Mamici din Arad (50)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Buna fetele,
Mai apar si eu...
Flavia, bine ca nu ati patit nimic grav in accident. Bun venit finutei tale acasa. Ai grija de tine.
Ioana, concediu placut si ai grija de tine!
Clau, faine pozele!
Nico, bine ca aveti vesti mai bune. Multa sanatate!
Alinush, las ca toate trec!
Fetele , nu ne mai intilnim? Ca acusi nasteti...
Pupici,
Cristina si gemenele

--

http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Clau si mie imi place foarte tare de Daiana. A fost si Rares cu ea?
Fetele cu burtica. cred ca v-ati molipsit de la mine cu depresia si plansul... aproape in fiecare zi gasesc un motiv sa dau apa la soareci
Flavia, tot harnicuta ca de obicei.
Si eu am facut ieri ceva curatenie.. in sensul ca am dat cu aspiratorul prin toata casa. Am fost lac de apa cand am terminat. am facut si curatenie la hartii, ca mi se adunasera la facturi si chitante de tot felul de cativa ani.
Eu nu am probleme de la Ac. Il reglez sa bata in sus si nu ma deranjeaza, iar in masina cand e foarte cald il dau la maxim si il pun sa bata pe mine, dar tot nu ma deranjeaza.

Gabi 34+

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

N-am murit!Saptamana asta am fost libera asa ca am facut curat ca la carte in toata casa ceea ce nu-i chiar usor .In fiecare dupa-masa am dus-o pe Biutza la inot de la 5.Am inscris-o la inca un curs in continuare.Daca ar invata sa inoate bine bine am da-o macar 1-2 ani la inot de performanta,ca masa musculara are si s-ar dezvolta frumos.Mai vedem ce-o fi.
Flaviutza muscatele chelesc in sensul ca nu au flori sau nici frunze?Daca sunt cu flori duble iar acum nu au flori nu e nici o problema.Si la mine sunt tot asa ca a tot batut vantul acum 2-3 saptamani si s-au trecut florile prea repede dar acum incep sa se umple de boboci din nou.
In rest nu am nici o noutate decat pt fam Morostes care capata mareeeeeeeeeee bataita de la mine.Alina creste Akira vazand cu ochii .
va doresc multa sanatete burticoaselor
acum pun cateva poze facute alaltaieri cu Akira

Magda si Bianca 7 anisori

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Ioana s-a uitatpe CD-urile de la tomograf si rezonanta magnetica si pe seama alora a pus diagnosticul.oricum inclin sa-l cred pe el nu pe Ioiart si Gurtavenco .Prietena mea din Szeged zicea ca Ioiart a pus un diagnostic gresit unui baietel si solutia propusa de el era sa-i scoata rinichiul.parintii l-au dus la Szeged si bineinteles ca a ramas cu amandoi si e vindecat.

Flavia ma cam roade ideea ca nu stie nimeni de dr.Molnar, multumesc oricum ca ai intrebat( eu am uitat sa te sun ).Astept sa vad pe cine recomanda dr. tau prietenei tale.Mey plangacioaselor, cand ne mai intalnim ?

Melania (14.01.2005) si mama Nico

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Mai fetelor chiar asa ne-a dat sarcina peste cap?Pai facem cor de plangacioase?

Magda ma bucur ca mai dai semne de viata!

Nico si eu am mai multa incredere in altii decat in urologii de aici...Doamne ajuta sa fie bine Ovi tau si sa aiba medicul ungur dreptate!

Flavia ti-am trimis un PM....daca mai intri azi!

Pupici!

Ioana(33+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare!
Mi-am facut bagajul pentru spital, mai trebuie sa-mi cumpar ceva maruntisuri si unguent Garmastan pentru sani. Cand vad bagajul ma apuca emotiile!
Azi am fost sa-mi fac si analizele (ex. urina, RBW si hemoleucograma) si luni am rezultatele.
Mi-am facut vaccinul ieri si ma doare mana, s-a inrosit si s-a facut un nodul micut, dar nu ma stresez prea tare ca e reactie normala de la vaccin.

Magda, ce mare e cainele deja, wow...sigur nu mai vin pe la voi! Ai terminat cu examenele? Nu mergeti in concediu?

Revin mai tarziu, a venit o vecina sa-i fac Moldamin.

Alina (35+) & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Alina, ai gasit patut? Am uitat sa iti spun ca am fost la magazinul Pret de pe Brezoianu sa intreb de patut pliant,dar nu au si nu au mai primit demult.
Ioana, iti doresc sa aveti un concediu placut si ai grija sa nu versi nici o lacrima pe acolo Cand zici mai exact ca va intoarceti/ ca ar fi frumos sa ne vedem si cu tine , mai ales ca ai absentat la ultima intalnire.In 16 ai zis?

Gabi 34+

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Gabi, am gasit patut, avea cineva si nu l-a folosit, era nou in cutie, 3.000.000 lei a costat, are si suport pentru infasat, in lateral are buzunar pentru scutece, carusel cu 3 ursuleti, culoarea e albastru cu rosu si plasa e alba. Noua ne-a placut si sincer m-am bucurat ca nu mai trebuie sa umblu prin magazine. Inca nu l-am montat numai de proba si l-am pliat inapoi.
La Selgros am vazut cel mai ieftin la 2.200.000 lei, dar nu era fain, mi se parea "slabut" si era putin mai mic si am vazut Graco la 4.800.000 lei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Gabi da, cam prin 16 venim acasa din concediu...si in 19 avem o nunta la Craiva....

Fetelor dar patuturi din lemn pe unde gasesc prin Arad?

Pupici!

Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pufymic

Fetelor dar patuturi din lemn pe unde gasesc prin Arad?

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik[/b]

Ioana, am vazut in zona Intim (vis-a-vis de banca Raiffaisen), este un magazin de mobila pe colt, din pacate nu stiu sa-ti dau mai multe detalii, am vazut cand treceam cu masina pe acolo, aveau in vitrina patut de lemn.

Mergi la inceput