FETELE FANTASTICE (4)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Joker felicitari pt sotul tau!!!

Dar poate ca ar fi bine sa citesti aici.

Fantasticele mele, eu nu sint fantastica ca voi (desi poate as avea nevoie), va urmaresc din umbra si va pup.

Scuzati interventia!

36+ my little treasure
Bebelica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Mady,ia incerca sa vezi ca poti fi fantastica!!!.....
totul e in interior,iar noi suntem fericite sa fii alaturi de noi,nu-i asa fetelor?

+ bb din burtica+ingeras

Vio

Mergi la inceput

Mady,era doar o parere,nu neaparat o invitatie....
am citit ce i-ai scris lui Joker,am inteles ce vrei sa spui.....
ma abtin de la comentarii,nu sunt in masura sa judec pe nimeni.........
ramane valabil mesajul de mai devreme si pupicii,

Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Buna ziua,

Greu mai tine omu' pasu' cu voi...la scris,evident!

Violeta,ai dreptate in privinta barbatului meu:e din Medias,pui de dac autentic,dupa locul nasterii si dupa tata...Insa in privinta mea...mi-s dobrogeanca getbeget...nascuta si crescuta in Constanta.Asa ca ma recunosc in faza cu sangele clocotitor si apriga la manie...hehehehehe...Iar in privinta ta,citind din povestea vietii alaturi de sot...ce sa mai zic?Ai un suflet mare si,banuiesc eu si fara sa razi de mine,cred ca esti un inger intrupat in om...Eu una nu cred ca as fi avut curajul si taria ta de caracter.Un sincer bravo din partea mea!
Cicina,ce spui tu....imi starnesti amintiri din tinerete,cand eram tanara si nelinistita...Pai oferta ramane valabila,cu berica...Cand aterizezi vreodata p-acilea da un semn de veste si vedem noi ce-om face...
Elas,bine ca ai puterea sa treci cu fruntea sus peste tot ce ti se intampla.De pe pielea mea spun ca de cele mai multe ori indiferenta si nepasarea bat la fund orgoliul si mandria...Asa ca bafta in continuare si sa iasa asa cum iti doresti!
Iliuta,cu rabdarea treci si marea si cum orice inceput e intotdeauna mai greu...exerzand zi de zi ai sa inveti...Fi mai optimista si ai sa reusesti.Eu am fost un adevarat atitalent in ale sofatului...insa atat nevoia cat si perseverenta m-au invatat si pana la urma m-am imprietenit si cu volanul...

Dragelor...va doresc numai de bine si mai vorbim!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Elas,nu stiu daca sunt o martira......sunt un om incercat de Dumnezeu,asa vreau sa cred,desi nu am inteles niciodata de ce Dumnezeu m-a incercat de la o varsta asa de frageda.......
cand eram copil,plangeam si ma rugam si intrebam"cu ce am gresit eu Doamne?!"
probabil ca e valabila chestia aceea cu pacatele parintilor,dar tot nu vreau sa cred ca Dumnezeu incearca un copil de 8-10 ani!
nu stiu daca mai tineti minte,atunci s-a imbolnavit tatal meu si eu cu mama mea am fost infirmierele lui,pt. ca el nu mai putea misca decat ochii si buzele....... si am carat de el,l-am ridicat,l-am intors,l-am scarpinat,l-am sters la fund,l-am hranit cu lingurita,i-am dat apa sa bea,i-am citit,i-am dat sa fumeze...................de ce?eram doar un copil!!!...si toate astea au durat 10 ani!
si tot n-as fi vrut sa moara,dar a murit.........
in fine,asta e ultima data cand povestesc pt. ca asa suferinte-mi rascoleste sufletul ca nu pot sa nu plang.....si noi suntem vesele,nu?!
Ana,nu sunt nici pe departe in inger,dar iubesc oamenii,am atat de mult loc in suflet sa iubesc!!!!
probabli ca de asta am iertat.....sa ma ierte si pe mine Dumnezeu,asa cum eu am iertat atatea!!!!.....
imi cer scuze,ca nu vreau sa va indispun,

Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

Eu cred ca am raspuns la subiect, mai ales ca nu faceam altceva decat sa argumentez faptul ca sunt fantastica pentru ca mi-am gasit un asemenea sot....nu s-a vrut a fi o lauda, ci o incurajare...mai sunt multi ca el, pe care voi ii meritati si pe care trebuie sa ii cautati...

