Eforie Sud!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurora56 spune:

Canceuadriana am fost la Mmagura IN 2004 . Hotelul era destul da acceptabil daca faceai abstractie de varul scorojit pe alocuri din balcon si mancarea era buna .Are doua piscine(copii si adulti) care le umple cam a 2 a zi (apa e rece asa ca nu te incumeti atunci sa te arunci in piscina 0).In pretul taxei de statiune se include si piscina chiar daca o folosesti sau nu in timpul sejurului dar o folosesti mai ales ca noi am prins cateva zile cu valuri si nu am avut incotro.Piscina e curata pentru ca e folosita doar de cei cazati.Ce nu mi-a placut este ca pe straduta unde era hotelul se aciuiase o ceata de tigani si erau niste case daramate ceea ce oferea un spectacol dezolant .Pacat de masa si partial cazare .Totusi as alege sa merg in alta parte cand mai merg la mare poate Venus-Hotel Raluca sau alte hoteluri din Venus .La Eforie Sud era prea liniste pentru mine si totusi erau si niste vile dragute pe acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniver31 spune:

Simona ai gasit ceva convenabil?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Initial creeata de canceuadriana

Ce stiti de Eforie Sud? Am bilete acolo si nu am mai fost niciodata.
cum e plaja, apa, statiunea in general?

Pt mancare, iti recomand din suflet, autoservirea Imperial, aflata in Eforie Nord, la un sens giratoriu, fix pe unde se coboara la plaja.

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Si noi tot la Imperial am mancat in anii trecuti si a fost OK, insa aglomerat.

Caprioara & Matei

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by Caprioara

Si noi tot la Imperial am mancat in anii trecuti si a fost OK, insa aglomerat.

Tocmai, aglomeratia inseamna ceva!

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canceuadriana spune:

quote:
Originally posted by aurora56

Canceuadriana am fost la Mmagura IN 2004 . Hotelul era destul da acceptabil daca faceai abstractie de varul scorojit pe alocuri din balcon si mancarea era buna .Are doua piscine(copii si adulti) care le umple cam a 2 a zi (apa e rece asa ca nu te incumeti atunci sa te arunci in piscina 0).In pretul taxei de statiune se include si piscina chiar daca o folosesti sau nu in timpul sejurului dar o folosesti mai ales ca noi am prins cateva zile cu valuri si nu am avut incotro.Piscina e curata pentru ca e folosita doar de cei cazati.Ce nu mi-a placut este ca pe straduta unde era hotelul se aciuiase o ceata de tigani si erau niste case daramate ceea ce oferea un spectacol dezolant .Pacat de masa si partial cazare .Totusi as alege sa merg in alta parte cand mai merg la mare poate Venus-Hotel Raluca sau alte hoteluri din Venus .La Eforie Sud era prea liniste pentru mine si totusi erau si niste vile dragute pe acolo.

Multumesc mult!
Imi este de mare ajutor raspunsul si sinceritatea ta!

Mergi la inceput