FETELE FANTASTICE (4)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Ana-Maria,eu fac o prajitura cu fructe buuuunnnnnaaaaa!!!
se pune unt in compozite ....sigur,pe langa celelalte ingrediente!
Aelita,nu prea ma doare,insa sunt f. slabita,am uneori dureri de cap(ca m-am ridicat dupa anestezie,fiindca intepenisem de mijloc si alta solutie n-am gasit........),dar nu ma doare contiunuu,asa din cand in cand insa suficient uneori sa-mi strice ziua!
Cicinacum a iesit casa?
ai gasit culoarea potrivita?..............ce culoare e?
Fleur,multumesc,stiu si eu cum e viata asa.....numai ca uneori se intampla sa mai uit.......de fapt ma gandesc ca ar fi putut fi altfel,dar daca asa a fost sa fie tb. sa stiu sa trec peste......
si eu trec peste probleme de cele mai multe ori,numai ca uite,unele......sau toate lasa amperente!!!
incerc eu sa ma fac ca nu ma afecteaza,dar nu-mi iese totdeauna......
stie cineva reteta pe care sa o aplici sa nu te afecteze prolemele?!
o vreau si eu.......reteta,ce credeati?
Ana,multumesc......
x17

Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elas spune:

Buna dimineata!Prezent la cafeluta!
Fetele mele, dragi cum va ginditi voi la mine!
si eu am luat in calcul aceasta varianta si cred ca e cea mai buna!Din nefericire exista un impediment...in septembrie la inceput cununam si numai putem contramanda...asa ca eu cred ca voi aplica aceasta solutie dupa, dar tb facut pasul asta ptr ca nu vreau sa fiu piatra de moara atirnata de gitul nimanui!
Asa ca o sa ii spun dupa nunta sa isi gaseasca un loc unde sa stea si sa vedem ce va urma!
Va pup si sa aveti grija de voi!Multumesc tuturor care se gindesc si ma sustin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

Neataaaaa....

Si eu la cafea...a doua....

Uite ca va dau id -ul meu...poate vorbim in "fantasmagorii" pe net...marin_a_i

Fantastica....daaaa...sunt....sunt a doua oara spre a treia licentiata, sunt mamica de ied zapacit si sotie de tauras zapacit....mai continuu?

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

'Neata fantasticelor,

Iar e caldura mare ,mon cher!,la Timisoara si am de umblat la achitat facturi...
Cicina...cand vi la Timisoara...poate dai un semn de viata si bem pe corso o berica...
Aelita,am pricepit treaba cu snitelusele....Eu le inmoi prin ou,le dau prin pesmet amestecat cu faina si condimente si p-orma le zvarl in tigaie.Am incercat cu Maggie pofta de snitele,insa nu mi-a placut gustul...
Joker...iti zic bun venit in club si sedere placuta....Poate ca debordeaza de optimism d-aia sunt fantastice fatucile astea...
Fleur...saru-mana!
Violeta draga,apropos de reteta aia...depinde de la om la om...Inaite de a-mi cunoaste actualul partener de viata,zau ca ma afecta chiar si cand cineva ofta mai profund si aveam senzatia ca am gresit eu cu ceva...Insa al meu ca bradul e genul de om pe langa care problemele trec...nu e prapastios si cam " mi se-n-rupist",daca ma intelegi si in aproape 5 ani de cand suntem impreuna am reusit sa invat cate ceva din comportamentul lui si sa aplic si pe mine.Si zau ca tare bine e sa dai de cele mai multe ori la spate chestiile minore si fara mare importanta care te-ar putea afecta...Si merge treaba asta chiar si in viata de familie...tot asa...la chestiile si rahaturile minore,care de obicei sunt startul in discutiile interminabile,cand iti amintesti cate in luna si in stele...Bafta in tot ce faci si sa-ti iasa cum iti doresti!
Elas...chiar ca uneori o pauza e binevenita...Sa dea Dumnezeu sa ai parte numai de bine!

Fantasticutelor va pup si va doresc o zi excelenta!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puf13 spune:

fetele mele scumpe va pup pe toate si pe nou venite
am citit ce ati scris zilele astea insa nu am fost in stare sa scriu, din cauza infectiei la dinte nu am putut manca si de vreo 2 zile cand ma ridic din pat am ameteli, o tin numai intr-un plans si sunt varza cu nervii.
Din fericire am reusit ieri sa ajung la dentista mea si sa speram ca ma pune pe picioare, celalalta doctorita la care am fost la urgenta deja ma programase pentru maine dimineata la operatie. Cand am auzit am fugit mancand pamantul. Mandrul meu e si el obosit si din cauza noului serviciu si din cauza mea. Duminica saracul nu a mai rezistat si m-a luat pe sus in parc, mi-e facut tare bine la moral iesirea insa de luni iar am luat-o razna. Daca o mai tin asa pe aratura, mai am un pic si zic ca mi-a ajuns infectia la creier (daca nu era deja infectat)

va pup pe toate si sper sa revin cu vesti mai bune, la 12.30 am din nou programare la dentist, poate imi da o veste buna.

grupul fetelor fantastice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puf13 spune:

scuze am uitat cate ceva
vio bine ai revenit
elas imi pare rau ca nu e repara mai repede, ai scris scrisoarea aia?
fleur ma bucur ca esti bine
cicina al meu numai la insecte ara fobie, cu soparlele nu are nimic, chiar am avut un guster la un moment dat, dar cred ca s-a plistisit si a plecat ca nu l-am mai gasit intr-o dimineata
aelita sa ai grija de bb-ul din burtica
dandushica unde umbli?

grupul fetelor fantastice

Mergi la inceput

Ana, iti spun eu de ce nu-l afecteaza pe al tau sot......
pt. ca e ardelean si de-aia...........voi cei de acolo sunteti mult mai calmi decat noi muntenii.........
apoi,sa stii ca nici eu nu tin sa-mi incarc sufletul cu chestii minore,dar cele grave doar daca mi-as spala creierul,poate as reusi sa uit........sigur ca-n timp durerea se estompeaza,dar......timpul asta!!!!

Vio

Mergi la inceput

Pufuletz,
mi-a fost dor de tine.......
si de Dana imi e dor,dar nu stiu ce face....probabil ca e undeva in vacanta!!!asa vreau sa fie.
Alex cred ca e la mare,parca asa mi-a spus Dana cand eram eu bolnavioara........si de ea-mi e dor....
pe toate

Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

Buna scumpele mele !!

Offf, n-am nai intrat de mult pe aici .
Am avut problme cu calculatorul dar acum e mai bun decat
a fost vreodata in viata lui.

Joker
Ana-Maria
bine ati venit ! Va trec si pe voi pe listutza imediat .

Hai ca am de citit din urma deci revin mai tarziu daca nu
adorm.

Vio, scumpa mea. Bine ai revenit ! Am primit ingerasii inapoi si un mail de m-a uns la suflet odata cu ei. Iti multumesc

Pup toate fetele fantastice si voi incerca sa nu mai lipsesc de la apelul de dimineata. Va trebui sa fac cfele si sa stri CUCURIGU pana ragusesc sa-mi iau revansa.

*grupul fetelor fantastice *
D.K.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Am intrat repede sa pup, ca la ora care v-ati sculat voi eram deja pe casa si abia acum am coborat. Dupa dus m-am uitat in oglinda si fetelor, m-am parlit pe fata. N-am cumparat inca culoarea casei , ca al meu ii era lene sa se care cu galeata.
Bun venit joker, de unde esti tu maica sa stim pe ce liste sa te punem?
Pufule, mai sa fie de masea. Eu cred ca faceam carare pana la usa doctorei care a facut asta, si mai ia si o gramada de bani.Dar despre ce operatie e vorba, probabil s-a facut punga de puroi pe gingie si trebuie sa cresteze un pic cu bisturiul.Draga de ea, lasa ca pana te mariti iti trece.
Si chestia cu gusterii, cand eram mica, ma duceam pe camp unde s-au costruit hotelurile Parc si Flora, la vanatoare, ii aduceam acasa si-i puneam in cada, pana cand mama urla: ori voi ori animalele in casa asta, ghici ce-am preferat.
Elas atunci ai un pic de rabdare pana in septembrie, vei vedea ca trec repede zilele, du-te cu copilul la strand, in parc.
Vio, intr-adevar Ana are dreptate cu reteta.Si eu sant din Buc, am trait in viata haotica de acolo, dar am invatat aici, departe de tara sa ma protejez cu un scut de fier care se cheama "mi se rupe-n paispe". Dintr-un tantar se face armasar intr-o discutie dar daca te opresti in timp si realizezi asta, esti mare, n-o sa te afecteze chiar atat de mult. Acum eu nu stiu ce probleme ai avut tu cu dansul, si nici nu vreau sa intru in amanunte, dar faptul ca ai reusit sa treci peste e un semn bun.
Eu nu vreau sa fac pe victima dar, credeti-ma eu am suferit mult mai mult dacat voi, am trecut cu greu, imbolnavindu-ma, dar cum am mai spus, dupa acest episod am realizat cat de frumoasa e viata MEA, si cine e cu mine, e cu mine, cine e impotriva, sa-si vada de problemele lui.
Aelita, esti tare,
Ana am fost o singura data la Tim, in tinerete, aveam un mandru care era gimnast si antrena o echipa de juniori si am venit acolo la un concurs. Iti dai seama ca aveam alte chestii de facut decat sa vizitez orasul.

cicina

Mergi la inceput