Multumesc oricum pentru avertizare...ma cam simt ca musca in lapte poe aici...

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos

Mergi la inceput

Joker,n-ai de ce sa te simti cu nici o musca pe caciula!
fiecare e liber sa spuna ce doreste.....
faptul ca tu esti fericita si ca te simti fantastica doar pt. ca ai un sot nemaipomenit nu tb. sa te faca sa te simti prost......
cat despre ce a scris Mady,e parerea ei si poate ca intr-un fel are dreptate,doar ca aici noi suntem vesele....
eu eram datoare cu povestea asta,care e a mea,n-am ce-i face,dar crede-ma ca mi-as fi dorit sa pot spune ce fericita am fost in viata mea si ce sot minunat am........dar asta a fost nu mai pot schimba trecutul......
asa ca nu te supara,imi promiti ca nu te supari pe noi?!
,uite sa-ti treaca supararea

Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Violeta,esti o persoana minunata si un om deosebit!Tot respectul meu!Mi-as dori sa am o prietana ca tine....dar nu pe net,pur si simplu in viata de zi cu zi!Din partea mea sa ai parte de tot binele din lume si eu zic ca treaba cu pacatele parintilor...e o treaba cat se poate de adevarata.Te imbratisez cu multa caldura si te sarut cu drag!
Joker...cum scriam pe antepenultima pagina : draga mea,la moda este "mi-se-n-rupismul".Aplica-l cu regularitate,se poate folosi in orice cantitate si nu are contraindicatii...Ca o chestie mica,ca mi-a trecut acum prin creier(cum i-a trecut lui Bula glontul prin cap):ai vazut cat poti sa muncesti atunci cand construiesti un castel pe malul marii?Te agiti,pui imaginatia la incercare,mai vine un val si mai matura din creatia din nisip....in fine,dupa 2-3 ore reusesti sa termini,te asezi satisfacuta pe cearceaf sau pe prosop si iti admiri cu mandrie opera si tocmai in acel moment apare de nu stiu unde un pusti cu colacul pe el,gonind ca nebunul spre valuri,tipand si sarind ca o capra...care trece ca taifunul si fara sa vada nimic in jur...calca peste truda ta de 3 ore...Si totul s-a terminat in 5 secunde mititele....Ai inteles ceva din tot ce am scris?Iaca de la mine un big...... si sa tii minte de la mine ca orice fiinta are rostul ei pe lumea asta....chiar si o musca ce s-a inecat in lapte...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Ana,pai cand ma mut in Timisoara....ce zici?
sau cand vii tu in Bucuresti....
glumesc........
iti multumesc,insa nu te lasa impresonata de vorbe,cine stie ce zace in mine?nu?
sau poate ca nu, dar ai dreptate o prietenie se testeaza in timp......si este prieten cu tine cel ce ramane cand toti ceilalti au plecat.....

Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Mai, stati asa, nu misca nimeni. Madyn, esti geloasa , mama? Sau n-am inteles eu despre ce e vorba. Nu exista om pe lumea asta sa nu fie fantastic in ceva, noi am primit in cercul nostru de prietene pe toata lumea. Fiind un forum in care poate intra oricine, sant multe fete ca mine care incearca sa schimbe doua vorbe, experiente noi si de ce nu, si idei sau incurajari. Daca Joker are un sot fantastic, eu nu pot decat sa ma bucur, si nu cred eu ca e FANTASTICA numai pentru lucrul asta. Fiecare parere conteza intr-o colectivitate dar nu arunca cu prastia dupa pasari, poate, poate le lovesti.
Cum asa nu esti fantastica? Nu pot crede ca esti o persoasa atat de rea, chitroasa, incat nu ai nimic bun in suflet.
Poate cea care deviaza de la subiect sant chiar eu care imi merge cerebelul antiorar si scriu ce trece in momentul ala, dar sper ca nu supar pe nimeni. Am multe de povestit, experiente de impartasit, cine vrea citeste, cine nu, schimba subiectul.
M-am racorit un pic, vad ca Vio e o doamna.
Ana, sa-ti traiasca familia, o data si-o data o punem de o bere.

cicina

Mergi la inceput