Slabim mincind din 3 in 3 ore (14 din 2006)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

Maine e zi de raport...daca nu-l mai da nimeni, las si eu problema in bataia vintului

Nora

Iubirea se naste din placerea de a-l privi pe celalalt,se hraneste din nevoia de a-l vedea mereu in preajma si se desavarseste prin imposibilitatea de a trai despartiti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Littlelight spune:

Buna dimineta tuturor!
Nu prea mai e nimeni pe aici . De ce?
La mine incep sa se miste lucrurile. Azi dimineata aveam 63,5kg si masurile 99-74-100 cm.
Asteptam si alte fete la raport, chiar daca a venit toamna .
O zi buna!

Atunci cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor,de obicei se imita unii pe altii...

Mergi la inceput

Ma bucur, Littlelight.
Da, si eu astept.
Revin, am putina treaba acum.

Nora

Iubirea se naste din placerea de a-l privi pe celalalt,se hraneste din nevoia de a-l vedea mereu in preajma si se desavarseste prin imposibilitatea de a trai despartiti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Littlelight spune:

E atat de multa liniste aici ...
Am ramas pe baricade numai eu si Nora?

Atunci cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor,de obicei se imita unii pe altii...

Mergi la inceput

Se pare ca da Mai astept putin si ma mut si eu la Monti, pentru ca in curind voi incepe. Luni, probabil.

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Mai sunt si eu dupa o depresie urata am revenit la raport. 94 kg ca...de..am fost la mare. Cred ca de la bere mi se trage ca de mancat....nu am mancat cine stie ce minunatzii.

Chiar inchidetzi subiectul???Dar ce s-a intamplat de nu mai intra fetele? Sunt toate in concedii??

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Dordia, nu stiu...eu am bunavointa, dar...
Lasa ca-ti revii tu. Si eu am fost suparata, dar mi-a trecut si sunt bine acum. Hai sa ne mobilizam, ca de maine luna e in scadere si e perioada favorabila scaderii in greutate.

Nora

Mergi la inceput

Ce mai faceti fetelor, tot tacute ?
Eu am inceput o dieta combinata:2/2+Monti...
Adica maninc tot din 2 in 2 ore, dar Monti...3 mese principale si 3 de fructe intre ele. Am luat aceasta decizie pentru ca ajunsesem la 75.5 si nu mai era de suportat. Am inceput pe 8, vineri, deja se simte ceva la cintar...atit de multa lume a slabit cu Monti, incit am zis ca trebuie sa incerc...si am combinat cu ceea ce tin de atita vreme, si vad ca merge...diferneta e ca nu mai tin seama de calorii, numai de ce alimente trebuie sa pap si de combinarea lor...
Cine mai intra in joc?

Nora

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Sa stiti ca merge noua dieta pe care am abordat-o: Monti la 2 ore. Maninc 3 mese de fructe, alternate de 3 mese de mincare.
Deja am 1/2kg mai putin azi, fata de vneri, dar sa vedem maine ccind e ziua de raport. Eu sper ca o sa va adunati din nou, cred ca v-ati intors din concedii, nu ?

Azi maininc mere (2) la mesele de fructe si orez integral cu rosii si masline la celelalte mese.

Voi ce mai papati ?

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

Neata fetele,Nora ma bucur ca ai mai slabit daca da rezultate cred ca as incerca si eu ,spun (cred)ca nu stiu daca voi putea tine regimul
Kg mele au ramas pe loc bine ca nu se urca mai sus adica 73kg

familia mea de-ale croitoriei animalutze

Mergi la inceput