nevralgie :(

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abriana spune:

Buna Elise,
diagnosticul meu este tot de nevralgie de trigemen ( chiar daca altii nu cred ), si precum te sfatuia f bine megbeng , tot la un neurolog trebuie sa te duci.
Ai grija la multitudinea de medicam pe care le-ai luat. Piafen sa nu mai iei pt ca oricum nu te ajuta. Atentie sa nu depasesti doza de Ibuprofen de 1.2 g, si spatiaza comprimatele la cel putin 4 ore.
Iti doresc multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

miria cristina, adica aprinzi o tigara pur si simplu si o pui in ureche si ea va arde singura si in acelasi timp va scoate si curentul; insa trebuie sa ai grija sa scrumezi si sa nu o lasi sa sa ajunga la filtru ca risti sa te arzi. Ai inteles acum?

Mi-ka
www.snugglepie.com/tickers/tdb.php?tid=478145&ignore=1" target="_blank">bebelusul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

inca putin si iese o comisie medicala in toata regula aici ...poate apare si delsim!

vine bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

asta cu tzigara chiar n-am mai auzit-o....
uite, o sa incerc: desi...am niste dubii...nicotina in ureche... hai sa vedem!!!

usturoi n-am. ca nu prea consumam.
piafenul de ce nu ajuta?
e pt durere... de obicei stiu ca e bun....

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

quote:

Atentie, insa, ai grija ca, catelul de usturoi sa fie putin mai mare, ca nu cumva curentul din ureche sa ti-l traga inauntru.

(Elise, sorry pt nevralgia ta, dar nu m-am putut abtine)

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

am luat 1 AULIN si vad ca mi-a trecut!!!!!

mai astept citeva ore... sa nu fie ceva temporar si sa revina... cum s-a intimplat....

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Nana Motoc
Pana la nunta...

"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Elise, in mod serios acum, si mama a avut "o durere" de cauza neidentificata in zona urechii stangi. Nici un medic nu a reusit sa ii puna un diagnostic, dar a rezolvat-o tot cu Aulin. Nu o singura pastila e drept, dar in cateva zile n-a mai avut nimic.

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput