Mamici de iulie - august 2006 (71)
Raspunsuri - Pagina 21
map spune:
'neata fetelor,
am aparut si noi. Azi este racoare si bine, treaba nu mai am ca am facut-o ieri. Ar mai fi ceva de calcat dar nu multe asa ca le las pe mai tarziu ![]()
Madacristina felicitari si refacere cat mai rapida. Sa-ti traisaca bebelasul, sa fie sanatos!
adela cunosc si eu povestea cu intorsul de pe-o parte pe alta. Mai ales de pe stanga de dreapta ma doare uneori burta si ma vait toata. Iar la ridicatul din pat, mai ales noaptea tebuie sa-mi fac curaj, sa-mi iau avant si sa ma ridic. Am o perna de alaptat cu un continut asa mai atre si ma sprijin de ea sau daca am nevoie de sprijin mai solid apelez la genunchiul sotului
Acum am renuntat sa dorm ziua si vad ca dom noaptea, ma mai trezesc numai odata. Asa ca ziua imi fac de lucru, incerc sa nu mai dorm.
Fetelor eu cred, ca si altele dintre noi, ca ar trebui sa trecem la scutece toate odata, ceva mai tarziu ca asa este aiurea. Trecem toate cand predam stafeta "strugurasilor". Am fost atatea luni aici impreuna si apoi fetele care nasc cel mai tarziu trebuie sa ramana singure, fara galerii si sprijin moral.
Monica si
33 +
crissa71 spune:
Larissa:Arzi de nerabdare dar parca iti e si frica in acelasi timp!!Dar la tine e ca la mine?Nu e sigur cum nasti?Sau de ce ti-e frica?Sau nu-ti mai e?
Asa-i??!!Ce sentimente contradictorii!!!SI la mine e la fel...
Acum pe sot l-au apucat filozofiile ca sa mai stea pana pe 23 iul sa fie LEU!!!Ce- o fi auzit si citit el despre raci(ca sunt sensibili si mamosi!!) si nu cred ca i-a picat bine!!.
Vrea leu..puternic...sigur pe el...Eu il cred dar ce o fi o fii..asta e!!!
crissa71 http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;19/st/20060718/dt/7/k/d8cf/preg.png
adas spune:
larisa, da. cred ca ai dreptate. eu mi-am inchipuit ca 40+ inseamna saptamana 40. scuze, o sa rectific.
ma duc putin sa ma plimb. mai imi misc picioarele. adevarul e ca de cand sunt in concediu, de 2 saptamani, n-am stat in nici o zi acasa de dimineata pana seara. mi-am tot gasit cate ceva de facut. acum mi-a zis dr. sa stau in pat, dar se poate....
sper numai sa nu ma apuce contractiile pe-afara. oricum o sa fiu aproape de casa
ada
39+
Cristina_Ioana spune:
Felicitari, Mada_Cristina, sa te refaci repede, sa va traiasca bebe!

Fetele, Cornelia_Laura este in spital cu contractii multe si dureroase. Incearca sa i le opreasca. Daca nu se poate, intra in operatie. Astept vesti de la ea si va anunt.
Cristina
lui Luca (21 jun 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos
mihaelagrosan spune:
RALU80 SI MADACRISTINA felicitari!!! Sa va traiasca bebelusii si sa aiba o viata plina de impliniri! 

Ce emotii imi dati fetelor cu atatea nasteri.Eu parca tot nu realizez ca o sa mi se intample si mie curand.
Si cu mutatul fetelor, chiar vreti sa ne lasati aici singurele
? Pe mine sigur nu ma deranjeaza discutiile despre bebei, ci chiar m-as bucura, poate mai invat si eu cate ceva ...ca stiti cum e : in carti scrie una, dar practica...
