distrusa de durere!!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Thestoasa imi pare rau pt.tine,i-ti doresc sa poti trece peste aceasta durere si sa ramai din nou insarcinata,fii tare

despre dr.Onofriescu ce pot sa-ti spun eu nu am auzit pareri prea bune despre el.....

bamboletta 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denise spune:

Buna thestoasa,

si imi pare rau ca itoi raspund cu intarziere; desi arunc zilnic cate un ochi pe acest forum, intru mai rar in acest capitol.
In primul rand, imi pare sincer, sincer rau pentru pierderea ta si sa stii ca te inteleg PERFECT, caci am trecut si eu de doua ori prin asa ceva. Dar, mai bine sa iti fac o mica istorioara si o sa incerc sa nu ma lungesc prea mult, dar, in acelasi timp, sa fiu cat mai explicita...
Am luat anticonceptionale vreo patru ani, dupa care am spus stop si am zis ca e vremea sa avem un BB. Prima incercare, prima intarziere, sperante, emotii, dar, la ecografie deceptie mare caci era sarcina oprita in evolutie la 7-8 saptamani. Chiretaj, iar dr. mi-a explicat ca "se intampla", cauzele fiind anomalii genetice sau altele. Nu mi-a recomandat nici o analiza, nimic, doar sa incerc din nou peste 3 luni. Dupa 2 ani am ramas din nou, dar...am retrait acelasi cosmar: sarcina oprita in evolutie, chiuretaj si acelasi dr. mi-a spus ca abea daca se repeta si a treia oara este cazul sa actionam cu investigatii. Mi-a spus ca ma intelege, m-a consolat cum a putut mai bine si, in acelasi timp, m-a asigurat ca, oricat de traumatizante sunt aceste evenimente pentru mine, ele se incadreaza intr-o limita a normalului. Sceptica, am mers si la alt dr., care, surpriza, mi-a spus acelasi lucru. Peste vreo cateva luni am ramas din nou; ce sa iti spun, imi era si frica sa merg la ecograf...De data asta totul a fost super OK; am avut o sarcina super usoara, am nascut o fetita super si ...am uitat de cele doua traume. O asistenta imi spunea ca mama natura stie ce e mai bine, asa ca o sa vezi tu tot raul e spre bine...Ce sfat ti-as da eu? Fii optimista, bucura-te de vara, de vacanta, fa ceea ce iti place, fi activa (asta este si sfatul lui nenea dr), cauta sa ai o alimentatie sanatoasa si ia acid folic (ambii dr. mi-au recomandat asta). Eu iti doresc din suflet sa fi sanatoasa si sa reusesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Thestoasa dr.T este din Bucuresti, dar merg la el fete din toata tara.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thestoasa spune:

Fetelor multumesc pentru raspuns!!!!
Ma doare burtica nu stiu daca e normal!!!!

Mergi la inceput

Laura-Ioana ..te deranjez daca iti cer adresa de mail???Se poate???Vreau sa vb. mai multe cu tine....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Thestoasa, imi pare tare rau...nu am cuvinte. Ma pentru tine.

Pupicei, Ingeras 17+ Maya

Mergi la inceput

a mai trecut oricum...sunt mai bine..si voua la toate va doresc numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinasv spune:

Buna.Iti raspund si eu cu intarziere ca abia am citit mesajul tau si stiu ca tre sa fie tare trist pentru tine.Pe jumatate am fost si eu in situatia ta dar tot un dr din Iasi m-a ajutat.eu sunt din suceava si la trei luni de sarcina am avut a doua sangerare si doctorul mi-a spus sa fac intrerupere de sarcina ca nu are rost sa ma mai lupt ca oricum nu o sa duc sarcina la capat.dar eu am luptat si am mers la dr.STRATAN la clinica AVICENA din IASI.Mi-a dat un tratament care a dat rezultate la trei saptamani,bineinteles cu repaos total la pat.acum sunt in luna a sasea,bb e foarte bine si se pare ca sarcina decurge normal.Eu as spune sa ceri parerea si aaltor medici si sa incerci din nou ca daca esti bine supravegheata si ti se spune de la inceput ce sa faci sunt multe sanse de reusita chiar si cu o sarcina cu probleme.
multa bafta si ai incredere in Dumnezeu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Thestoasa ai primit mailul meu?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria gastaldo spune:

imi pare tare rau pentru pierderea ta
si eu am pierdut prima sarcina, erau gemeni univitelini, la fix 13 saptamani s-au dus.....am plans mult dar a trecut. Acum am un bebe sanatos de aproape un an,am ramas gravida la aprox 3 luni dupa chiuretaj, fara analize anterioare. Asa a fost sa fie.
Pe vremea aia incercam sa aflu de ce am pierdut sarcina si am avut surpriza sa gasesc raspunsuri de gemul: 80% din femei pierd prima sarcina (inca nu am inteles bine de ce), stresul psihic ajuta tare mult la pierderea sarcinii, probleme de genul toxoplasmoza sunt un factor de eliminare a sarcinii.
Incearca sa gandesti pozitiv, incarca-te cu curaj (pe mine m-a ajutat sa trec peste moment plimbari in parc, privit copilasi in parc, dat de pomana pentru bebei mici, rugat mult pentru sufletele pierdute, dorinta cea mai arzatoare a sufletului meu de a deveni mama, cu alte cuvinte imi spuneam in fiecare zi ca vreau sa am un bebe desi recunosc ca imi era frica de sarcina)
in concluzie: sarcina m-a luat pe nepregatite dar m-a facut extrem de fericita
o sa vezi ca vei reusi sa iti vezi cu ochi visul implinit.
mai multe prietene de ale mele au trecut prin aceeasi experienta nenorocita cu prima sarcina, dar au ramas gravide din nou si unele au nascut celelalte asteapta plozii.
ai incredere in corpul tau ca nu te lasa la greu
sper sa nu fiu deplasata, dar chiar vreau sa te incurajez sa incerci mai intai natural sa faci bebe si apoi sa te gandesti la tratamente de fertilizare etc.
esti tanara si dornica sa devi mama, ai tot ce iti trebuie sa obti multasteptata sarcina.
iti doresc din suflet sa te bucuri de bebelusii tai, sa poti povesti cum s-a nascut ingerasul tau.
eu sunt un pic superstitioasa si am schimbat medicul dupa avort.

multa bafta

Maria

Mergi la inceput