Mamici de sept-oct 2006 (47)
Raspunsuri - Pagina 14
roxanae spune:

Cri LA MULTI ANI! sotului tau, sa fiti fericiti si bebe sa va aduca numai bucurii.
Cat despre medicamente nu merge nici unul passiflora si roinita sunt contraindicate in sarcina.Incerca o cana de ceai de tei si ulei de lavanda pus intr-o lampa care sa aromeze aerul cam cu o ora inaite sa te culci.Sau o reteta din batrani - ia un mar cu tot cu coaja,taie-l si fierbe-l in 250 ml de apa pana scade la jumatate si adauga o ligurita de miere. Va iesi un fel de compot pe care trebuie sa-l bei inaite cu 2 ore inaite de culcare.Poate merge si nu trebuie sa ajungi la medicamente.
Pufymic si eu am zile cand abia o simt pe bebelina mai ales cand este cald afara.Nu te ingrijora o sa vezi ca va misca.
O ZI BUNA!
Roxana
+ Diana (8.05.2002)+ 
Lyana spune:
Lexi pentru arsuri la stomac eu mi-am facut un ceai de sunatoare si tare bine mi-a facut, incearca si tu.
Acu nici sa nu mai mancam nimic.
Pufy
Am fost la Z si era omor dar am gasit ceva pt bebelina: i-am luat 2 body cu maneca lunga pentru ca o sa se nasca toamna si presupun ca o sa fie mai frig.
Oferta e cam saracuta la hainele pentru bebei mici de tot.
CRI19 Cum e cu ziua asta de reduceri, cum aflam cand e zi de reduceri, sau e in fiecare miercuri???
Mi-am dat seama ca am cumparat numai haine roz pana acum, dar altele asa mici nu prea am gasit alte culori decat roz si albastru.
25+
Teodora
eloise spune:
Pufy sunt sigura ca nu-i nimic ingrijorator. De ce n-ar avea si BBii zilele lor mai putin active? Chiar asa, daca nu te linistesti poti sa mergi la un echograf pe acolo sa vezi ca e totul in regula!
Eloise
25+ cu 
EU
Virsta bebe
inni spune:
..sunt prezenta sporadic...ca fac mancarica (din nou..ostropel
)...dar mai vin din cand in cand si trec in revista ce ati mai scris.
Un sfat pt. Cri...parerea mea este sa nu iei nimic de somn....fie el homepat sau nu...rabda si tu un pic...doar n-o sa stai treaza pana nasti...
Daca as fi in locul tau nu as lua nici un medicament. Pur si simplu as sta sa-mi treaca "toana"
Poze
Poze tort si pizza
Inni
31+ cu
....
inni spune:
Pufy....nu stiu de unde stiu
dar stiu
ca daca nu-l mai simti pe bebe ca inainte si te impacientezi...trage aer muuuuult in piept..cica aportul crescut de oxigen dintr-o data o sa-l determine sa reactioneze. Eu nu am incercat asa ca nu cunosc daca merge sau nu metoda.
Sau pur si simplu misca un pic burtica ...eu de cand am vz cum m-a apasat ieri Herghelegiu pe burta...de era gata gata sa-mi iasa chestia aia pe partea cealalta..nu-mi mai e frica si daca ar fi ceva...as inghionti-o ..ca sa stau eu linistita.
Sper sa nu va suparati pe mine ca nu va enumar....am vz ca multe m-ati felicitat pt. bebeu. Va multumesc din suflet tuturor. Si cel mai bine ma simt cand stiu ca si ai vostri sunt bine.
Fug ...sa fac piureul.
Poze
Poze tort si pizza
Inni
31+ cu
....
roxanae spune:
Inni mie mi se pare ca arata mai bine acum bebe decat prima data este chiar frumusica si fara complimente false.O sa vezi cand o sa o tii in brate ca va fi cea mai frumoasa din lume pt. tine si o sa fi mandra de ea.
Roxana
+ Diana (8.05.2002)+ 
putzuruca spune:
Pupicei fetelor,
Itzy, salonul asta nu-i in intersectie langa statuie? Cat te-a costat?
Inni, felicitari pentru vestile bune de la eco. Cum sa fie uratica bebelina?
Cri, LA MULTI ANI!!!lui tati. Sa fie sanatos si sa aiba grija de voi!!!![]()
Vauva, si eu stiu la fel, ca la 32 de saptamani intri in 8 luni.
Pufy, sa stii ca si bebelina mea e mai putin activa de 2 zile dar o simt miscand, insa eu m-am obisnuit cu programul asta: 2-3 zile ma bubuie, apoi 2-3 zile e mai cumintica.
Fetelor, de abia astept concediul. Numar zilele pe degete. Nu mai am tragere de inima de nici un fel. Si de vreo sapatamana am inceput sa dorm la pranz exact ca-n primele 3 luni de sarcina. Fetelor, de azi am intrat in a 7 a luna, deci in ultimul trimestru de sarcina.
putzuruca
26+ cu
Andreea-Maria
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20061002/dt/7/k/e5fe/preg.png
http://photos.yahoo.com/roxpanait
Ignatica spune:
Buna burtici,
vauva
.
Eu am emotii, azi ma duc la eco.
Nu ma simt prea bine, de sambata am dureri in zona pubisului, nu imi dau seama daca sunt dureri musculare sau daca am racit. Ma doare toata zona mai ales cand fac miscare, sper sa ma lamuresc astazi de la ce poate sa fie.
Ignatica
32+
inni spune:
..mi se pare mie barbita..nu stiu cum....asa...ca de babutza
Si mi se pare si trista...am mai vz poze cu bebei, care pareau mult mai veseli cu o fatza mai senina...a mea zici ca-i suparata si imbufnata.
Pai la cat a imboldit-o nenee doctoru'....s-o fi ofticat si ea.
Dar indiferent ce spun acum sunt convinsa ca in mom cand o sa o tin in brate va reprezenta pt. mine Miss Bebelush...
Abia astept momentul.
Poze
Poze tort si pizza
Inni
31+ cu
....