Nebunia verii, marea!

Nebunia verii, marea! | Autor: dialnyko

Link direct la acest mesaj

Abia ne-am intors de la mare dupa 2 saptamani de balaceala in apa si nisip.Si ce credeti?Dupa ce mi-au "cantat"tot drumul "vreau acasa si la gradi", dimineata ma intampina fii-mea aia mica, cu..."mergem la mare!?!"

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Dia....pun si io o intrebare...asa ca si fiica ta mai mica:tu nu ai fost copil?

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

quote:
Originally posted by Ana68

Dia....pun si io o intrebare...asa ca si fiica ta mai mica:tu nu ai fost copil?

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Buna intrebare!

Daniella, mama lu' Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dialnyko spune:

Si inca ce copil!!!Problema e ca nu-mi aduc aminte prea multe de cand aveam 2ani jumate...Stiu doar ca ma prindea ora 8.ooam pe malul marii, jucandu-ma in nisip

Mergi la inceput

Mai vreti o bomba de la Alexandra mea?!Sambata au fost in vizita la bunici(undeva ce vrea sa fie tara!) si, jucandu-se prin gradina cu lopetelele si galetusele ii zice lu' soacra-mea: "Mamaia, pot sa iau apa sa fac un castel la malul...gladinii!?!"
OFF, copiii! in fiecare zi pomeneste de mare.zici ca e o moara stricata!

Mergi la inceput

Hey, mamici care ati mai ajuns pe la mare anul asta...cum se mai prezinta litoralul? Voi nu aveti nimic de povestit???

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Noi ne-am intors de la mare saptamana trecuta..am fost la Mamaia.A fost prima iesire la "maie" e Inei si a fost super incantata...apa era "pica"=mica pe o distantza destul de mare spre larg...deci numai buna de balaceala...nisipul fin si curat...cat aglomerata plaja (sezlongurile ff apropiate).
Per total a fost ok..pentru ca Ina s-a simtit ok...si normal ca a facut la fel ca ceilalati copilashi..aseara cand vroiam sa mergem acasa nu vroia..si o intreb unde vrei sa mergem.."a maie"

Ania & Inutza (23 oct 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput