Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (76)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Denisa ma bucur ca ai aparut, dar imi pare rau ca ai probleme. Bine ca a venit tatal tau sa te mai ajute.[ si insanatosire grabnica.
Canda am retinut datele. Or fi surorile tale in vacanta, dar lasa ca te pot ajuta si ele, macar cu Filip.
Voi cred ca sunteti fan munte. de fapt se vede si in poze.
Rochita trebuie sa vina la sf. lui iulie. poate reusesc sa trec sambata pe acolo sa mai vb. cu tipa si sa mai cumpar una alta.
Andiaroro=Bee= povestiti super. Aoleu ce ne asteapta,ma gandesc cu groaza.
Anasebe mi se parea mie body asta cunoscut, dar cum l-am vazut , l=-am si luat,sdar al meu nu e coccodrillo.dar e misto!!!
TweetyGeo tu ai scris aici pt. mamicile de martie-aprilie? la al tau bebeu.

nu mai rezist, plange incontinuu, acum mi-a adormit pe cand sa iesim afara. ce sa-i iau pt. dintisori? Eferalgan, Panadol sau ce naiba? ca nu mai rezist. Nici nu mi-a dormit azi, de dim. 30 min, in oras 30 min. si acum. ca niciodata.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

AnaS, surori de smotruiala suntem azi inseamna! Eu tocmai am terminat tot (sa zicem), dar curand o sa cad lata, ca n-am mancat nimic (in afara de banane si ciocolata ). Dar vine sotu (daca mai vine acasa, ca oricum joi pleaca pentru toata luna) si iesim la ceva de mancare (evident ceva foarte interzis de orice dieta!). CE face "telectualu" lui mama? Cred ca o sa citeasca dragul de el cartea de care vorbea JAnina, inaintea mea. CA eu una incep sa ma tampesc de tot. LA mine recordul aboslut de cand am nascut, au fost 80 de pagini, sambata la socrii cu Anuka in stanga si Radu in dreapta mea, amandoi dormind ca bustenii.
Denisa, 3,5 kg, in minus fata de cat aveai in Romania? PAi nici nu pot sa-mi imaginez! Om fi noi, fetele pe care le-ai vazut, grase, dar tu erai oricum mult mai slaba decat ne-am inchipuit noi. Ai mare grija de tine. MA bucur ca a venit tatal tau sa te ajute. SI imi pare tare rau de probleme. Sper sa nu fie nimic grav, desi mi se pare ca ai slabit prea mult si brusc. Offfff, sanatate multa! Emma, cum e? Compenseaza pierderea ta in greutate? Sa intri sa ne mai dai vesti.
Andiaroro, fain la picnic! VAi ce m-ai distrat cu cei mici mai mari decat Alexandre. EU deja am asa o vaga idee ca ne asteapta vremuri grele cu nazdravanii.
CAnda, in August la Brasov? Noi am fost 2 zile pe munte, inainte de mare si a fost super, cu tot cu ditamai rucsacii. S-a dus celulita mea, de parca nici nu era (desi la cantar nu s-a mai vazut nimic in minus). SI in August mai vrem sa recidivam, de data asta 3 zile in Retezat cu cortul (desi e cam departe de noi). LA Arieseni il luati si pe Filipel? Eu as vrea in AUgust sa merg cu Ana, in Bucegi cateva zile, la un refugiu salvamont, unde am eu niste prieteni. DAr astept sa stea fata macar bine in fund. SI sa gasesc un "back carrier". Fetele, cine are asa ceva? Adica sac de pus bebele pe spate? Ca pe spate e mai usor de carat (daca va sta acolo!). EU una carucior usor nu mai iau nici sa ma bati, ca n-o sa-l folosesc, asa ca ma orientez spre dispozitive de carat fata mai usor.

Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Ioana, sa scrii mai des, daca poti. Imi face placere sa te citesc.

Denisa, nu stiu ce simptome ai. Ai slabit mult, intr-adevar. Acum dupa cum te cunosc, tu tot timpul faci ceva, niciodata nu stai locului, poate de a ceea te si vindeci asa de greu. Sanatate multa si pupici Emmei!

Bee, esti absolut cap-ti-van-ta! Ma dai gata cu stilul asta al tau. Nu m-a splictisi sa te tot citesc. Am vazut si poze si filmulete: superbe! Fata, da' stiu ca ai curaj, nu gluma. Bravo tie! Sa mai iau si eu niste lectii. Da, Razvan avea 9.600 acum aproape 2 saptamani. Nu este gras, este greu la oase, cred. Doctora lui mi-a spus sa nu-mi fac probleme, eu voiam (daca era cazul, evident) sa-l pun la regim. Oricum, paste fainoase si cereale nu vede prea curand. In rest papa 5 mese de lapte si 2 de solide. Fructele sunt preferatele lui. Azi a mancat foarte bine un piure facut de mine din telina, morciv si cartof, subtiat cu putin lapte care ramasese nebaut (milumil). I-a placut la nebunie.
Da, este genul mai "cont\emplativ". De genul ca nu face tumbe. Cred ca de aceea este si asa de durduliu, nu consuma energie, dar are tot timpul.
Giova, te invidiez pt. concediu/luna de miere la turcaleti.
Noi am fost in 2004 langa Bodrum, in Gumbet. SUPERB! Fffff putini romani. 2 saptamani absolut de vis! Si aproape gratis, ca sa spun asa. Nu am gasit nici un cusur, si credeti-ma ca am tot cautat...
Moni, bine ca ai scapat de spurcaciunea aia de masea, brrrr!

