Intrebare pt. fostele "aspirante"

Intrebare pt. fostele "aspirante" | Autor: monica_b

Link direct la acest mesaj

Poate fetele care s-au straduit ceva mai mult ca sa ajunga pe forumul asta, al "Odiseei", stiu: este posibila o sarcina la un endometru de 5-5.5 mm?

Monica
Aspiranta in stand-by

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Imi pare rau dau nu cred (ma rog, parerea mea nu e cine stie ce avizata, e personala :-) ). Eu am avut ambele dati cel putin 9. Cel mai bine iti spune medicul si nu uita ca sunt si minuni. :-)

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_b spune:

Multam, Catalina, de raspuns.
Intre un test pozitiv si un endometru de 5 mm... inclin sa cred ca a fost gresit testul.

Monica
Aspiranta in stand-by

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Monicutza, vezi ca ti-am raspuns la endometru.
Este greu de crezut, dar eu cred in minuni, deci nu se stie.
Lunile viitoare cand faci stimulare ia si estrofem (este pt ingrosarea endometrului, care e subtiat de clomifen).

Bafta multa!

Pupicei, Ingeras 15+ Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

monica, eu cred si in minuni si in masuratori ecografice cu mici erori ce test ai facut?

vine bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Monica tocmai vin de la endo unde am citit temerile tale, vin sa-ti mai dau niste sperante: DA. SE POATE.

eu aveam lunar endometrul de 5 mm. Nu crestea nicicum. In luna in care am ramas nu pot spune cat l-am avut deoarece renuntasem la monitorizare, insa am luat MACA - super cunoscuta in ingrosarea endometrului.
Pana la ovulatie nu e musai sa fie de 8-9mm, important e sa-l sustii dupa ovulatie ... cand sigur el mai creste.
Tu l-ai sustinut cu progesteron ... asa ca sunt sanse. De ce nu repeti testul? Mie mi-au iesit 2 Dr. Sigur si o Barza pozitive seara la ora 9.30 - deci daca e sa fie cava acolo ... se pozitiveaza la orice ora.
Bafta si tin pumnii.

Miro22+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_b spune:

Dr. Sigur. A doua liniuta era destul de slaba, dar era cit se poate de evidenta. Am cautat informatii pe net despre subiect si am aflat ca a existat un singur caz de sarcina cu endometrul de 4 mm. In general am constatat ca se ia in calcul o grosime de minim 5 mm. Nu stiu ce sa cred sau sa sper. Am avut atitea sperante spulberate in ultimii 2 ani ca acum mi-e teama sa ma bucur.

Monica
Aspiranta in stand-by

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Monica, eu sunt de parere ca daca e sa fie, se poate orice. Si eu am avut endometrul subtire, nu mai stiu exact cat, dar la mine minunea a fost alta: la ovulatie folicul meu a avut 10 mm!!! Si acum sunt in saptamana 37.

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;18;104/st/20060801/dt/7/k/8de1/preg.png
Medeea 36+

Mergi la inceput