Internet wireless
Ce tip de conexiune, pe ce retea, mi-as putea face ca sa fie cat mai avantajos. Intentionez sa imi iau un laptop si nu stiu pe care retea mobila e mai convenibil. Voi ce spuneti?
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
Raspunsuri
Kittie spune:
da' retzelele "fixe" ce mai au?!
anyway, tehnologia radio permite oarescare mobilitate cu laptopu'.. studiaza si tu pe net ofertele (retzelele de cartier sunt cumparate masiv, asha ca-ti sugerez unul din furnizorii mari - sper ca nu e considerata reclama : astral si rds). Si eu am net cu laptop de vreo cativa ani si nu m-a pocnit nevoia sa ma plimb cu el prin alte camere.
, mami de ( 13oct04 )
grenouille spune:
retea wireless si ai scapat de problema cablurilor
No person is entirely bad or entirely good. Therefore learn to forgive yourself for error the same as you should forgive others...
mira_m spune:
quote:
Si eu am net cu laptop de vreo cativa ani si nu m-a pocnit nevoia sa ma plimb cu el prin alte camere.
Eu nu vreau "sa ma plimb prin alte camere" cu el ci sa il iau cu mine. Acasa am desktop, la ce sa am nevoie de inca un calc acasa?
Vreau sa il iau in calatorii.
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
andira spune:
Eu am un zapp. Sunt multumita de viteza si-mi confera independenta.
Ca bani, n-as putea insa sa-ti spun, ca nu platesc eu abonamentul.
Kittie spune:
aaaa!!! scuze, da' nici mata nu fusei clara si esplicita! In acest caz, de pilda, in mai toate locurile "cu pretentii" din vancata ai acel hot spot internet (este marcat de obicei in oferta hotelului/pensiunii unde intetionezi sa-ti contractezi vacanta; in cazul in care nu e specificat de la sine, intrebi mataluta). Din cate stiu eu, e o conexiune zapp (si de multe ori cam prostuta, respectiv limitata la 1user odat'...si dk mai vrea vreun user sa manance net, tre sa ajtepte sa se sature al' dinainte). De nu, cum s-a mai spus de un antepostator/oare, zapp. Tot online poti verifica si oferta lor (eu am avut si zapp pe vremuri, mergea acceptabil si tarifele in fct de cate ore de net doreai).
, mami de ( 13oct04 )
yank spune:
Ptr calatorii ai doua variante,ori wireless prin Vodafone ori prin cablu si cu vodafone si cu orange.Preturile sint aproape aceleasi,nu e mare diferenta,asa ca poti opta pentru una din ele,in functie de ce comapnie folosesti tu.Deja de acolo incep anume tipuri de abonamente in care ai MB inclusi.Aici ramane sa studiezi ofertele.Vodafone a pus in vanzare un card tip PCMCIA wireless,chiar azi am vazut oferta care mi se pare cea mai simpla,si nu are nici un pret foarte mare,numai ca se face abonament separat de telefon pe minim un an de zile.Daca faci pe 2 ani,cu 500 MB pe luna,ai cardul gratis si costa 35$/luna sau 39,nu mai retin bine.Si asa ai mobilitatea cea mai mare,oriunde ai semnal vodafone ai si network.Ramane sa studiez problema.Bafta
ancamironiuc spune:
quote:
Originally posted by yank
Ptr calatorii ai doua variante,ori wireless prin Vodafone ori prin cablu si cu vodafone si cu orange.Preturile sint aproape aceleasi,nu e mare diferenta,asa ca poti opta pentru una din ele,in functie de ce comapnie folosesti tu.Deja de acolo incep anume tipuri de abonamente in care ai MB inclusi.Aici ramane sa studiezi ofertele.Vodafone a pus in vanzare un card tip PCMCIA wireless,chiar azi am vazut oferta care mi se pare cea mai simpla,si nu are nici un pret foarte mare,numai ca se face abonament separat de telefon pe minim un an de zile.Daca faci pe 2 ani,cu 500 MB pe luna,ai cardul gratis si costa 35$/luna sau 39,nu mai retin bine.Si asa ai mobilitatea cea mai mare,oriunde ai semnal vodafone ai si network.Ramane sa studiez problema.Bafta
Life`s a bitch and then you die
Interesant si eu credeam ca exista doar Zapp! Eu am Zapp si sincer nu sunt deloc multumita. Viteza nu este cea pe care ti-o promit, in plus au un sistem jalnic de facturi proforma. Am scapat de el dupa ce s-a dus sotul si a facut scandal ca l-au lasat 3 zile fara internet desi le platise aceasta factura proforma. Nu era vorba de fite ci de faptul ca prin internet lucreaza... Costurile sunt mai mari decat la cel prin retea,este normal insa daca il folosesti doar in calatorii nu te va costa exagerat. Noi depasim cu foarte mult limita de ore (ar fi 3h/zi si folosim 10h) si atunci nu mai pare convenabil.
ANCA si EMA EMANUEL
ancamironiuc spune:
quote:
Originally posted by yank
Life`s a bitch and then you die
Interesant si eu credeam ca exista doar Zapp! Eu am Zapp si sincer nu sunt deloc multumita. Viteza nu este cea pe care ti-o promit, in plus au un sistem jalnic de facturi proforma. Am scapat de el dupa ce s-a dus sotul si a facut scandal ca l-au lasat 3 zile fara internet desi le platise aceasta factura proforma. Nu era vorba de fite ci de faptul ca prin internet lucreaza... Costurile sunt mai mari decat la cel prin retea,este normal insa daca il folosesti doar in calatorii nu te va costa exagerat. Noi depasim cu foarte mult limita de ore (ar fi 3h/zi si folosim 10h) si atunci nu mai pare convenabil.
ANCA si EMA EMANUEL
mira_m spune:
Folosesec Vodafone si Orange pentru comunicatii telefonice. Inseamna ca scap de grija achizitionarii a unui abonament pe o alta retea.
Voi studia ofertele! Multumesc!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)