe la 11.15 sa culcat pe la 12 sa trezit in urlete si plinsete de nu mai stiam ce sa fac cu ea dupa vreo 15 minute a adormit la mine in brate,pe la 3 sa trezit si iar urlete cind pun mana pe ea ardea ca focul repede i-am pus un supozitor de novocalmin in fund si a adormit pentru prima data cu noi in pat,pe la 4 iar urlete si cind am luat-o in brate a inceput sa vomite pe mine tot lapticul care la baut seara,no dupa juma de ora a adormit din nou in patutul ei pe la 6 iar urlete deja nu mai puteam a luat-o paul a plimbat si la aproape juma de ora in brate a dormit in patutul ei pina pe la 8.30 cind iar tipete si a inceput sa vomite dar saraca numai avea ce asa ca urla de zor in baie si a vomitat ceva galben -verzui ca m-am si speriat imediat a pus mina pe telefon si am sunat-o pe dr,i-am povestit cum a decurs noaptea si a zis probabil ceva toxinfectie alimentara sa ma astept si la diaree si sa ai dau picaturi de metroclopramid si sa ai fac ceai de menta ,am rams ca mai luam legatura telefonic si sa ai spun cum decurg lucrurile,oricum am zis ca vreau sa vina sa o si vada ca deja eram speriata asa ceva nu a mai facut niciodata asa ca in final a venit a zis ca e ceva virotic mia scris glicerina boraxata cu stamicina si mai ceva in e sa imi prepare la farmacie si pentru febra sa ai dau paracetamol,novocalmin si nurofen,antibiotic a zis ca nu e cazul dar sa o mai tin la curent cum evolueaza si in ultima instanta sa ai dau ospamox.
Deci ce sa va mai spun sunt tare necajita ,ieri era vesela ati vazut-o si voi si acuma ma gandsc cu graoza sa nu fi luat si careva dintre copilasi,i-am zis ca aseara a fost in contact si cu alti copii si am intrebat-o daca putea sa ea careva de la ea si a zis ca depinde de sistemunul imunitar ,deci fetelor sper din tot sufletul sa nu aiba nici unul nimic ca m-as simti tare prost.
Intilnirea a fost intradevar super si din punctul meu de vedere doar ca sunt tot stresata acuma sa nu aiba ei nimic,am reusit sa vad si pozele voastre sunt super fain,ale mele tocmai le-am descarcat si sunt foarte intunecate o sa incerc si eu sa le pun.
Claudia ,Flavia nu aveti de ce si altadata va ducem cu placere

Claudia_Maria si bubulina Ana-MariaPoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_maria spune:

Am reusit sa pun si eu pozele le gasiti la semnatura ,sunt unele cam intunecate sa nu dati si Claudia si Flavia au fost dagute au butonat la aparat mai bine nu sa putut,probabil erau cam gata si bateriile.

Flavia,vad ca nu ramane data impriata pe poza.

Ana-Maria doarme deja de o ora saracuta de ea,azi toata ziua a fost asa adormita si maraita ca numai la mine in brate a vrut.
Ma rog sa nu fi luat niciunul dintre ai vostri copilasi.

Claudia_Maria si bubulina Ana-MariaPoze

Mergi la inceput