FETELE FANTASTICE (4)
Raspunsuri - Pagina 24
MADYN spune:
Vio, Fleur chiar daca nu am scris, sint cu sufletul alaturi de voi!
Si nu, nu sint nici rea, nici chitroasa .... dar nu ma sint in stare sa fiu fantastica, inca. Dar imi va trece, va asigur ! Poate de la hormoni, cine stie ....
Si sint convinsa ca fiecare dinte noi am stiut/stim ce inseamna un sot fantastic linga noi, n-am uitat asta si luptam pt asta. Doar ca sint momente in care viata ne arunca cite o provocare si cu ajutorul lui Dumnezeu, al prietenilor (chiar si virtuali), al fortei noastre interioare, le vom depasi. Ca doar d-aia sinteti FANTASTICE, nu?!
36+ my little treasure
Bebelica
fleur-de-lis spune:
Medyshor, ce sa zic?Chiar ca e de domeniul fantasticului sa lupti pentru un om care nu merita iertat, sa treci prin furtuna si sa ramai cu aceeashi dorintza de viatza, sa crezi in tine atunci cind cel de alaturi de dispretuieshte in ultimul hal, sa speri in sentimente cind sufletul ti-e pustiu, sa-ti asculti intuitia si rationamentul, atunci cind minciuna are prioritate!Dar minunea care se numeshte copil, ne da puteri si sperante, incredere in fortele proprii, zimbet si lumina in suflet! Prietenii de suflet si suferintza sunt totul pentru noi acum si probabil...de aceea suntem fantastice, pentru ca murim si reinviem impreuna, suntem o echipa si luptam impreuna impotriva furtunii, nu ne lasam doborate de acest obstacol urat al vietii, nu renuntam sa obtinem ceea ce am avut.Te pup strans de tot si pe burticutza si pe copilash.Cum te simti? Mai ai mult pina sa nashti? Cum te descurci cu copilash si burticutza?FATA FANTASTICAFLEUR-DE-LIS
cicina spune:
M-am calmat putin. Madyn, ca tot de tine ma iau, dupa parerea mea, fantastice nu inseamna a avea sau nu un sot bun langa tine, ci cum te califici tu ca persoana ( a invata sa te apreciezi). Dupa tonul cu care scrii, tu ai ceva pe suflet, o durere. Un sfat, fetele care si-au deschis inima aici, au gasit intotdeauna caldura unui grup de suporteri. Ramane la aprecierea ta de a fi sau nu fantastica.
Mai Pufule pe unde pleci?
Ana-Maria de la coca ai trecut la avocatura? Bina ca asa aflam si noi ceva despre tine, ca de prajituri ne-ai ingrasat virtual.
cicina
fleur-de-lis spune:
Pufuletz, pleci la mare?!!!! Distractie placuta si sa aveti soare cit va doriti!!!!! Inmoaie dintishorul in apa, poate de aceea te sacaie, vrea la mare!FATA FANTASTICAFLEUR-DE-LIS
cicina spune:
Ah..Madyn, abia acum vad ca esti pe ultima suta de metri cu burtica. Mult, mult succes la nastere, sa fie usoara, si bb sanatos.
Fleor, sau calmat apele pe la tine?
cicina
MADYN spune:
Nu am si copilash si burticuta (as fi vrut eu!) ci numai un baietel in burticutza! Dar sper din suflet sa vina o zi cind le voi avea pe amindoua!
Cicina ai dreptate ! Nici eu nu am vrut sa zic altceva!
36+ my little treasure
Bebelica
fleur-de-lis spune:
Medyshor,of, scuze, asha am dedus din semnatura!Cicina, da chiar n-am inteles de ce te-ai luat de Medy. Daca era geloasa, s-ar fi luat si de tine, sau de pufuletz. A spus si ea ce i-a trecut prin minte, cum fac si eu si cum a facut de altfel si Joker. Ia-o mai usurel si tu. Mie mi se pare o fata care nu prea are incredere in sine iar noi trebuie s-o incurajam ca si noi am fost in aceeasi stare si stim cit de greu e. Daca nu primeshti un sprijin din exterior e bai. Si ce ma rog te-a pishcat de esti nervoasa astazi, tu care esti cea mai inteleapta, calculata si cu picioarele pe pamant de obicei?!!Eu sunt binishor cu sotu acum. Nu prea am ce povesti ca nu prea s-au intamplat multe. Se mentine pe pozitie si incearca sa faca shimbari spre bine. Si reusheshte, iar unde nu, ii zic, si se corecteaza. Il simt ca e cu inima catre noi. Mai am si eu caderi de dispozitie, pic pe ginduri, ma intristez, inca n-am trecut peste ideea inshelaciunii, dar el ma cuprinde si ma incurajeaza, ma linishteshte si incet, incet parca imi recapat increderea in el. Ce-ai mai facut astazi? Ce-ti mai face al tau?FATA FANTASTICAFLEUR-DE-LIS
cicina spune:
Fleor, n-am nimic azi, o zi ca oricare, dar in acel caz (pana sa fie elucidat) mi s-a parut excesiva interventia ei. Si, intr-adevar, daca ma-i cunoaste bine, sant tipul care ti-arunca o intrebare sa priceapa altceva, ceea ce s-a si intimplat. Madyn are ceva pe suflet si ii e greu sa se expuna (sau din cauza maternitatii)si impropriu spus ca e geloasa pe anumite persoane ci in sufletul ei si-ar fi dorit ca el sa fie mult mai aproape mai ales in aceste momente. Daca am intuit bine, sa-mi spuna, dar tin sa precizez ca nu sant toti la fel.
cicina
cicina spune:
Al meu? Sta cu c.....e sub conditionator ca tare cald e. Ieri am fost si am luat un nou cort (cat.5 stele) si e entuziast sa mearga in Ro. Dar il vad eu, pana la granita, ca dupa aia incepe sa ma trimita expres la mama din cauza drumurilor.
cicina