Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (22)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Dandusa, ce vaccinuri in lunile 7.5 si 8.5?????? Eu una n-am mai auzit asa ceva...Vorbeste tu cu ginecologul despre asta...Si eu am tensiunea destul de mica...11/6 sau chiar 10/5...

Deny, felicitari pentru caruciorul roz!!!...

Bety cu baby on board, bine ai venit printre noi...Ai avut ceva de indurat pana ti-a trimis DD un Ingeras in burtica si am toata stima pentru tine...Eram si eu la un pas sa incep un tratament pentru ca si noi incercam de multi ani, insa uite ca am ramas insarcinata chiar cu o luna inainte de a incepe investigatiile...Ma intreb de multe ori daca as fi fost in stare sa fac atatea lucruri, tratamente si inseminari... pentru curaj...

Dbunny, sa-ti traiasca golanu'...felicitari pentru eco...astea da vesti bune

Si eu m-am simtit putin slabita azi...am iesit pe la 11.00 dupa niste cumparaturi si dintr-odata am simtit ca ma lasa piciorele si incep sa-mi tremure mainile...parca nu mai aveam vlaga in mine...eram la supermarchet si am simtit urgent nevoia de dulce (eu nu prea le am cu astea in sarcina)...am insfacat o punga de napolitane cu crema de alune si parca mi-am mai revenit dupa cateva inghitituri...de unde eu am tras concluzia ca aveam glicemia scazuta...Oare asta sa fi fost??? Voi cere trimitere sa-mi fac un nou set de analize!

Pupici pe burtici...

Oana 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

multumesc mult dolores....deci pana la urma am 20 de saptamani.......sper sa fie bebita care bate in burtica....
Numai pe 19 am programare la eco.....
Voi sunteti norocoase ca aveti atatea posibilitati acolo....eco 3D...4D....
Stii eu sunt asa de prapastioasa....nu numai de acuma....dintotdeauna...si deja sotul meu o ia razna cand ma aude ca imi pun eu tot felu de diagnostice.....
Normal pana acum trebuia sa simt nu?...poate fi si mai tarziu?
inca odata....si multumesc mult!
20 +

alexandra

Mergi la inceput

asiza sa stii ca atunci cand te simti asa...scade glicemia si eu stiu foarte bine....v-am mai spus eu odata ca bunica mea a fost moasa.....ca atunci cand esti gravida scade de multe ori...

alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

pentru putin alexandra...si in fiecare duminica iti schimbi semnatura...duminica acum vei avea 21 de saptamani deci 21+
bebitza e cu sigurantza cel care bate
si incearca sa nu mai fi prapastioasa tot pentru binele vostru....continua-ti viata doar cu mai multa grija si totul o sa fie bine, sunt convinsa

dolores 18+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

"Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Dolores, ciclismul recomandat in timpul sarcinii ??!
Dar riscul de cadere, ranire, etc ??

Eu una, in afara de plimbari, inot, dans nu foarte turbat si gimnastica speciala nu as risca nimic..

Dandusa, vaccinurile sunt cumva antitetanos ??
La sarcina cu Matei mi-am intrebat ginecologul si mi-a zis ca nu se mai recomanda de mult timp. Cumnata mea l-a mai facut acu mai multi ani, e din Constanta.

19+

Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
_

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Fetelor, suntem toate cam slabite ?
Alexandra, daca scade glicemia o putem creste la loc cu niscaiva criossant cu ciocolata ? Yo incerc sa vad...
Dolores calculelele astea is valabile numai pt un cm de 28 de zile asa-i ? d'aia de multe ori nu corespunde cand facem eco si ni se spune ca bb e cu 3-4 zile mai mic sau mai mare ehh ?
Va pupicesc
Dbunny20 fix...dupaa proprille calcule si eco la tzanc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

ruxandra_sb
stiu...ai dreptate....am copiat ce am citit...ideea e ca daca de incumeti sa te plimbi cu bici...trebuie foarta mare atentie..si oricum intr0un loc liber, fara aglomeratie...dar eu si acolo cred ca m-as dezechilibra.

dbunny
din cauza asta la eco iese cu marja de eroare +/-
asa ca stai linistita..bebe sa fie bine, ca de nascut putem naste si mai devreme de 40 de sapt. sora mea intra in sapt 41

dolores 18+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

"Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte"

Mergi la inceput

Dbunny, da, acele calcule sunt pentru un ciclu regulat de 28 de zile...si eu trebuia sa am, conform calculelor, 16+, insa la eco mi s-a spus ca am cu o sapt mai putin, lucru cu care sunt de acord. Ciclul meu era undeva pe la 32 - 35 de zile, deci si ovulatia ceva mai tarzie de 14 zile...Insa eu atata mi-am luat temperatura bazala si atata mi-am notat cand , incat, cu o eroare de 1 zi, cam stiu cand am ramas...salutari...

Oana 15+

Mergi la inceput

Cleomoni, ia mai scrie si tu cum mai esti????? Si Kokorina, Sweet_nasuc, ce mai e cu voi???? Hai iesitit din umbra si mai dati raportul...

Oana 15+

Mergi la inceput

Dbunny da....intotdeauna trebuie sa avem la noi ceva dulce...asta e o regula...si atunci cand va simtiti slabite luati ceva dulce si sa vedeti ca va trece.....
Eu sunt o devoratoare de ciocolata si chipsuri dar de cand am avut picioarele umflate nu mai manac prostioare.....cioco da dar chipsuri nu am voie....partea buna e ca si a dat rezultate...am 2 zile de cand nu mai mi se umfla.....sunt foarte fericita....

alexandra

Mergi la inceput