Mamici din Arad (50)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

LA MULTI ANI VANESSA!!! Claudiak tu ne mai citesti????

Claudia spor la impachetat si drum bun sa aveti, vreme frumoasa, distractie placuta si sa va intoarceti cu bine!

Pupici!

Ioana(31+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Salut, si eu am fost cu Dagos la analize dar n-am apucat sa le fac pe cele pt gradi ca ne-a spus ca sunt valabile numai 2 saptamini si pin in sept mai e.Dar am facut exudat si a fost extraordinar de cumintel dar la singe a fost groaznic.I-a luat singe din vena saracutul si mi-a venit si mie sa pling....daca stiam...am crezut ca ii ia din degetel.saracutul.Si atit a plins si pe urma ca l-a presat tare sa nu mai singereze ca eu nu l-am apasat suficient si nu ii trecea singerarea.Toata am fost apa.Chinul lumii.Oare nu se mai inventeaza nimic pt recoltarea singelui la pitici?

Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Alina, la ce laborator ai fost cu Dragos? Tudor nu a fost deloc cuminte la exudat. A urlat de mama focului, ca nu a stiut ce-i face. I-a pus si o stampila cu sandaluta asistentei, pe pantalonii albi. Acum e racit. E ragusit si tuseste ca un magarus.
Burticlor, pe voi nu va dor incheiturile sodurilor. ca mie imi vine sa mor de durere. Ma dor si in pat cand ma intorc de pe o parte pe alta. Pana acum m-a durut doar intr-o parte, dar acum ma dor in ambele parti. O sa umblu ca un robotel acusi.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

LA MULTI ANI!!!!!!:

Alexandra si Carina

Calin

Dianapatrick

Multa sanatate, fericire si tot ce va doriti!

Gabi si pe mine ma doar oasele bazinului, dar ciudat rau de tot.....ma dor intre picioare!(oasele)....de abia ma intorc in pat de pe o parte pe alta....cand ma ridic e jale...
Multa sanatate lui Tudor!

Clau ati venit de la mare?

Ieri seara am fost la strand cu Alesio, care a si stat in apa cam 30 de minute....Ovi a zis ca nu e rece apa si cand colo tremurau buzele la bietul copil cand l-am scos....dar el tot urla ca mai vrea...
Sper sa nu se raceasca!
Acum mergem la Teba sa vedem daca mai gasim ceva hainute pe acolo(pijamale la Alesio si la bb, body la bb....nu mai stiu)

Pupici!

Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

la multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi! Ca rina si Alexandra, Calin, DianaPatrik.
Ioana, si pe mine m-a durut intre picioare foarte tare, ca de abia ma urneam din loc. Acum incheieturile
sa ne spui ce ai gasit la Teba

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Gabi nasol cu durerile astea....cu Alesio nu le-am avut....oricum sunt crunte rau...ca abia te misti!
Am fost la teba si am luat niste body-uri la bb mic, pijama la goanga mare, pantalonasi de trening tot la Alesio, pantaloni scurti tot pentru el si cam atat.Oricum erau destul de multe hainute...

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Hei, hei ca nu am mai scris de muuuuult! Imi cer iertare dar zau ca nu apuc cu pruncii astia doi!
No de Timeea pot spune ca-i cumintica, imi creste binisor, acu de o saptamana face o tar de nazuri la tzatza dar o iert ca are mucisori. Ne-am si botezat, v-a zis deja Nico, si a fost f. cuminte la botez.
Vladut vorbeste tot mai mult, face pisu kk la olita, mai sunt accidente cand mergem pe afara ca uita sa zica... Am vazut ca si Raul si Alesio au reusit performanta cu olita, asa ca felicitari!

Avem poze noi cu Timeea (primele 2 luni si Botez, albume le gasiti la Timeea la semnatura) si cu Vladut (new album ca n-am mai reusit sa-i dau alt nume... tot la semnatura la Vladut copilas). Va pup si mai revin!

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

gravidutelor, naspa cu durerile, eu am avut la Vladut....

Mergi la inceput

La multi ani Claudelu! Concediu placut!
La multi ani Calin! Alina sa-ti traiasca!
La multi ani Alexandra si Carina! Cristina sa-ti traiasca!
La multi ani Diana!
122

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Salutari fetelor,

In primul rand " LA MULTI ANI ! " celor sarbatoriti, Alexandra si Carina , doar pe ele le cunosc dar si celorlalti .Nasol cu durerile, caldurile si piticii neastamparati

Fetelor sunt necajita, Ovi a facut o criza de rinichi cand a fost plecat si acum la intoarcere s-a dus la doctor.Offf ce credeti ca i-a descoperit ? o tumora de 4/5cm - maligna la rinichiul stang.A facut Echo, tomograf si rezonanta magnetica si toate spun acelasi lucru. Dr.Gurtavenco zice ca trebuie sa-i extirpe rinichiul , nu exista alta optiune.Am cerut si a doua parere unui dr de la Armedica ( altul fata de cel care a facut tomografia ).Hai ca m-as obisnui cu ideea operatiei si a consecintelor , DAR mi-e asa de groaza de perioada postoperatorie cu toate conditiile mizere din spital si toate lipsurile de-ti scade moralul si daca te stradui, banii dati la toate asistentele,infirmierele si femeile de servici ,de pe toate turele .... ( fara sa va suparati pe mine asistentelor )Acum in alta ordine de idei voi stiti alt medic urolog in afara de Gurtavenco si Ioiart ?Oricum vrem sa mergem si la Szeged sa vedem aia ce zic si daca nu e foarte scumpa operatia eu as vrea sa o faca acolo, asa ca Flavia tu nu cunosti un urolog bun pe acolo ?

Na destul cu vestile rele , acum cand avem asa de multi sarbatoriti.

Melania (14.01.2005) si mama Nico

poze

Mergi la inceput