M-am hotarat....adoptie (38)
Raspunsuri - Pagina 19
Silvia_Pui spune:
Voi mi-ati fost aproape mereu la greu , asa ca simt nevoia sa va fac partase si la bucuria mea .
De aseara sunt matusica , si nasica . Am un nepotel de 3840 g si 54 cm .Chiar daca o sa-l vad abia cand v-a avea apropape 6 saptamani , il iubesc enorm inca dinainte de a se naste .
Si chiar daca e aproape de necrezut : exact la ora la care s-anascut nani ,Stef , care se chinuia sa faca nani , s-a ridicat i fundulet si a exclamat bebe , bebi . Ne-am uitat la ceas si dupa 5-10 minute a sunat si mamam sa ne dea vestea cea mare .
Va doresc tuturor sa aveti parte de asemenea bucurii .
http://pg.photos.yahoo.com/ph/map75ro/album?.dir=828escd&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos
aissa spune:
Simona sper sa fie ok Claudia, nu observasem discutia despre Parhon, citisem parca, asa cum ziceam, ca pleaca in vacanta si am pus absenta ei pe acest "temei". Sper ca e bine sanatoasa si ca va reveni pe la noi.
Silvia sa iti traiasca finutul si sa fie sanatos si norocos!
Cristina si ghighiloi
patri spune:
Silvia, felicitari pt finutul tau, sper ca va fi un partener de nadejde la nazdravanii cu Stefanut!Vad ca deja intre ei e o legatura!!!
Ma bucur ca apar fete noi, asa e dupa concediu, vine o perioada propice inceputurilor de drum, sper sa fie cat mai usor si cat mai scurt!!! Oricum ma bucur si mai mult pt puiutii care-si vor gasi familiile!!! doamne ce ma mai strofocam eu acu un an, aveam termen 60 de zile pe 29 sept, atunci ma gandeam ca voi si avea atestatul, si cand colo l-am primit pe 19 oct, bine ca n-am stiut atunci cat va dura...acu cred ca s-au mai pus la punct, parca e mai usor...oricum a meritat asteptarea...premiul de la sfarsit merita orice greutate!!!
Am citit pe aici-nu la subiectul asta- ca e si o viitoare proaspata mamica de fetita de 4ani si trei luni...bravo ei si ma bucur pt ea de cata fericire-i va intra in casa!!!
Noi ne laudam ca facem la olita, la Mare a stat tot cu fundicu gol si se aseza singura pe olita, acum spune ea pipi caca , e scandal cand e afara si se cere si eu spun fa in pampers si ea nu mai vrea...nici n-am crezut ca va fi asa usor, sunt zile bune de cand facem cacuta numai pe olita!!!problema noastra ramane degetutul mare de la mana stanga, care e deja deformat de cat de supt e, ieri i-am pus un plasture si nu l-a mai supt, dar noaptea s-a trezit isterizata si dupa nu stiu cat plans sotul n-a mai rezistat si i l-a desfacut...Vedem cu timpu cum scapam si de problema asta...Aveti sugestii??? Suzeta n-a avut niciodata, doar degetelul...
Va pup si va doresc we placut
sper sa va aduc sapt viitoare poze noi!!!
aissa spune:
Patri am auzit ca exista ceva, ca un fel de oja care se da pe deget/unghii ca sa nu-l mai suga, e amar rau dar cica multi ajung sa indrageasca gustul. Insa nu stiu daca se gaseste la noi, prin strainataturi exista sigur, asa ca daca ai ocazia sa faci rost de asa ceva merita incercat. Io vreau pt suzeta ceva sa o refuze singura ca "psihologic" am zapacit-o intr-o seara cand i-am spus ca o dam unui bb mic care plange ca nu are si biata copila nu mai vroia suzeta, mi-o impingea si zicea bebe dar pe de alta parte pangea de ti se rupea sufletul dupa ea. Asa ca am vorbit cu bb la telefon si l-am rugat sa ne-o dea inapoi si fff greu a acceptat-o dupa ce i-a zis tati ca am glumit, ca nu o dam la nimeni ca e suzeta ei si fiecare bebe are una. Fetelor m-a speriat in seara aia, nu credeam ca vorbele pot face asa "rau" pentru ca efectiv suferea de mila lui bebe dar nici ea n-ar fi renuntat. Felicitari pentru olita, noi suntem codase...dar recunosc ca nici nu o pun, neavand ora fixa de kk eu nu ma plimb dupa ea cu oala. Are vreme.
Cristina si ghighiloi
irina_g spune:
Ioana, la implinrea a 8 luni iti spun , sa cresti mare , sa fi sanatoasa si frumoasa si sa fii fericita cu mami si taty.
Irina si Mihai
silvia_112 spune:
Mamicilor va pupam ,ne-am intors si noi de la tara de la bunici cu putina febra de la canini ,sper sa trecem repede peste perioada asta.A fost o fericire pe ea la tara ,toata ziulica alerga prin curte pe strada cu copii ,la pranz cadea franta ca dealtfel si seara .
Irina_g cand esti on-line da-mi un bzz.
Bun venit Adelia si Arella si sedere cat mai scurta la {"m-am hotarat").
Silvia si Florina
florypop spune:
Multam' de urari.
Am venit de la munte mai repede ca era sa mor pe acolo de rau ce mi-a fost.
Pupici,
Flory si Andrei si Rares
aissa spune:
Ce ai patit??? Cand te simti bine da si la mine niste poze si niste explicatii . Pana la urma ati fost in trupa completa?
Cristina si ghighiloi
arella spune:
Multumesc fetelor pentru urari!Saptamana asta termin cu actele si depun dosarul.Am auzit povesti triste,familii care au asteptat prea mult si le-a expirat atestatul!!!
Sper ca nu voi pati asa!!!!!
Poate Dumnezeu va avea mila da mine...
Ce ferice de voi ca aveti copilasi...
patri spune:
Cristina, noi am inceput sa facem la olita la Mare, era tot timpul in fundicul gol si olita la indemana in camera, dimineata cand se scula o si puneam pe olita, si ea cam face kk dimineata, si uite asa minunea...dar azi a facut iar in pampers, ca eram plecati si oricum nici n-a spus...am cumparat azi pampers stil chilotel, e mai usor de dat jos la olita...sa vedem...
Am gresit mai sus cand am scris ca asteptam atestatul la 60 de zile in 29 sept, era 29 august...
Ce mai fac fetele cu cautari???
Flory, i-mi pare sincer rau ca nu v-a fost bine la munte...si eu am avut la Mare vreo 2 zile de am crezut ca mor cat am fost de kkcioasa, toti au trecut prin cte-o zi de rau, Pati a vomat numai cate o data dimineata 2 zile consecutiv, ea a scapat cel mai usor...dar per total a fost bine, m-am bucurat de zilele intregi petrecute cu pispirica!!!
Va pup si va doresc noapte buna si vise frumoase!