FETELE FANTASTICE (4)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

BUNA DIMINEATA DRAGELE MELE!
Haideti la cefele care vreti aveti sidaca va e foame.....
Dana n-a venit nici azi.......DANA,ce faci?
Alex ce ma bucur ca te-ai intors!!!imi era dor de tine
pe toate

Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

Buna minunatelor!!!

Am revenit si sincer mi-a fost dor de voi toate. Nu am reusit sa citesc tot si nici sa vad cate "fantastice" au mai intrat. Trebuiesc si ele trecute pe lista

Vio...iti multumesc pentru cafeluta. V-am neglijat cam mult in ultima vreme dar vad ca v-ati descurcat de minune. Incep un nou capitol (am revenit exact la timp) , deci ne vedem la "FETELE FANTASTICE 5"

Va imbratisez pe toate

*grupul fetelor fantastice *
D.K.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

vio, imi pare rau ca aia iti face viata amara ...
chiar nu stiu ce solutii sa gasesti cuastfel de oameni care nu inteleg cand ceva se termina si cand nu mai e loc si pt ele ...
cred ca depinde f f f f mult si de el,ce atitudine va lua .daca el va fi ferm,se va potoli pana la urma.va mai inventa una,alta,dar in timp se va potoli .tu degeaba ii scrii,el e cel care trebuie sa termine odata pt totdeauna relatia asta,sa se responsabilizeze de copil,daca e al lui si dse demonstreaza asta si cu asta basta.
e cam ciudat ca nu si-a facut testul la copil. la cat de dispearat e,asta ar fi fost primul pas ca sa il agate ..

puf
ce bine ca ai vazut marea !!ca de obicei,lumea merge fara asigurare si ei nu patesc nimic !
frumoase poze,mi-e dor de mare.
madynai grija de burtica!

fleur La multi ani!! sa ai parte numai de bucurii in viata !! sa ti s eimplineasca tot ceea ce iti doresti !
lasa,nu mai fi suparata dinc auza cadoului ! si florile sunt ceva ,.acolo..
bine ca nu i-ai dat cu sticla in cap ,dupa 5 beri.

alexmona,IN SFARSTIT !!!!!!Pai noi facem ce facem demult..adica barfim greu.Dar hai,aseaza-te si tu de pe drumuri,lasa umblareala si afli tu usor usor ce mai facem.
Vio nu prea face bine...
sper ca la tine totul e spre bine !

o pupam si noi pe diego

dandusa si tu ai lipsit cam mult..

fetelor,sa-mi tineti pumnii pt joi,poate aflu si eu ce am in burtica!!

Mergi la inceput