FETELE FANTASTICE (4)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Azi veni al meu cu un borcan de ness,
ca eu daca nu mai beau,nu m-am mai ingrijit,si azi dimineata cica nu a avut cafea .
Si eu,inainte sa il pun in dulap,ma gandesc ia sa il desfac eu de acum,
sa ii dezlipesc poleiul ala ,
ca el sigur dimineata imi va insira cafeaua pe dulapuri cand va deschide borcanul.
Si infig eu ghearele mele,si sare nessul pe sus .
Asa am vazut ca imi place mirosul,inca .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

Cafelutzele sunt gata.....X16

Vio s-a externat si se simte mult mai bine

Va pupa pe toate X15

Va astept

*grupul fetelor fantastice *
D.K.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

'neatza!!
mmm buna cafelutza..mai ales cand o gasesti gata facuta
va multumesc de primire..incerc sa tin pasul cu voi..sper sa nu dezamagesc!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elas spune:

Buna dimineata!am venit la cafeluta!Immm ce buna e!Danush esti artista!
Aelita un pupicel la burticel...si daca ai pofta de ceva,un piculet ai voie din orice!
Liana bine ai venit!Eu am o datorie la tine dar sper sa ajung la banca! Imic er o mie de scuze!Am fost tare ocupata!
Cicina, ura, ura ...pentru Italia!Felictari!
Alexutule,o sa te trag de nasuc...unde umblii si tu Fleur si toate celelalte...hai la cafeluta ca altfel bataita scrie pe voi!
Despre mine amestecat!Sotul meu a fost cam ursuz aseara, dar nu l-am bagat in seama..toane de convalescenta!
In rest pupici multi la fete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

elas doar stii ca suntem "incredibili" si avem rabdare de fier..
cand poti tu ca eu astept..
multumesc!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elas spune:

Multumesc pentru rabdare si intelegere!Esti intr-adevar incredibila!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puf13 spune:

fetelor buna dimineata

Am facut si eu ochi mai devreme azi sa miros si eu cafealutza lui dandushica. Imi e tare ciudat sa ma trezesc dimineata si sa fiu singura (bine ca va am pe voi). Mandrul meu e de luni la noul serviciu si lucreaza de la 10 la 19 (are si el program de oameni normali acum), dar eu ma obisnuisem cu el pe tura a doua, dimineata era cu mine si apoi seara venea pe la 11-12. Aveam si eu tabieturile mele, emisiunile mele preferate... Acum ne cam batem pe telecomanda, uff nici asa nu-i bine. Plus ca nu mai are timp sa faca nimic pentru firma si trebuie sa ma descurc eu cu toate...asta e, bine ca macar lui ii place unde s-a mutat.

va pupic pe toate vad ca fetele tot nu au aparut, uff ce sa fie cu ele, sper sa fie bine toate sa nu fie nacajite si de accea sa nu apara...

grupul fetelor fantastice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Somnoroase pasarele...iata c-am coborat si eu din pat.Cat e ceasu'? Mamma mia, e tarziu.Ce-i drept aseara nu s-a putut dormi pe aici de claxoane si urlete.
Bine ai venit Liana, eu te-am urmarit prin alte subiecte, esti una care incurajeaza tare, si-mi place de tine olteanco.
Aelita, n-ai somn maica? De aia nu te vede omu'n timpul zilei. O inteleg pe Dandusha dar tu?
Dandusha daca ai facut cafeaua e bine venita, dar mie-mi trebuie un espresso ca sa ma puna pe piciore. Si saracutii pestii mei stau cu gurile deschise sa le dau de mancare.
Elas, nu mai baga toate nimicurile in seama, au si ei zilele lor de CM. Perioada grea a trecut.
Ma duc sa fac o cursapana se ridica de tot soarele, ca si azi cred ca va fi canicula.Vorbim mai pe seara, o zi buna la toate.

cicina

Mergi la inceput

Fetele...sunt si eu prin zona dar am de lucru cu picii
deocamdata. Revin mai tarziu, sper sa nu ma trezesc
vorbind singura

Pupici

D.K.

Mergi la inceput

Cicina...wait!!! Ia-ti espresso-ul la pachet .

D.K.

Mergi la inceput