Mamici din Arad (50)
Raspunsuri - Pagina 15
claudia_maria spune:
Fetelor am si eu o rugaminte daca ma puteti ajuta careva,cine are si poate sa imi imprumute scaunel de masina,noi avem unul dar imprumutat de la vecina noastra ca ei nu prea il folosesc dar acuma vin si ei cu noi la mare si au ei nevoie de el.
Claudia_Maria si bubulina Ana-MariaPoze
alinamoro spune:
Claudia, voi cand mergeti la mare?
Noi luni venim de la tara si apoi vi l-am putea da.
Alina (32+) & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2
claudia_maria spune:
Alinush,multumim dar noi plecam vineri seara.
alinamoro spune:
quote:
Originally posted by claudia_maria
Alinush,multumim dar noi plecam vineri seara.
Imi pare rau, vi-l dadeam cu placere.
Noi il mai folosim doar asa cand mergem la drum mai lung si acum vom merge si pe la Oradea si nu sta cuminte daca nu-l punem in scaunel plus ca poate dormi mai bine pe drum daca e in scaunul lui.
Alina (32+) & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2
pufymic spune:
Claudia ma bucur ca e mai bine Ana-Maria!
Si noi avem scaun de masina...dar Alesio e dezastru si nu ne putem misca nici pana la colt fara el!Cand e in scaun sta fff cuminte , altfel e tot intre scaune si calare pe Ovi....si pe burtoiul meu....
Imi pare rau ca nu pot sa ti-l imprumut...ti l-as fi dat cu placere!
Alinush, da pana acum mi-am facut periodic analizele....deja m-am plictisit de ele...acum ma tot gandesc sa-mi fac numai sumarul de urina...
Spor la impachetata bagaje si distractie placuta la tara!
Gabi ma bucur ca ai decis totusi sa iei antibiotic...nu-i de joaca cu Coli!E tare parsiva infectia cu el!
Numele lui bb?Ma beleste Ovi daca il zic....de aia e secret...si cum am mai zis inca nici nu e 100% sigur...
Nico ieri mi s-a facut o pofta crunta de tort cand l-am vazut pe cel al Timeei....asa ca mi-am facut si eu...si aseara la 12 mancam tort!Tu esti de vina!
Fug sa ma intind putin ca pic de somn.,...
Pupici!
Ioana(31+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
Melania 14 spune:
Ioana mai stiu eu pe "unul" care da tot pe mine vina din cauza poftelor( si proportiilor ) .Dehhhh, eu nu stiu ce s-ar face daca as fi o gospodina priceputa ca si voi :Flavia, Ioana, Alina cred ca voi sunteti primele in top , toate pe locul I .
Claudia noi avem unul dar il folosim la greu , chiar am incercat sa o mai tin pe Melania in brate pe banchete din spate dar fece ce face si se pune singura in scaunel.Mie-mi spui si eu as vrea acolo, la inaltime si pe mijlocul banchetei.Imi pare rau dar , nu te supara pe mine din cauza indraznelii, dar cum de nu-l aveti pe al vostru personal? e o investitie care chiar isi merita banii.Eu intentionez sa o tin acolo pana mai incape si apoi siiiiiigur o sa-i cumparam din acele pt copii mai mari.
Melania (14.01.2005) si mama Nico
poze
alina33 spune:
Claudia suna-ma si vorbim de scaune! Ti-am trimis nr. de tel pe privat.
Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos
gabitzica spune:
Claudia, nici noi nu mergem nici macar prin oras fara scaun. Acolo sigur sta cuminte si asa a fost invatat de la inceput. La socru-meu in masina e tot intre scaune, dar el nu merge fara soacra-mea care sta cu el in spate. Eu cum circul singura cu el, nu ma risc sa ma trezesc cu el in brate. Dar pot sa iti dau scoica daca vrei. Pe Tudor l-am tinut in ea pana la un an si ceva(se foloseste pana la un an jumate sau pana la 13 kg). Si poti sa o pui in mai multe pozitii decat scaunul pentru copil mai mare. Si noi cand am fost la mare cu Tudor, in scoica l-am pus, si nu am avut nici treaba, s-a odihnit foarte bine.
M-a mai sunat azi o colega de servici sa imi ceara scaunul ca merge sora ei cu fetita la mare, dar...nu putem fara el.
www.stoc-studio.ro/tudor
claudia_maria spune:
Mersi Alina o sa vad cum o rezolv.
Nico nu ma supar ca intrebi,am cumparat scoica pe care am folosit-o citeva luni si cind am vrut sa imi cumpar si scaun a zis vecina mea ca nu are rost sa mai dau banii pe el ca ei si asa nu il folosesc ca nu prea se duc cu masina in afara orasului si ei in oras nu il folosesc si mi-l imprumuta cu placere si asa si e tot noi il folosim ,ei dar uite ca acuma mergem impreuna si e normal sa le dau scaunul inapoi asa ca ramane de vazut acuma cum o rezolv,poate ca ma duc sa vad cit e unul nou care sa ai fie bun mai mult timp,desi nu sta tot timpul in el,are momente cind nu vrea sa stea de fel in el,iar altadata cum ne urcam in masina cum se aseaza direct in el.
Chiar nu aveti idee pe unde gasesc si ce preturi au ,banuiesc ca undeva intre 2-3 mil lei
claudia_maria spune:
Gabi ,mersi oricum stiu ca am vazut ca Tudor sta foarte cuminte in scaunel,mie scoica mi se pare c-am mica de fapt am si dat-o si eu cu imprumut la o alta vecina care are o fetita de 6 luni ca si asa statea degeaba in casa.