Mamici de iulie - august 2006 (71)
Raspunsuri - Pagina 13
yanis spune:
Am si eu o intrebare pt proaspetele mamici: SIMTI CEVA CAND TI SE RUP MEMBRANELE? EXISTA VREO POSIBILITATE SA TI SE RUPA CHIAR LA TOILET SI SA NU-TI DAI SEAMA?CUM ITI DAI SEAMA?
DE cateva zile am dureri ca la ciclu,si bb se misca ff puternic,si ma cam sperii ca nu am decat 32 saptamani si 5 zile.Nici in scaun nu prea pot sa stau,ma inteapa in zona x.Ati trecut prin asa ceva?

cristina
+32
geliza spune:
yanis, eu n-am experimentat ruperea membranelor, dar am citit ca sigur iti dai seama pentru ca nu te poti controla...daca esti la toaleta acolo te poti opri...daca e lichidul nu il poti controla...si curge ceva cantitate....
eu de ieri experimentez ceva dureri puternice in zona x cand ma ridic de pe scaun...acum de la birou si ieri cand am coborat din masina...m-am cam speriat...cred ca intru si eu in prenatal
Eliza
34+
si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
andreea25 spune:
pika-pika felicitari, sa ti traiasca beblica,si tie refacere grabnica! si io vreau natural fara anestezie asteptam sa ne povestesti cum a fost,cand vei putea desigur.
andreea25 si 
http://photos.yahoo.com/andreeadm2511
35 +
map spune:
buna burticutelor,
vad ca a inceput intr-adevar ziua si bebele, ce fain. Eu m-am trezit devreme dar am inceput sa fac curat, am chef de dereticat prin casa
Si vad ca pe masura ce fac una alta gasesc tot mai multe care trebuie puse la punct.
Pika-Pika ai nascut fara galerie mai
multa sanatate si sa mergi acasa repede. Sa-ti traiasca bebelina, sa fie samatoasa si sa va bucurati de ea.
Consi eu asa bine am dormit la meci
Ieri nu am dormit pe zi si am adormit aseara devreme. M-a trezit sotul pe la 23:30-24:00 cu urlete de bucurie ca au dat italienii gol
parca era un copil. El ii jumate neamt dar nu-i pasa, este mare sustinator al italienilor. Mie una mi-a fost cam egal cine castiga, mi-a parut rau si de nemti dimineata cand i-am vazut plangand. Dar azi noapte m-am bucurat ca nu a castigat Germania ca ma gandeam cu graza ca vor incepe urletele si nu am sa pot dormi
Dar vreau ca pe final sa castige Portugalia, nu stiu asa ca-mi sunt mie mai simpatici ![]()
Mada si eu votez pentru portocaliu. Si eu chiar daca am baiat tot portocaliu i-as lua pentru ca-i mai vesel. In afara de roz o sa aiba si bebele meu gramada de accesorii si hainute toate culorile ![]()
Monica si
33 +
yanis spune:
Mersi GELIZA!Tie ti se intareste si burtica?Ca mie mi se face pietroi,iau no-spa ma pun in pat intr-o parte si ma mai lasa dar nu mult.Colul imi e scurtat,dar sper sa nu vrea bb prea repede sa iasa,macar pana la sf lui iulie sa mai stea.Eu nu mai m-am dus la serviciu de vreo 10 zile,ca tot am dureri,cand mari cand mici.Am noroc ca ma ajuta Iubi,si mama cu treburile casei,mancare.
Te pup

geliza spune:
da yanis, mi se mai intareste burtica din cand in cand....umblu cu no-spaul in geanta...si iau de cate ori am nevoie...ieri chiar am vrut sa iau gynipral ca asa tare ma durea....oi mai vedea
Eliza
34+
si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
MissJJ spune:
Fetelor multumesc ca ati votat. Eu azi vreau sa fac comanda de aia va intrebam.
Eu ieri am desfacut toate paturicile si cearsafurile si etc si la toate am gasit un ghid despre temperatura si cum trebuie invelit baby. Scriu si aici poate intereseaza pe cineva.
F cald:
27 grade - numai cearsaf
24 grade - cearsaf si un strat de patura
21 grade - cearsaf si doua straturi de patura
Ideal:
18 grade - cearsaf si 2-3 staturi de patura
F frig:
15 grade
13 grade - cearsaf si 4 straturi de patura
10 grade
Nota:
-o patura dubla sau pusa in doua se considera 2 straturi.
-o plapumioara de 4 tog se considera 3 straturi de patura.
Azi mi-a venit si comanda de la tesco, f uitl tesco asta cand va fi baby aici stau la calc si comand tot ce vreau si umplu frigiderul fara sa ies din casa
, si mi-a adus si o cutie mare de detergent pt baby eu am sa folosesc Fairy non bio, vecina mea l-a folosit pt fata cat a fost fata mica adik pana la 1 an si a zis ca nu a avut deloc pb cu el. Deci acu pot spala hainutzele dar trebuie sa astept o zi cu soare sa se usuce frumos si rapid toate.
------------------------
34+ 
Born free, now I'm expensive. ![]()
Poze
Lucrusoare baby
mai_iun2006 spune:
Oficial astazi ne-am mutat facut mutatie la Clubul scutecelor. Pentru ca v-ati facut mari v-am lasat loc de manevre. Celor care s-au grabit le spunem "Bun venit bebelusi pufosi". Celorlalti le uram sa staea la mami pana la noi ordine. Acolo e cald si bine si nici nu va chinuie cu termometrul in poponeata si nici nu obositi tare, tare tragand de-o chestie -am aflat prin cai laturlanice ca i-ar zice tzatza- de unde curge lapte si miere. Asadar va predam acum stafeta de cele mai mici vedete! Pe locuri, fiti gata.........iesiiiiiiiiiiiiiiti!
Nasteri usoare si bebelusi sanatosi. Sa ne vedem cu bine la Clubul scutecelor!
Ciresele de mai iunie 2006 asteptand piersicutele de iulie-august 2006
Comitetul mamelor de cirese va pupa pe burtici cu nostalgie
MissJJ spune:
Monica la noi aseara cu meciul a cam fost razboi in familie.
Eu tineam cu Germania, of course si Flo cu Italia, el a stat si in Italia ceva timp si fratii lui toti is stabiliti acolo. Si cand au dat astia gol atata de tare a urlat ca eu eram oleaca la calc m-am speriat ca nu stiam ce urla asa.
Oricum ma bucur ca nu au mers mai departe englezii
, dar nu prea sunt fericita ca a mers Franta mai departe, dar asta e. No offence Avmaria si Arcenciel.
Deci si eu tin tot cu Portugalia pt titlu.
Monica in legatura cu hainutzele si culorile si eu chiar daca e fetitza nu ii iau numai roz, aici la fete au mai mult pe roz dar am vazut la baieti hainutze rosii, portocalii, verzi chiar si unele albastre care merg si la fetitza. Si eu sunt de parere ca trebuie copilul imbracat cu toate culorile ca de aia e copil sa fie hainele colorate si vesele.![]()
------------------------
34+ 
Born free, now I'm expensive. ![]()
Poze
Lucrusoare baby
map spune:
yanis eu am dureri in zona X de ff multa vreme. Dr mea spus ca-i semn pozitiv, asta inseamna ca se pregatesc oasele bazinului de nastere, se departeaza sa faca loc lui bebe. Dureri ca la ciclu si intarire de burta am si eu la fel, chiar duminica noaptea m-am trezit de dureri, asa aveam de obicei dimineata. Eu le rezolv cu magneziu, trec destul de repede. De fiecare data cand merg la medic mi se monitorizeaza contractiile si pana acum este OK, nu a aparut nici una. Dr mea spus ca daca intarirea de burtica nu se repeta des atunci este bine ca tot pregatirea uterului de nastere inseamna. Durerile ca la ciclu ea le pne pe seama presiunii facute de bebe, ca si durerea din zona X de altfel. Eu una m-am cam speriat pe weekend de durerile ca la ciclu si de intarirea de burtica dar apoi m-am linistit pentru ca-s destul de rare.
Monica si
33 +