Impachetari cu Parafango / Termosudatie ?

Impachetari cu Parafango / Termosudatie ? | Autor: RaluD

Link direct la acest mesaj

A incercat cineva?
Chiar scapi de groaznicii "centimetri" sau e doar o impachetare cu namol?
Ma gandesc sa incep saptamana asta un program complet de slabire cu electrostimulare (aici am mai fost, deci stiu ca merge), impachetari si masaj anticelulitic.
Parerile voastre imi vor fi de mare ajutor.
Multumesc!

Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina

Ajutati-l pe Andrei sa traiasca!
http://83.103.236.3/Andrei/index.htm

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Este foarte bina ca ai ales un abonament combinat ,si cu siguranta vei avea rezultate .
La impachetari ,se scade int-adevar foarte mult in cm .
Ideal este sa faci la inceput cel putin de 3 ori /saptamana .

Impachetarile anticelulitice cu parargil
Aceste tratamente sunt extraordinare nu numai pentru remodelarea trupului nostru, ci si pentru multiplele efecte benefice care le au asupra sanatatii intregului nostru organism.

Ce face tratamentul PARARGIL?
• Reduce celulita in stadiul 3-4, indiferent care sunt cauzele ei formarii ei
• Inlatura retentia de lichid. In zona gleznelor, unde retentia de apa este foarte vizibila, se poate realiza o micsoarare in diametru pana la 20%
• Aplatizeaza abdomenul si remodeleaza silueta
• Regularizeaza permeabilitatea capilara, favorizand astfel eliminarea masiva a toxinelor
• Contribuie la eliminarea grasimilor
• Activeaza circulatia periferica
• Echilibreaza secretia de sebum
• Hraneste si hidrateaza pielea, ajutand astfel la intinerirea si mentinerea ei in cea mai buna forma
• Atenueaza culoarea si marimea vergeturilor
• Elimina treptat firele crescute sub piele, ca si depozitele inchistate de sebum
• Calmeaza durerile musculare si ligamentare

Ce este PARARGILUL?
Este un produs anticelulitic care contine parafina si argila verde. Rezultate: dupa prima sedinta pielea isi va recapata elasticitatea si fermitatea iar dupa 10-12 sedinte puteti scadea pana la 4-6 cm si 3-4 kg.

Beneficii:
• redarea elasticitatii si fermitatii pielii
• eliminarea celulitei
• ameliorarea vergeturilor si prevenirea aparitiei unora noi
• eliminarea apei retinuta in corp si a toxinelor;

Contraindicatii: persoanele care sufera de boli cardiace grave, epilepsie, claustrofobie, femei insarcinate.

Atentie: sedintele trebuie efectuate intensiv de 3 ori/ saptamana, iar dupa obtinerea rezultatelor dorite, o sedinta la 8-10 zile este suficienta;

Recomadat:
- persoanelor aflate in gradul 3 sau 4 de celulita si la care celulita este foarte inestetica
- persoanelor cu vergeturi foarte evidente
- persoanelor supraponderale;

Masajul anticelulitic efectuat de tehnician maseur da rezultate exceptionale dupa primrle 3 sedinte intensive! Ce rezultate veti obtine dupa acest tratament? In jur de 3-5 centimetrii dati jos din circumferinta, 3 - 4 kg, aproximativ 10-15% din celulita vizibila, iar vergeturile se vor ameliora cu pana la 10%.

Impachetarile tip termosudatie constau in combinarea a doua proceduri: termoterapia si impachetari in creme cu un puternic rol reducator, ajutand la eliminarea toxinelor si apei retinute in organism , a celulitei, ameliorarea vergeturilor . Prin eliminarea toxinelor si a apei din tesuturi, pielea va fi mai elastica, mai ferma iar aspectul de coaja de portocala se va diminua evident; vergeturile se amelioreaza si se previne aparitia unora noi.

Toate aceste proceduri , combinate cu o dieta sanatoasa si eventual putina miscare ,consum d elichide ,fac minuni.

Sper ca ti-am fost de ajutor !

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca2207 spune:

Buna,
S-a mai discutat aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46364
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78235

Parafango n-am facut, am facut parargil in schimb care are efecte si la centimetri si la celulita. Termosudatia functioneaza la centimetri dar mai putin la celulita, cel putin la mine.
Ambele mi-au intensificat (sper ca e corect spus) metabolismul in timpul curei de slabire si am scapat mai repede si de kg.
Ce-am remarcat este ca efectul a fost mult mai bun cind am facut la tunel cu infrarosii in loc de patura electrica clasica.

In ce priveste masajul anticelulitic, rezultatul vacuumului asupra celulitei si centimetrilor este incomparabil cu cel al masajului.

De electrostimulare nu-ti mai spun ca ai zis ca stii cum e...

Iti doresc cat mai multi centimetri in minus cat mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluD spune:

Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Eu am facut parafango in combinatie cu parargila 6 cu 6 alternativ.
Se scapa de cm la greu cam 9 cm au fost la mine sus si la pulpa vreo 5, asta anul trecut in Constanta asi abi astept sa mai fac si anul asta, probabil nu voi mai avea timp pt. atitea! Ce-am simtit eu pe pielea mea, daca le incepi tinete-te de ele e ff. important 3 pe saptamana o zi da una nu, daca nu poti asa de des mai bine nu mai faci, nu e acelasi randament!
Succes
narcisa

Mergi la inceput

Ralu, !
Ma bucur ca am avut ce sa-ti spun.
Trebuie sa-i dau dreptate Narcisei, asta uitasem sa-ti spun, daca nu faci tratamentele astea regulat, asa cum este recomandat (adica o zi da una nu) mai bine nu le incepi pentru ca n-o sa ai cine stie ce rezultate.
Eu cand am facut prima oara ma duceam ... cand imi aduceam aminte si spuneam la toata lumea ca am aruncat banii pe fereastra.
Pana mi-a spus o prietena (care avusese rezultate spectaculoase)o chestie care m-a pus pe ganduri, citez "daca ai face tratament cu antibiotic si in loca sa-l iei o data la 6 ore l-ai lua din 3 in trei zile, ai da vina pe antibiotic?"
Poate paralela era un pic fortata dar am vazut diferenta cand m-am hotarat sa ma tin de program.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

S-o fi putand face si in Ploiesti? Aveti idee?

Daniella, mama lu' Alexis

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by daniella4

S-o fi putand face si in Ploiesti? Aveti idee?

Daniella, mama lu' Alexis

Cred ca da, sint peste tot acum, incearca sa cauti pe google cu electrostimulare Ploiesti.
Sigur e cineva si din Ploiesti pe aici care stie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluD spune:

Buna, fetelor!
Am inceput programul.
Ce pot spune dupa prima zi (impachetare la cald, masaj, electro) este ca ma simt bine. N-am dar aparatul la maxim, am 8 luni de la cezariana si nu vreau sa exagerez. L-am dat cat sa simt ca lucreaza muschii, cred ca e suficient.
Masajul a fost dureros, dar misto, nu insuportabil. Maseuza salonului (din Moldova, mi s-a parut) e priceputa si de treaba.
La impachetare nu prea am transpirat, n-am stiut ca trebuie sa beau multa apa inainte. In fine, sper sa fi functionat.
Nu m-am masurat, nu m-am cantarit, nici copiilor nu le faceam proba suptului in fiecare zi, ca ma scranteam. O sa vedem la sfarsit, va tin la curent.
Anca, esti foarte draguta. Sper sa reusesc sa ma tin de program, mi-am facut programari din 2 in 2 zile. Dar daca imi vin uratzii ma pot duce? Sunt mai sensibila in perioada aia si mi-e cam teama... Sper sa nu fie bai daca sar o programare.
Eu am mai facut electrostimulare de doua ori. Prima oara, inainte de nunta, acum 5 ani. Atunci am dat jos vreo 5-6 kile, cu un regim usor.
A doua oara, la 1 an de la nasterea lui Emi, am dat jos tot vreo 5 kile si am slabit vizibil i centimetri. Deci primele doua dati a fost ok.
Acuma insa mi-am fixat un obiectiv mai ambitios. Nu vreau doar sa slabesc, vreau sa ajung din nou la forma de acum 5 ani, adica fara pic de shunca, daca va fi posibil. Nici nu vreau s-o iau repede si dupa aia sa pun repede la loc...
De mancat, nu mananc cu tona, dimpotriva. Dar am un metabolism stabil - ma ingras greu, slabesc greu.
Aoleu, ce-am mai scris... Sorry daca v-ati plictisit de mesajul meu kilometric.

Mergi la inceput