M-am hotarat....adoptie (38)
Raspunsuri - Pagina 12
aissa spune:
Fetelor eu una intru zilnic dar cum am mai spus, neavand ce spune pe tema adoptiei, neavand noutati, nu prea gasesc ce sa spun.
Sa intru doar sa ma laud cu fata mi se pare aiurea.
Ce sa zic, noi suntem cum ne stiti, am programul super stas, plimbare, casa...in curand insa va intra in calcul si variabila serviciu lucru care imi da cosmaruri.
Ale e o zapacito-rasfatato-motato-figura. A inceput etapa lui NU si acum ne avertizeaza inainte de a face o traznaie cu acest NU. Adica se duce in fata biroului, spune NU si apoi imi ia telefonul/trage de fire/ia telecomanda/stinge sau aprinde calculatorul. Deci stie clar ca nu e voie, dar tot aia face. A devenit o smecherita cum spuneam, daca o intreb daca ma iubeste se intinde pe mine si ma strange de gat, nu stiu de unde a invatat asta. Ne pupa, vine cu buzele tuguiate spre noi si ne pupaceste cu zgomot pe amandoi. Ne inchide usile dar ne spune "pa" inainte si ne trimite si bezele, la fel face si cu toti mosii de la scara, i-a terminat pe aia ca ii pupa din zbor si astia sunt lesinati dupa ea. La baie e inutil sa zic ca merg cu ea, ca si daca o las pe hol oricum deschide usa, mai mult, cat am si io o treaba ca omul ea cara in baie tricicleta, scaunul si tot ce nimereste, imi da sa ii tin suzeta, imi aduce ursii, ce sa mai o veselie sa am si eu treaba pe acolo.
In parc le alearga pe fetele care se pun la mintea ei, atat iti trebuie sa te joci cu ea ca nu mai scapi. Am o prietena care intr-o seara le-a fugarit pe Ale si pe fata ei si acum Ale cum o prinde cum o invita la fuga. Fura din caruturi (tot la tipa asta stie ea un buzunar anume unde gaseste sticsuri si se serveste fara jena). Trebuie neaparat sa ne dam "uta" in toate leaganele din parc. Toate masinile stricate de pe drumul spre parc le stie si imi spune mereu ca au buba, toate masinile sunt "di" (gri) sau "amba" (alba), a si toate loganurile albe sunt ale ei (cum vede unul cum imi spune "aia" - asa se striga ea).
In casa ne calareste la rand, trebuie sa ne punem pe jos si sa facem diii, e in continuare fan suzeta, ce sa mai zic...ca m-am lungit destul.
Cristina si ghighiloi
simona dragusin spune:
Cristina, foarte frumoasa prezentare a nazbitiilor si dragalaseniilor pe care le face Ale !
Chiar m-a facut sa vizualizez intrun fel ce ma asteapta cu Patricia !
Atit doar ca as fi preferat povestirile ...pe rind.Adica ...una pe zi(ca ma gindesc ca ar avea fata ta grija sa i-ti dea subiecte !)
Si eu ma simt doar aici acasa ,cu toate ca am mai intrat si pe alte forumuri...
Mi-ar face placere sa stiu de ex ce face Gabriel al Pepsicai sau Ioana Claudiei..etc
Ma gindesc ca e totusi doar o perioada ,cu concedii si alte preocupari,pt ca nu as vrea sa "moara" subiectul.
Marturisesc ca atunci cind am citit ce ai scris am avut o stringere de inima.
Va pup pe toate
SIMONA si PATRICIA
o mamica fericita spune:
buna fetelor,
La multi ani! tuturor sarbatoritilor (scuze pentru intarziere ).noi cu timpul stam cam ,,prost" dar cand apuc citesc pe nerasuflate tot ce ati mai facut intre timp. tinem pumnii tuturor fetelor care sunt la inceput de drum si le doresc sa isi gaseasca puiutii cat mai repede. toate am trecut prin etapa asta si stiu ca vi se pare tare greu dar fiti sigure ca undeva este si va asteapta vostru. asa cum spunea si Aissa nici noi nu avem prea mari noutati. suntem bine sanatosi, crestem, facem o multiiiiiiimeeeeeeee de nazbatii si mai avem oleaca si implinim 2 ani.Fetelor va rog sa ma credeti ca nu stiu cand a trecut timpul nu imi vine sa cred ca are mami un flacau asa de mare cu care se mandreste toata ziua
Aissa, Simona exista atatea familii care isi doresc sa devina ca si noi cei mai fericiti parinti, sunt atatea fete care au atat de multa dragoste de daruit unei mici fapturi incat niciodata acest ,,subiect'' nu va disparea.
va pe toate
Lorelei si
urziceanu spune:
Multumim mult pentru urari.Petrecerea de ziua Mayei a fost superba(am pus si cateva poze).Pe fiecare zi ma uimeste cu cate ceva si e disperata dupa mine.Caldura asta a cam bulversato...si dintii la fel.a Atat o saptamana intreaga cu mama mea,care este tipa calma si foarte calda.Mama o invata o gramada de chestii ,ii place sa stea cu ea si o rasfata.
Eu am ce sa va povestesc.De exemplu am fost 3 zile plecata la fratele meu impreuna cu Maya,mama si sotul meu.Fratele meu are un baietel superb care are 3 ani jum.Ce sa va spun ?Cumnata mea nici nu ne-a bagat in seama.a stat in tot acest timp inchisa in camera ei.Motivul?Mama mea o iubeste mai mult pe Maya.Va vine sa credeti?Sunt gelosi pe fata mea!!!!!!!!!!!!!!!!!Desi mama il divinizeaza pe nepotel dar nu poate sa-l tina in brate pentru ca este mare si destul de greu.Nepotelul nu voia sa pape si mama a zis:uite Maya e cuminte papa tot si tu esti rau bunica,nu vrei sa papi nimica.Si de aici tot felul de interpretari.Am facut 300 km sa-i vizitam si .....ne-am intors cu un gust f. amar.Fratele meu m-a sunat sa-si ceara scuze,insa cumnata....nu.Ce sa fac?As vrea sa evit conflictein familie.Voi cum ati proceda?
Corina si Maya
doinabita spune:
Am citit toate aceste mesaje si discutii pe aceasta tema,si parca imi da o stare de fericire cand vad ca te-ai hotarat sa adopti un copil.eu iubesc foarte mult copii si daca nu as fi putut sa am copii as fi facut la fel ca voi.As fi infiat !Te vei simti implinita si viata va avea un SENS!
bita doina
irinacodrina spune:
Doamne, Corina.... ciudata cumnata mai ai. Ii lipseste o doaga, daca gandeste asa.
Voi sa fiti sanatosi, sa va bucurati de Maya, si de nepotel, si sa mai vina si alti copilasi in familie.
Fetelor, eu inca mai sper sa raman gravida... ieri mi-am vazut la ecograf foliculul in plin proces de spargere. Era folicul de 2.16 cm, si avea o bresa, ca un cioc.. Endometru de 6,3mm. Tineti-mi pumnii!
Si daca n-o sa fie, in ianuarie ne apucam de acte pentru adoptie, si daca o fi sa vina si un bebe la mine in burtica... bine venit va fi.... cu cat mai multi copii, cu atat mai bine! Dragoste de dat avem destula!
Pupici
Irina Codrina
urziceanu spune:
Irinacodrina ,sigur ca -ti tinem pumnii .Sa dea Dumnezeu ca in burtica ta sa creasca un puiut mic,mic.Oricum sa nu mai astepti f. mult daca nu vei putea avea biologic un bebe.Sa adopti.Este minunat sa fii mamica.
Te pupic si succes!
aissa spune:
quote:
Originally posted by urziceanu
Ce sa fac?As vrea sa evit conflictein familie.Voi cum ati proceda?
Corina si Maya
Sincer? As baga-o undeva pe cumnata, daca atata minte are!
Irinacodrina tinem pumnii!
Uitati o somnoroasa mica!
Cristina si ghighiloi
irinacodrina spune:
Multumesc de urari, fetelor. Mult nu mai astept, ca m-am saturat de tratamente, si m-am facut cat casa. Termenul limita - sf.anului. Dupa aia - o luam pe calea adoptiei.
In 2004, eram in spital, aici in Suceava faceam instilatii, si am vazut un copil parasit, un baietel tigan, de 3 saptamani. Eu una copil asa frumos nu cred ca am mai vazut vreodata. Pe bune ca-mi venea sa il iau acasa. Fusese nascut de o tigancusa de 14 ani, care se maritase, iar copilul nu era al sotului. Era gravida cand s-a maritat. L-a nascut, si nici nu a vrut sa il vada. S-a internat la alta sectie, ca sa nu afle rudele ce a facut ea in spital.
Pupici
patri spune:
Ma bucur ca azi am gasit plin de mesaje noi, eu va pupacesc pe toate si-mi va fi dor de voi, ca plecam de maine la mare si ne intoarcem prin vreo 16-17, sa fiti cuminti si sa va distrati si sa fiti sanatoase si voi si ai vostri, si noi pe plaje ne vom gandi si la voi...