Maraki, repara fata netul ala! Hai, ca-mi este dor de tine si de Angelos.

Mai dragelor, io sunt din ce in ce mai rau cu piciorul!!! Ma doare ingrozitor, s-a umflat ca un cimpoi. La dr. nu ma duc ca ma pune in gips si ce fac cu bebe??? Plus ca fac 2 iesiri in tur de forta cu bebe si carutul ala pentru parinti halterofili (pe care il scot si-l bag din/in portbagajul masinii, care este parcata in fata blocului, ca sotu'-i in spital, si mai sta pana vineri, si mie mi-e tare frica singura noaptea cu Razvan, dar lui nu i-am zis, si ma dau mare ca ma descurc ....)....Ati inteles ceva???

...am uitaaaaaat ce voiam sa mai scriu si cui...... si ce patetica suuuuunt....

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

cristina-alunga-ti grijile ........acum ai ditai barbatelu langa tine(si nu ma refer la greutate)........si numai maine nu-i poimaine si sunteti toti 3
denisa- te asteptam sa-ti multumesc oficial pt bere...........buuuuna mai fu!
revin........

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna seara.
Hai ca ma chinui sa va scriu ultimele stiri...
Cat am fost la birou fiica-mea a reusit sa rupa figurina cu Pinochio pe care o aveam pusa pe patutz,in interior,pe tablia de la picioare.Era din tr-un fel de musama si lipit cu ceva scotch. pus-o Ghita acolo,s-a tavalit pana a ajuns la ea si ... hartst! A terminat-o.....a rupt-o in doua
Si ca sa ma calce pe nervi,n-a mai zis azi deloc "mama" si nici "baba",doar chiuie...si face din guritza ...partzuri "pruuu" Sau scuipa iar Pfuuu...Dar predomina chiotele Cred ca au apucat-o iar si dintii,s-ar putea sa tipe si de aia,ca e cu manutza in gura cand o face.Dar parca nu mai saliveaza ca in urma cu circa o luna.Totusi e ca m rosie la gingii,dar dinti nici urma.
Eu am reusit sa fac oridine printre hainele ei,ca era dezastru total.
Si ma mai supara locul extractiei,am tot luat Nurofen azi.Sper sa imi treaca odata,ca cica te poate durea chiar si o saptamana.Eu nu tin minte sa ma fi durut asa altada,dar nici asa puroi n-am mai avut.
Acu Diana da in nestire cu picioarele in saltea...de zice Ghita ca tre sa cautam un doctor special,sa vada ce-i cu manifestarile astea Si azi am inaugurat spanacul.I-am pus in el lapte praf si cereale Sper sa nu pierd ce am scris..ca iar sunt blocataaaaaaa

MONI care DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Astery - multa sanatate sotului si ai grija de tine cu piciorul .. sa poti vedea de marele voinic Razvanel.

DENISA - multa sanatate. Ai grija de tine . Bine ca a venit tatal tau sa te ajute. Mai intra si spune-ne cum iti este si ce mai face Emma.

BEE si ANA de France sunteti mortale frate... scriitoare in toata regula.
ANA - super picnic. Chiar asa ce ne-asteapta. Sincer eu am cam asistat la faze.. chiar la mine in curte. Finutza mea de 1 an si jumatate cand ajunge la noi alearga prin toata curtea, "gusta" toate pietrele, cazaturi... nu mai vorbim. Mai avem niste prieteni cu un pusti de 3 ani care odata era sa cada in fosa septica. Noi il stiam ca se joaca la nisip si cand colo l-am gasit ca daduse capacul la o parte si se holba inauntru. Tot atunci mi-a umplut o rigola de scurgere a apei cu nisip si pietris, mi-a desfacut niste chestii de prin spatele casei, mi-a prins telefoanele si s-a jucat cu ele "de-a masinutele"pe jos... asadar le-a zgariat varza si lista ar putea continua.Dar nu mai zic nimic... ca si eu tot baiat am si nu se stie cat de zvapaiat va fi.

ANGI - chiar ca mare gradinareasa m-am facut anul acesta. De regula le facea tatal meu dar cum are probleme cam naso cu sanatatea anul asta am facut cel mai are efort din viata mea si am plantat singura rasaduri . "Marea doamna" cu manusi chirurgicale pe maini indesa rasadurile in mocirla de pamantDar ce nu face o mama pentru copilul ei. Ma gandesc si la tine cand mananc caise sa iti treaca pofta. Daca erai mai aproape te invitam la cules.

ANAS - felicitari pentru smotru. Si eu sunt happy ca ieri am rezolvat toata curatenia. Noroc cu papanasul care ma lasa sa fac treaba si cand e treaz iar cand doarme nu-l deranzeaza zgomotele (BEE - invidiaza-ma)

GIO - eu ii dau Panadol ca asa mi-a zis pediatra .. daca e agitat de la dintzisori. Te asteptam cu vestea ca i se vede dintisorul lui Marcolino.
Si eu posed una bucata papanas care misca... adica busheste din maini si din picioare contiuu. Nu stiu cum de nu-l dor calcaiele de-atata zbucium. De rasucit doar cu "bun simt" o face... mai rarut si asta in patut sau cand este pe jos pe saltelutele lui la joaca.

Piua ca m-am intins ca o "pata de ulei"(Bee...)

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Fetelor am aflat azi ca in 21 plecam spre mare, mi-e un dor de mama de imi vine sa mor.....
O sa mergem noaptea, pana in Bucuresti, stam o zi -doua la nasi si apoi plecam spre Constanta. As vrea sa merg in Europa sa-i iau patut lui Razvan dar, pentru ca o sa ajungem dimineata la 5-6 as merge direct in complex si abia apoi la nasi. Aveti idee la ce ora se deschide complexul?
Bee, intr-adevar, al meu manechin in toata regula.....cred ca dintre baieti e cel mai slabanog. Ce sa fac, asta-i viata. Si are zile cand papa de ma sperie, dar mai multe din alea in care nu prea papa Azi ne-am intalnit in parc cu Noemi, fosta noastra coleguta de salon in maternitate. Ea are la 7 luni (maine face 7 luni) 8.600 si 74 cm.........arata superb. E drept ca si parintii sunt inalti, ca taica-su are peste 1.90 iar mami a ei are 1.82..............la noi degeaba e inalt Cristi ca eu..... Am invatat sa nu ma mai supar si chinui pt fazele astea, eu cred ca exista o lege a compensatiei
Cristina, fii barbata! Multa sanatate sotiorului si ai grija de tine. Nu am retinut faza cu piciorul dar sper sa fii bine. Pe mine ma supara genunchiul stang din luna a treia de sarcina, dar acum e din ce in ce mai rau si uneori, daca ma bag la periat covoare, acolo raman......si bunica-mea e mai sprintena ca mine
Pup pe toata lumea si fug sa fac baie la Zambilici!

Ioanalui www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Bee in legatuta cu caratorul pt bebe: niste prieteni au unul foarte misto, se numeste "deuter III", este specil pt munte. Ei sunt super multumiti de el, doar ca mie personal mi se pare un pic cam scump (ca tot echipamentul de munte) , in jur la 240$. Dar este profi . Uite aici daca vrei sa vezi cum arata: http://www.backcountry.com/store/DTR0003/Deuter-Kid-Comfort-III.html?CP=Sitematch&CMP=KAC-Inktomi&mv_pc=r141&ATT=062806&GCID=C2000x060&keyword=deuter+III
Am vazut pe e-bay unele mai ieftine, dar nu stiu sa-ti spun nimic de ele, cu toate ca in poze par lucrate ok: http://cgi.ebay.it/Portababy-portabimbo-zaino-portabimbo-DELUXE-NUOVO_W0QQitemZ230003318857QQihZ013QQcategoryZ20412QQrdZ1QQcmdZViewItem
scuze pt adresele astea lungi
Denisa multa sanatate!

Oana & Eduard (19 ian 2006 )

https://www.dropshots.com/oanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

DENISA,presimteam eu ca se intampla ceva cu tine,ca la cat de harnicutza esti pe langa toata treaba nu ne lasai tu fara vreo trei randuri.iti doresc multa sanatate si sa nu te apuci iar de aspiratoare si trebi pana te faci bine.si emmei sa se cuminteasca
IOANA,hai mai,a cazut si razvanelul?bine ca nu s-a intamplat nik,dar cred ca tare v-ati mai speriat amandoi
ASTERY,of,si tu cu probleme(dar ce ai la picior?)si sotul in spital.si sa dea Domnul sa va faceti bine amandoi cat mai repede.si sa nu-ti mai fie frica,fii barbata!
ANDIARO,or sa manance si furnici!!!!de fapt ce mai intreb cand eu am vazut doua gemene de 2anisori care mancau de pe jos guma,cioburi...bine ca ati terminat cu actele,noi mai aveeeeeeeeeeem
BEE,banane si ciocolata,vrei sa te imbolnavesti?pune mana si mananca ceva ca lumea,ca de aia faci o grama de treaba
ANASSI PT tine,ca intri rar sa ne spui de tiberica fara frica
pupici la restul fetelor,ma duc ca ma asteapta o masina de rufe...

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

am revenit,acum sunt la "cura" cu inghetata si chipsuri,cine ma invidiaza?
am si eu o problema...fata cu care satu il pupa pe dani pe gurita,il pupa pwe piept si burtica si ii intra parul in gura lui...si mi-e rusine sa-i spun ca nu-mi place
MONI,PE IULIAN L-A DURUT vreo 3/4zile dupa ce si-a scos o masea cu puroi la radacina,nici nu putea manca.vad ca dia a trecut la fapte mari,la daune si stricaciuni.ghita vrea sa o duci la doftor?

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput