Mamici din Arad (50)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ioana, am facut fasole verde azi. Nu-mi vine nici sa mananc nimic, da' sa mai fac ceva de mancare, eu toata ziua mananc lubenita, sa nu va spun ce umflate imi sunt picioarele.

Clau, ei nu chiar toate pozele, dar din 500 mai poti pune cateva.

Alina (33+) & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Cristina sa iti traiasca gizele sa creasca mari si frumoase!
Nico, naspa veste da e bine ca v-ati hotarit sa mergeti la Szeged.
Diana bine ai revenit pe forum .
Eu n-am apucat sa vad nici o poza azi d'ale voastre da miine sigur le iau la rind.
Gabi i-am facut analizele la un lab in vlaicu la fortuna in spate la petrom(ceva privat).n-a avut probleme ca i-am spus sa deschida gurita ca la tanti doctor -unde merge el.Mai inainte a luat o msinuta de pe hol ca aveau un colt cu jucarii pt pitici.
Al meu copil e la Plescuta, ieri a plecat si l-am sunat de 4 ori pina acum.I-as fi sunat mai des da nu au semnal si trebuie sa iasa la sosea sa pot vb cu ei(pe nici o retea).E in culmea fericirii ca vede vacute, vitei, cai, iepurasi si....tractoare si toata ziua calareste masina lui bunu-su.Iar eu nu mai pot de dorul lui deja.Am stat tot cu emotii ca in ziua in care a plecat a facut putina febra 37.9 si i-am dat nurofen.Zau ca nu mai stiu ce sa fac cu copilul asta.La exudat i-a iesit flora nepatogena. Iar el luni iar a facut un pic de rosu in git.Si asta dupa ce numai a terminat tratamentul cu antibiotic
Am sa merg la doc sa intreb ca la singe i-a iesit ceva valori mai mari la unele chestii.
Sa stiti ca e rau fara pitic prin casa!!!
Acum merg la culcare ca imi pica okii de somn.

Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos

Mergi la inceput

Hello, pe unde umblati?
Alina33, m-am speriat cand am vazut la ce ora ai scris!
Tu nu scrii de obicei asa tarziu.
Te cred ca nu-ti place fara Dragos, nici mie, eu nu vreau sa-l las nicaieri mai multe zile, probabil cand va fi mai mare.
Eu de cateva zile tot ma gandesc ce voi face cu el cand voi merge la Matern, probabil cateva zile il va duce Calin la parintii mei ca nu va putea sa-l care dupa el peste tot.

Mergem pana la Selgros, ce n-am chef, dar bine ca inauntru nu e cald.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salutare fetelor!

Alinush aici suntem si noi....numai ca eu nu pot face absolut nimic dimineata pana nu-l satur pe Alesio(e tare rau de foame....si asa a fost de cand e el!)
Deci nici macar calculatorul nu pot sa-l deschid ca trage de mine....
Ce va luati din Selgros?

Eu deja simt ca mor de cald...
Asa m-am suparat si speriat acum dimineata ca Alesio(care a invata sa loveasca de la o vecina de bloc) mi-a dat un cap in burta de am ramas fara suflu....noroc ca a inceput dupa aia bb sa miste...sper sa fie bine...

Pupici!

Ioana(32+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Ioana, pe aici sunt da am scris aseara un mesaj si pe cand sa-l trimit nu mai gasea serverul asa ca m-am enervat.

Azi sunt cam obosita ca am trebaluit ieri cam mult si deja ma oboseste din ce in ce mai tare efortul.
Mai tarziu vine cineva sa-mi dea cu lavabil in bucatarie si sa-mi trag cablurile puse de astia de la RDS prin paturi de cablu, ca v-am spus ca am unul mov si ma enerveaza. Mai putin si termin curatenia asta generala ca am cam lasat-o pe tanjeala zilele astea.

Fina-mea inca nu a nascut. Daca nu naste pana luni merge la dr.

O sa va mai scriu cand o sa am chef ca acum nu stiu ce am.

Mergi la inceput

Ioana, n-am luat nimic deosebit din Selgros, "maruntisuri" doar, ne-am uitat si la patut pentru bb, din ala pliant, dar nu erau numai 2 modele si n-am fost prea incantati de ele.

Am luat cateva lucurri care imi trebuie in bagajul de spital, deja incep sa-l fac, cosmetice pentru mine...pentru bb (sampon, gel de dus, vata, tampoane, servetele, un pachet de pampers...)
Mai trebuie sa-mi caut 2 camasi de noapte sa le am in spital dupa ce nasc. De obicei nu le suport, dar dupa ce l-am nascut pe Dragos in urmatoarele zile nu puteam suporta pantalonii de pijama din cauza epiziotomiei, plus ca de 2 ori pe zi mergeam la spalat si dezinfectat si-mi era greu tot sa-mi dau pantalonii jos.

Flavia, ce harnicuta esti!
Vreau si eu sa incep curatenia generala, dar cu caldurile astea nu pot ca daca ma misc putin mai mult curge apa pe mine de parca am iesit de la dus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Ioana ai grija de burticuta!Si Dragos are asa un obicei sa vina cu capul la mine in burta.La tine trebuie sa fie si mai neplacut. Piticii astia...
Alina of tare greu o fi la inceput ca nu are cine sa te ajute.mama ta nu poate veni sa aiba grija de Dragos la inceput?

Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos

Mergi la inceput

Alina, mai greu e pana vin acasa de la spital, in perioada cat lipsesc eu e mai problema. Mama mea ar avea grija de el acolo, dar noi nu l-am lasat niciodata.
Sa vina aici dupa ce nasc...poate ar veni ea, dar eu nu tin neaparat, am "fixuri"(diferente de idei in ceea ce priveste bb) de-ale mele si ma descurc doar cu Calin (sper!), asa a fost si cand l-am nascut pe Dragos.

Acum mergem la un bebelas de 2 saptamani,la o prietena, va povestesc cand ne intoarcem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Alina33 !E nasol ca da cu capul de parca nu-i al lui....si ma doare!

Alinush ce bine-mi pare cand vad ca nu-s singura cu "fixuri" de pe aici....siOvi ma tot bate la cap ca o aduce pe mama-sa sa ma "ajute" dar eu nu vreau....vreau sa fiu singura cu baietii mei, chiar daca imi va fi f greu....

Pupici!

Ioana(32+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Sunt suparata, revoltata...nici eu nu mai stiu cum....
V-am zis ca mergem la un bb si va povestesc mai multe la intoarcere.
Am fost la o prietena care a nascut de 2 saptamani un baietel, e tare dulce micutul.
Partea urata e ca sotul ei a parasit-o cand era gravida de 5 luni, a plecat cu "alta" si acum ea e singura cu bb. Mi-e tare mila de ea si de bb, ma gandesc ce greu ii este, acum cand ar avea mai multa nevoie de sprijin si de dragoste si bb cand ar avea nevoie de un tata. El vine in fiecare zi sa vada copilul si atat, vine in timpul serviciului dimineata, nu vine dupa masa, probabil nu-l lasa cealalta. Nu stiu eu exact ce a fost cu ei ca mi jena sa intreb detalii (nu suntem foarte apropiate, e si vecina, sta la scara de langa noi), cert este ca el a parasit-o si s-a mutat la alta.
Nu stiu daca nu v-am mai spus despre ea inainte de a naste sau am scris doar la "mamici de sept.-oct.".

Mergi la inceput