M-am hotarat....adoptie (38)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

quote:
Originally posted by simona dragusin

Eu si Elena(costi) ne vedem duminica in parcul Carol.
Cine mai vine??

Ilinca abia duminica viitoare e preconizata intalnirea, nu ai ratat nimic.

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urziceanu spune:

Fetelor,s-ar parea ca duminica sa venim si noi la Bucuresti....asa ca daca nu se rastoarna situatia ne vedem in parcul Carol.Am si eu mobilul Elenei asa ca de abia astept sa va cunosc.Criss ,eu stiu ca totul este in regula dar ma enerveaza lipsa de responsabilitate cu care redacteaza grefierele hotararile judecatoresti.Si eu care speram ca la mare sa avem certificatul de nastere cu noi.Era prea frumos sa rezolv totul asa repede,nu?care mai veniti la mare incepand cu 17 iulie?Eu voi fi la Saturn.

pupici

Corina si Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patri spune:

Fetelor, in primul rand va pup pe toate si pe toti bbicii!!!
Am vazut pozele de la mare, Aissa, poate ai spus dar nu mai tin minte, unde ati fost? Noi vrem sa mergem la inceputul lui august, si inca nu stiu unde, am vazut in poze ca plaja e frumoasa si aveati si jocuri de copii pt seara, mi-ar place asa si nu la Vama Veche unde ar vrea sotu, ca mai merg ceva prieteni...oricum ei au copiii mari si independenti-ca baietii nostri-numai noi suntem la grupa fff mica!
Patricia e o scumpa, am tot mers cu ea in parc la tobogan si alte alea, are o independenta de nici nu poti pune mana pe ea, se urca pe toate singura, asa cum poate, in 2 sau in 4 labe, impinge copiii care stau in fata ei, la un moment dat-era obosita-chiar pisca si avea ea o fetita-fff draguta dealtfel-pe care cand o prindea o tragea de palarioara! Mie-mi place mult sa merg cu ea in parc, 2-3 ore alearga intr-una, nici nu stie in ce directie s-o ia, si cand coboara pe tub urla de fericire...ti-e mai mare dragul s-o vezi, intr-o zi a venit si Ionut cu noi si mi-a zis ca e cea mai scumpa fetita din parc, eu stiam asta, e cea mai scumpa din lumeeeeeeeeee!!!!
Fetelor, mai am o rugaminte, o prietena de-a mea din Bucuresti e disperata, are atestatul din aprilie si vrea 2 copii, nu neaparat ff mici, dar nu gaseste nici o cale, toate raspunsurilew sunt ca nu sunt copii, si ea nu stie ce sa faca...am sperat s-o pot ajuta eu, dar mi s-au inchis si mie o seama de drumuri, si deaia apelez la voi...daca stiti ceva, cumva, aduceti-va aminte ce disperare era cand stateam asa fara nici o speranta...Plizzzz!!!
Va pupacesc inca o data si va doresc zile pline de soare si fericire!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphnyie spune:

Dora, asta e situatia si la mine, am trimis cereri aproape in toata tara si raspunsul e ca nu sunt copii. Dintr-un singur judet am primit raspuns pozitiv dar inca nu s-a concretizat nimic. Am sentimentul ca toate portile sunt inchise, nu stiu ce sa mai fac.
E greu sa gasesti copil f. mic. Oricum am mai ridicat stacheta pentru varsta fata de ceea ce am vrut initial si tot n-am reusit.
Ar fi multe de spus despre cei care nu-si fac treaba dar ma abtin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Dora la Jupiter am fost dar nu-l recomand. Plaja amenajata era destul de departe, ajungeam aproape de steaguri in Neptun pe faleza. Jocurile pe care le-ai vazut sunt in Neptun, in Jupiter erau 2 cai de se balangane si masini de se tamponeaza, in rest nimik. Asa ca daca evitati Mamaia (unde intr-adevar ai ce face cu copilul dar e aglomerat ca naiba....cel putin asa era acum 2 ani) eu recomand Neptun.
In alta ordine de idei la noi se concretizeaza o iesire din Bucuresti in weekend asa ca nu ne vom putea intalni cu voi duminica. Data viitoare cu siguranta.
Cat despre gasirea copilului....stiu ca e f greu asa cum stim toate, dar daca zici ca nu vrea micut-micut...ma mir, ca la 2-3-4 ani stiam ca sunt copii. Oricum informatiile mele sunt vechi asa ca nu pot ajuta.

