nevralgie :(
Raspunsuri - Pagina 3
abriana spune:
Buna Elise,
diagnosticul meu este tot de nevralgie de trigemen ( chiar daca altii nu cred
), si precum te sfatuia f bine megbeng
, tot la un neurolog trebuie sa te duci.
Ai grija la multitudinea de medicam pe care le-ai luat. Piafen sa nu mai iei pt ca oricum nu te ajuta. Atentie sa nu depasesti doza de Ibuprofen de 1.2 g, si spatiaza comprimatele la cel putin 4 ore.
Iti doresc multa sanatate!
Mi-Ka spune:
miria cristina, adica aprinzi o tigara pur si simplu si o pui in ureche si ea va arde singura si in acelasi timp va scoate si curentul; insa trebuie sa ai grija sa scrumezi si sa nu o lasi sa sa ajunga la filtru ca risti sa te arzi. Ai inteles acum?
Mi-ka
www.snugglepie.com/tickers/tdb.php?tid=478145&ignore=1" target="_blank">bebelusul meu
megbeng spune:
inca putin si iese o comisie medicala in toata regula aici
...poate apare si delsim!![]()
vine bebe!
Elise spune:

asta cu tzigara chiar n-am mai auzit-o....
uite, o sa incerc: desi...am niste dubii...nicotina in ureche... hai sa vedem!!! ![]()
usturoi n-am. ca nu prea consumam.
piafenul de ce nu ajuta?
e pt durere... de obicei stiu ca e bun....
Elise
carolinah spune:
quote:
Atentie, insa, ai grija ca, catelul de usturoi sa fie putin mai mare, ca nu cumva curentul din ureche sa ti-l traga inauntru.

(Elise, sorry pt nevralgia ta, dar nu m-am putut abtine)
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident
Elise spune:
am luat 1 AULIN si vad ca mi-a trecut!!!!!
mai astept citeva ore... sa nu fie ceva temporar si sa revina... cum s-a intimplat....
Elise
Happiness_4_us spune:
![]()
Nana Motoc
Pana la nunta...
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."
carolinah spune:
Elise, in mod serios acum, si mama a avut "o durere" de cauza neidentificata in zona urechii stangi. Nici un medic nu a reusit sa ii puna un diagnostic, dar a rezolvat-o tot cu Aulin. Nu o singura pastila e drept, dar in cateva zile n-a mai avut nimic.
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident