M-am hotarat....adoptie (38)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irina_g spune:

Felicitari Ina pentru Andrei. Gata, de acum e baiat mare si cred ca va deveni un important om de afaceri , avind in vedere ce a ales.
Sa va bucurati de el in fiecare zi.

Irina si Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patri spune:

Cand ma uit la generatia viitoare, am sperante de mai bine!!! Uite si Andrei demonstreaza ca atunci cand va fi mare, scrisul va fi altfel rasplatit!!! Totul e sa ai rabdare si sa speri!!!
Fetelor, cum va descurcati cu canicula asta???
Pupici la toate si o saptamana excelenta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphnyie spune:

Fetele, nu vreau sa va stric buna dispozitie, dar nu am reusit inca nimic.
Nu prea vreau sa povestesc aici ce si cum, nu cred ca e bine, cert e ca n-a fost sa fie.
Mergem mai departe spre bb-le care ne asteapta undeva. Sper din tot sufletul sa nu mai dureze mult.
Spuneti-mi va rog , atestatul trebuie reinnoit chiar daca ai copilul acasa dar nu s-a finalizat inca adoptia ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Daphnyie imi pare rau ca nu ai reusit pe drumul pe care ai incercat dar, asa cum singura spui, asta nu inseamna decat ca bebele tau te asteapta in alta parte.
Si da, atestatul trebuie actualizat indiferent daca ai bebe sau nu, daca a expirat.

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nico_ro spune:

Daphnyie, , imi pare rau ca n-a fost sa fie de data asta, dar poate soarele va rasari curand si pe strada noastra, nu? Curaj pentru mai departe si inca putina rabdare va doresc, ca intr-o buna zi trebuie sa ne gaseasca si pe noi bebelusul care ne e destinat, are Doamne-Doamne grija de asta. Sunt la fel de amarata ca si tine, dar speranta ma ajuta sa merg mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urziceanu spune:

La multi ani Andrei si din partea noastra!!!!!(noi suntem inca in concediu ).Simona si Elena ,vreau sa va spun ca am fost in parcul carol saptamana trecuta asa cum era vorba,dar......nu ne-am intalnit.am sunat-o si pe elena care nu mi-a raspuns.In curand vom pune poze,dar sa ajungem acasa.

Corina si maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boo__boo spune:

Buna ziua fetelor si La Multi Ani bebicilor care s-au serbat intre timp. Sa fie sanatosi si sa umple casele de bucurii!
N-am mai trecut de ceva vreme p-aici ca am tot fost plecati si inca n-am terminat cu plimbarile . De la inceputul lui august (adica de sapt. viitoare) mai mergem 1 sapt. la mare si inca 2 saptamani la tara intr-o zona superba de munte. Apropo Corina (urziceanu)... sapt. viitoare trecem prin Craiova, daca crezi ca ai timp sa ne intalnim, mi-ar face placere.
Intre timp i-am luat si motul lui Alex... abia astept sa pot pune poze cu cheliosul meu . Obiectele pe care le-a ales de pe tava au fost in ordinea asta: pix, tel. mobil si carte. hm, stie baiatul meu ce vrea

la mamici si bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_g spune:

Un "cheliosului" din partea mea si a lui Mihaita.
Un superb buchet de pentru mami.

Irina si Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphnyie spune:

Nico special pentru tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patri spune:

Buns dimineata,
Noi acum suntem bine, dar am trecut printr-o perioada mai grea, cu care nu sunt invatata, a fost fata in we la cabana si luni dimineata-am adus-o luni seara acasa-ca norocu-- a muscat-o ceva bazdaganie ca a tipat si-a plins dar nimeni n-a vazut si nici locul de ac nu s-a vazut, si cu putina compresa a trecut, si cand am ajuns spre seara n-avea nimic, fugea si se juca fericita, nici cand am facut baita nu s-a vazut nimic, dar dupa baie am vazut ca labuta piciorului e putin rosie, da dupa ce am culcat-o s-a trezit fata din juma in sfert de ora toata noaptea, febra peste 39 de m-a innebunit, noroc ca aveam ceva supozitoare cu paracetamol prin casa de cand a facut vaccinul, a fost o noapte alba, piciorusul i s-a unflat groaznic, medicul l-am sunat dim si mi-a spus ca e numai de la 13, pe la 8 a adormit pana pe la 11, am fost la medic care ne-a dat claritin, cexil si o solutie preparata pt piciorus, era ziua si nu mai eram asa speriata ca noaptea, dar vreau sa va spun ca pana pe la 17 piciorusul s-a tot unflat, incepea sa faca basicute, cum am incaltat-o pt medic si i-am pus un ciorapel ud pana peste glezna era unflat si vanat...mi-am sunat o prietena medic dermatolog, mi-a mai dat o unsorica...si apoi am inceput incet sa ne desunflam...am fata alergica la muscaturi de ganganii, si asta e!
V-am impuiat capul cu problema noastra, da cui s-o pove daca nu voua, ca voi ma intelegeti, acum am cumparat alta tura de sandale cu arici in fata, cu 2 nr mai mari care sa poata sa-i tina piciorusul unflat la aer, sintr-o zi doua ajungem la normal!
Mergem la mare din6 pana -n 16 si abia astept, la Neptun!
Pupici multi multi

Mergi la inceput