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

Daphnyie,sa suni la dpc-ul de la care ai primit raspuns si sa insisti,ca e f important.
Ca ei primesc multe cereri dar iau in considerare familiile care se intereseaza mai mult.N-ai nimic de pierdut daca insisti,da dimpotriva.Si fa reveniri la cererile pe care le-ai mai facut(pe la alte dpc-uri )ca intro zi se pot solutiona citeva dosare si daca nu esti pe faza...
I-ti doresc mult succes si tie si celorlalte fete care asteapta inca.

SIMONA si PATRICIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphnyie spune:

Simona am tot sunat, am facut o pauza sa vad ce rezultat am si o sa sun din nou. Intre timp mai incerc si prin alte parti, sa vedem, poate am noroc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

quote:
Originally posted by irina_g

Mimsi, ce onoare pe capul nostru .
Cam rar te vede lume pe aici. Ce mai faci? Ce face printesa? Gata, ai finalizat cu totul? Ai inceput serviciul?
Asteptam vesti de la tine.
pe Alexia din partea mea.

Irina si Mihai

Raspund aici ca sa nu zapacim celalalt subiect.
Chiar daca n-am mai scris demult (de la ziua lui Mihaita ) am mai citit cand am mai apucat. Dar de, lenea e cucoana mare... Acum daca tot scriu va multumesc pentru urari, va aduc la cunostinta ca am vazut poze superbe cu bebei (sau copilasi, de fapt) care se pregateau de mare (corina, mortala recuzita!), cu altii care au fost deja la mare (Aissa, are Ale o fata de donshoara in poza cu suzeta in pat...) si cu absolventi...de Gradinita (pentru mine - si mai mult pt sot ca de, asa's barbatii! - pozele Lilianei au fost tot timpul un imbold pentru mers inainte). A, am mai vazut si pozele cu bebela superba a Simonei (are niste oki...)
Noi suntem bine, Alexia creste, e frumoasa si vioaie, rade la toata lumea, spune (si face) PA, mama, tata, baba, chiar in ziua in care a facut 10 luni a scos ceva care clar a sunat "ia uita-te" dar sunt convinsa ca din greseala, e topita dupa catei si copii, merge de-a busilea si se ridica de tot ce prinde, mai-mai ca ar lua-o singura in picioare. E o minune de copil. A, am fost destul de plimbareti, a vazut marea in 2 runde (o data la sfarsitul lui mai si alta runda la sfarsitul lui iunie), am mai fost un wd la munte si sper sa continuam la fel.
Mi-ar fi placut tare mult sa ne vedem duminica, numai ca vom fi plimbareti si in wd asta, asa ca noi ratam intalneala.
Serviciul nu l-am inceput, mai copilaresc . Numai ca va trebui totusi sa caut (si sa gasesc) o persoana care va sta cu Alexia acasa cand incep serviciul (off si e tare greu si aman momentul cat pot).
Cu actele am terminat demult, hot judecatoreasca o avem din ianuarie, in mai am reusit sa schimbam si cert de nastere (ca bineinteles ca a mai trebuit o incheiere la hot judecatoreasca). Dar despre asta chiar am povestit la vremea respectiva.
Gata, n-am mai scris demult dar si acum v-am facut capul calendar.
O zi buna!

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

A, am uitat! L-am vazut si pe cavalerul Andrei (inapopescu) in vacanta prelungita la mare

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca_tomescu spune:

A! Ce bine ca nu am ratat intalnirea! Sunt asa de obosita si ocupata in ultima vreme, ca nu reusesc sa ma concentrez.
Deci in Parcul Carol, duminca 16 iulie? La ce ora si unde, tot la intrarea de la fantana? Eu am fost o singura data in parcul carol cand ne-am intalnit data trecuta.

Maine toata ziua o ajut pe mama la mutat, asa ca sper din suflet sa ne vedem, nu am mai respirat linistita nici o zi intr-o luna

Se mai da masura de plasament? Ce stiti? Imi doresc enorm mai multi copii, dar astept sa imi recapat energia ca sa am ce consuma.
Am intrebat si eu de copii mai maricei, care au deja incuviintarea de adoptie. Si am primit si raspuns, doar ca la fiecare era cate o problema peste care oricat mi-am dorit nu am putut trece. Din pacate nu am resursele necesare, cel putin deocamdata. Asa ca ma mir ca alte fete nu au primit raspunsuri pozitive

Mergi la inceput