Mamici de sept-oct 2006 (47)
Raspunsuri - Pagina 13
cri19 spune:
ADAMEASCA pai ce sa fac mai burtica daca esti asa nostima?!![]()
![]()
![]()
MINI ME ce faci fetita,zbori?Aterizare placuta si grabeste-te sa treci pe la noi sa ne spui cum a fost zborul cu bebe in burtica.
LULLABAYmultumesc frumos de urari.
MAMILILI eu sunt pro link.
MAMIFLORI ne mai citesti si pe noi din cand in cand?poate iti faci timp sa intri pe la noi si sa ne mai spui cum te simti.
Am vrut eu sa fac experimente azi si sa nu mai dorm,dar nu mai rezist,ma duc la nani.Unde mai pui ca seara avem mare petrecere mare la terasa si tre' sa fiu in forma.
Va pup pe toate;probabil o sa mai intru d'abia maine.O zi frumoasa tuturor.
Sa auzim numai de bine.
29+
sau poate
??? 

cricri
http://photos.yahoo.com/dima_crstn
eloise spune:
Itzy-Bitzy tare frumusica si eleganta ai fost la nunta!
Cri esti teribila cu listele-listuzele tale...nu care cumva sa uiti pe cineva! Poti sa te iei de mana cu Ramomar, amandoua atat de inimoase, n-aveti liniste daca nu spuneti o vorba buna fiecarei fete in parte! 
Eu abia acum am luat rezultatele la analize, si au iesit ...ciudatel. Tocmai am dat o fuga si pe la medicul de familie sa-i arat, ca erau cam multe valori anormale la hemoleucograma si am vrut sa vad daca sunt induse de sarcina sau e cazul sa ma ingrijorez. Ce sa zic... aiurea cu laboratoarele astea! Cum naiba sa-mi iasa HGB si HTC mici, indicand o anemie, iar fierul peste limita (170- Valori normale intre 37-145, nu pot transcrie unitatea de masura ca e in Chineza
). In rest, Ca-mic, Mg-mic. Doctoritza asta de fam mi-a recomandat sa iau supliment de Ca si Mg in plus fata de Elevit, dar eu nu prea am chef, date fiind contraindicatiile aportului suplimentar de calciu. Nu stiu ce naiba...ca doar beau mult lapte si mananc branza la greu zilnic.
Si rezultatele la toxo nu mi le-au dat...cica maine...ca sa am eu ce ma stresa inca 24 h!
Eloise
25+ cu 
EU
Virsta bebe
eloise spune:
Cri eu stiam ca Passiflora-sau Floarea Pasiunii e contraindicata in sarcina, are efect abortiv sau induce contractii. Acum nu stiu daca aceasta contraindicatie se refera numai la trim I sau nu... Ciudat, pt ca in mod normal planta e anxiolitica si sedativa, cam sa provoace contractii... Sa vedem ce zic fetele farmaciste ca eu ma exprim la modul impresionist
Eloise
25+ cu 
EU
Virsta bebe
pufymic spune:
Lyana nu te supara ca nu iti raspundem la unele intrebari....poate nu stim sa raspundem sau poate n-am vazut intrebare...
!Sa ne zici ce lucrusoare i-ai luat la bb dc mai mergi la Z!
De patut pentru ambele sunt pareri pro si contra....numai tu esti in masura sa decizi de care iei!(noi avem de lemn la Alesio si sunt f multumita de el)
Cri somn usor si sa te odihnesti!
Multumesc de intrebare, Alesio s-a mai linistit(ieri toata ziua l-am alintat si i-am zis ca Alesio e maimutica lui mami...si azi-noapte a dormit linistit, fara urlete
), si vad ca ne "imprietenim" cu maimuta!
Ileana aici sunt...sunt ok....a miscat bb putin de tot...dar tot ingrijorata sunt ca de obicei face valuri prin burta la ora asta...Ma rog sa fie bine!
Si eu sunt de acord cu link-ul cu povestile nasterii....daca stiti o pagina de net unde am putea sa le postam toate(adica sa fie un singur link)!
De Mephala am vazut ca intrebati....probabil face pregatiri pentru maine....![]()
Lexi vreau si eu reteta ta de galuste cu caise!
Mcrmiki ma bucur ca sunteti bine!
Modific imediat!
Merg si eu in pat sa ma culc putin ca sunt rupta de oboseala!
Ioana
(29+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
eloise spune:
Da da, uite ce-am gasit:
"Floarea patimilor – Passiflora incarnata L. - Ulei esential, stimuleaza contractiile uterine."
e din articolul http://www.desprecopii.com/info.asp?id=637
Sau poate doar sub forma de ulei esential????
Eloise
25+ cu 
EU
Virsta bebe
pufymic spune:
Eloise si mie mi-au iesit ciudate analizele...in sensul ca mi-a iesit Ca in valorile normale, ori eu nu mananc lactate si nu beau lapte mai defel....si nici suplimente de vitamine nu iau inca.....
Tin pumnii sa fie ok si restul!
Pupici!
Ioana
(29+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
adameasca spune:
Din cate am observat pe ici pe colo e mai sigur sa apelezi la pastilele normale decat la plante in sarcina, barem pe prospecte scrie clar dc se iau sau nu, dar la plante...
Pufy, stai calma, o sa miste mai mult. Si daca esti panicata du-te la un cabinet si fa-ti o eco, sa te linistesti...
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
POZE NOI; Ilinca
inni spune:
Eloise in sarcina nu prea ai sanse sa-ti iasa calciul si magneziul bune ![]()
![]()
..in general nu prea se fac analize din-astea pt. ca toate ies cam prost....cele mai importante sunt Hb si toata formula leucocitara, glicemia, acidul uric, ureea, analize de urina, si cele de secretie vaginala (dar astea in preajma nasterii)..si parca mai erau una-doua.
Daca astea sunt ok..atunci sa nu-ti faci probleme...altele nu le mai face , ca ies prost si iti faci sange rau degeaba.
Poze
Poze tort si pizza
Inni
31+ cu
....
anangel_lexi spune:
Pufy, uite reteta (o scriu aici ca poate o mai vrea si altcineva)
Galuste cu caise sau cu alte fructe (eu am facut mai demult si cu struguri si corcoduse)
Ingrediente:
1 kg cartofi (de preferat vechi, dar merg si cei noi cu conditia sa fie mai mari)
aprox. 1 kg de fructe
2 oua
1/2 pachet unt sau margarina
faina
o cescuta de lapte
pesmet
zahar
sare, cat sa iei in 3 degete
Se pun cartofii la fiert in coaja. Intre timp caisele se taie pe dunga, se scot samburii si se pune cate un varf de lingurita de zahar in locul samburelui. Apoi se usuca bine caisele cu un prosop. Cand cartofii au fiert, se curata de coaja si se dau prin masina de tocat carne sau se zdrobesc cu furculita (e mai bine sa-i dai prin masina, dar iti ia mai mult timp...eu una prefer sa-i zdrobesc pt. ca mi-e lene sa-i toc prin masina
), se adauga untul, ouale, sarea, laptele si la sfarsit faina, atata cat sa se lege aluatul. Cu cat vei pune mai putina faina cu atat mai moi si mai bune vor iesi galustele. Iei o mana de aluat in palme, o intinzi bine si invelesti caisa in ea, pana cand nu se mai vede nimic din caisa (altfel se crapa galusca la fiert)si freci galusca intre palme ca sa iasa cat mai rotunda. Intre timp se pune la fiert o oala cu apa cu 1 lingurita de sare. Cand apa da in clocot se pun galuste atata cat sa acopere fundul oalei, se acopera si se lasa sa fiarba. Galustele sunt fierte atunci cand se ridica la suprafata si "danseaza". Alaturi de oala cu galuste se pune o tigaie cu putin ulei (cat sa acopere fundul tigaii) in care se prajeste pesmetul, pana capata o culoare bruna. Apoi se pune zahar dupa gust peste pesmet si, eventual, scortisoara macinata. Cand galustele au fiert, se tavalesc in tigaia cu pesmet pana se acopera complet cu pesmet. Pofta buna!
29+ I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png
martha78 spune:
Mirabela, succes la eco azi si te asteptam cu vesti!
Pufy, poate bb se mai odihneste si el si poate de asta nu e asa activ ![]()
Cri, LA MULTI ANI sotului, sa fiti fericiti toti trei!!!
M-as duce si eu la magazinele Z, dar de mine sunt cam departe si nu stiu daca sunt in stare..ieri am fost pana la Cora, care e f aproape de mine si am ajuns acasa cu niste contractii, toata burta mi se facuse beton si ma mai durea si spatele
; acum imi e mai bine, maine iar merg la doctor sa vad cum mai evolueaza lucrurile
Martha 31 sapt