Mihaela
33+
Elena Maria
ayaana spune:
buna dimineata fetelor
n-am mai scris de mult, cred ca m-ati si uitat, dar am reusit sa va citesc si am fost alaturi de voi macar cu gandul, daca nu si cu tastatura ![]()
felicitari mamicilor de pe listuta noastra si bun venit tuturor bebeilor frumosi si sanatosi!!
luni, la control, dr m-a speriat rau, mi-a zis ca sarcina a coborat foarte mult, e in pozitie de lansare si ca n-o sa ajung la termen. si sunt doar in saptamana 34 si ma rog mult de fetitza sa mai stea acolo. ieri, intr-adevar am simtit clar ca e foarte jos, pentru ca a sughitat in continuu vreo 3 minute...draga de ea, nu stiam ce sa-i fac sa se opreasca. cred ca si pentru ei e destul de neplacut sughitul. pana la urma si-a pus tati capu' pe burtik si s-a oprit ![]()
asa...acum sunt super stresata...macar 3 saptamani sper sa o mai tin. totusi, colul nu e deschis, n-am avut nici o contractie dureroasa, doar ca bebitza a inceput sa se miste din ce in ce mai mult. asta o fi un semn ca se apropie nasterea?
si inca ceva ce ma roade acum, dr mea nu e chiar adepta epiduralei, mi-a spus si motivele ei si mi-a mai zis ca e optiunea mea, daca vreau..o sa o am....dar parca nu-mi mai vine. si acum stau si rumeg daca sunt atat de curajoasa sa nasc fara anestezie....
pana la urma nu cred ca mori de durere si dumnezeu o sa fie langa noi
pup fetele
si de acum o sa fiu mai prezenta....nu ma mai duc la servici, ca sunt speriata rau
adriana
crissa71 spune:
CRISTINA_IOANA:DA DE CEincearca sa-i opreasca contractiile??E la termen..e 37-38...Care ar fi problema???!!Sau nu am vazut eu bine???!!
Cand ai timp mamico poate ne soui si noua daca tie ti-au pus pungi cu gheata sau sac de nisip sau daca ti-au apasat pe uter dupa operatie?E chiar neaparat nevoie?Cica doare ingrozitor!!!Tu stii ceva de asta?
Pupici!Tie si lui LUCA
crissa71 http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;19/st/20060718/dt/7/k/d8cf/preg.png
Cristina_Ioana spune:
Crissa iubita, pai Cristina_Ioana nu ti-a zis nimic de saculez cu nisip dupa operatie pt ca este nauca si senila ![]()
![]()
Deci da, dupa operatie am avut pe burtica un sac cu nisip cateva ore, dupa care mi l-au luat si am inceput sa ma frichinesc pe o parte si pe cealalta...intorsul pe o parte e mai greu ca datul jos din pat, ca simti ca iti cade burta in prima faza
dar te obisnuiesti si in timp nu mai simti durerea .
Noi azi-noapte ne-am trezit numai de 3 ori sa papam, am mai scancit putin si ne-a mai plimbat buni prin camera, dar a fost mai binisor.
Mamanati, stai fata linistita ca nu ne mutam nicaierea pana nu livram cu toatele
. Eu ma bucurasem ca am descoperit acolo capitolul ala si am tras cu okiu' la mai-jun.
Miti, si noi avem mari pb cu papatul, ca tragem de cateva ori si adormim la san, iar dupa-aia nu mai e chip sa ne poata trezi cineva. Am incercat si varianta cu biberonul cu laptic muls de la mine, dar se cam obisnuise asa si nu mai vroia san, asa ca am ramas la san only. Uffff, greu!
Eliza, iti dau PM imediat.
Cristina
lui Luca (21 jun 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos
misy spune:
Felicitari proaspetelor mamici si refacere rapida iar bebelusilor le urez sa aiba cararea vietii presarata numai cu bucurii si impliniri!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10007;19/st/20060728/dt/7/k/90bd/preg.png
larissa_79 spune:
crissa, asa e ba is nerabdatoare...ba mor de frica. Stari contradictorii. Eu cica..nasc natural cu epidurala. Dar stii cum e nu e nimic sigur ca pot sa ajung cu dilatatie mica dupa multe ori si sa intru tot in cezariana. Poate nu o sa fie cazul dar tre' sa fiu pregatita sufleteste. Si eu am vrut sa iasa leut...dar nu mi-a iesit...si asta este. Sanatoasa sa fie...
Poze cu burticuta si lucruri bebe
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa si Alexia 39 fix