Sa ajutam la terapia pentru Ema

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

Buna Mari!
Noi suntem bine cam aglomerati de probleme dar nu grave.
Oricum nu v-am uitat si vom pune si noi 2% acolo dar de unde vei stii cati bani au fost depusi pt. Ema?

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani si 4 luni - Edi 2 ani jumate

http://community.webshots.com/user/biluta28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna Mari, ma bucur ca putem sa donam asa, chiar ma intrebam si eu unde sa virez cei 2% si asta e cea mai buna solutie! Sper zilele astea sa ajunga sotul la banca sa puna si ceva banuti in contul vostru.
Va pup si chiar daca nu scriu aici sunt cu gandul la voi!
Elena

Mami de www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">"Gabriela" (12.04.2007)si "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George" (6.09.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

quote:
Originally posted by biluta28

Buna Mari!
Noi suntem bine cam aglomerati de probleme dar nu grave.
Oricum nu v-am uitat si vom pune si noi 2% acolo dar de unde vei stii cati bani au fost depusi pt. Ema?

deocamdata, pt ca asociatia este la inceput, si un prieten a facut aceasta asociatie tocmai pt a putea ajuta la terapia Emei, si pt ca pe pers juridica prezinti mai multa credibilitate, cazul Emei este primul...si eu ma implic foarte mult in aceasta campanie...pe viitor nu va fi doar cazul Emei, ma voi implica si mai mult...

va pupacesc si va multumesc din suflet

www.help-ema.puls-il.ro
ajutati la terapia pt Ema
Mari, mami de Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

ok Mari am inteles cum sta treaba.
Am vazut si fetita de la "dansez pentru tine" si m-a impresionat ff mult; parea atat de normala si totusi speriata ca un pui de catelus ( asa am vazut-o eu si am inteles si mai mult prin ce treci).

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by biluta28

ok Mari am inteles cum sta treaba.
Am vazut si fetita de la "dansez pentru tine" si m-a impresionat ff mult; parea atat de normala si totusi speriata ca un pui de catelus ( asa am vazut-o eu si am inteles si mai mult prin ce treci).

in lumea lor ei se simt liberi...
ca sa-i intelegm, noi parintii, ne straduim sa patrundem in aceasta lume necunoscuta...incet-incet ne indepertam de lumea noastra si devenim la randul nostru neintelesi...un pik autisti...
e trist pt ca facem eforturi disperate sa tragem dupa noi acesti copii si sa-i scoatem la lumina, sa le aratam lumea...dar , din pacate, unii de ratacesc o data cu copiii lor...altii se razboiesc cu morile de vant...unii pot sa transmita mesajul, altii raman in umbra, in disperare, ramanand doar cu rugaciunea...

www.help-ema.puls-il.ro
Mari, mami de Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariarusu spune:

Super Mari , chiar ma gindeam si eu intr-o zi ca ai putea face o fundatie sau o asociatie care sa stringa fonduri pentru Ema , si uite ca tu chiar te implici in asta .
poti conta , pe mine, sotul meu si vreo 2-3 colegi de-ai mei pe care o sa-i rog sa completeze formularul (oricum nu aveau idee ce sa faca cu cei 2%
anul trecut i-am convins sa-i dam la soc romana de cancer , dar gasim si pentru acolo pe cineva, deocamdata Ema e mai importanta ,
iti scriu maine sa-ti spun pe citi poti conta ,
va pup pe toate iar Sebi o pupa pe Ema ( normal nu?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eforie spune:

Pentru acel caz disperat de autism ma ofer sa il tratez pe gratis
Contacteaza-ma .
Dr Dumitrescu Ioan
tel : o726397289

Mergi la inceput

am vorbit cu Dl. Dr. Dumitrescu, un Domn foarte de treaba care ne asteapta duminica ...

VA MULTUMESC DIN SUFLET DOMNULE DOCTOR

www.help-ema.puls-il.ro
Mari, mami de Ema

Mergi la inceput

am vorbit cu Dl. Dr. Dumitrescu, un Domn foarte de treaba care ne asteapta duminica ...

VA MULTUMESC DIN SUFLET DOMNULE DOCTOR

www.help-ema.puls-il.ro
Mari, mami de Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

mari, cum se pot trimite bani din sua?

uta

Mergi la inceput