Aspirante optimiste >20 ani

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Am intrat pe chat si astept si alte aspirante la o discutie.

Bubulina 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

salut si eu toate aspirantele optimiste si fetele mele dragi din iasi

cu siguranta nu va mai fi la fel ca inainte subiectul...incet incet o sa ne rarim nu o sa ne mai gasim....de ex cu fetele din iasi daca vreau sa comunic va trebui sa caut cateva pagini sa ajung la mesajul care il caut

intru si eu pe chat poate gasesc fete pe acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

se pare ca nu prea avem tragere de inima sa scriem la noul subiect.iar pentru mine daca nu mai apare cuvantul "optimiste" simt ca mi s-a taiat din avant.

Mcrissa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Haideti fetelor - nu lasati un simplu titlu sa va descurajeze. Ramaneti optimiste.

Eu azi fac 2 ani de casnicie. Sotul meu mmi-a luat un inel superb cadou (nu stiu ce l-a apucat) si n-a rezistat pana astazi si mi l-a dat de sambata. Prin urmare daca s-a eliberat de-o grija - azi a UITAT COMPLET CE ZI E. Dimineata cand a sunat ceasul ca el se trezeste la 6.30 mult inaintea mea - m-am intors dragastoasa spre el, dar el adormit mi-a cam intors spatele. Am zis ok, nu s-a trezit inca. Ulterior a plecat, am zis iok se spala, se trezeste si dupa vine la mine...si-am adormit. M-am trezit la 8...nu venise nimeni, mi-am zis probabil n-a vrut sa ma trezeasca dar sigur ma asteapta niste flori in sufragerie. ma duc lipa- lipa ciuciu. Zic eh, lasa o sa sune si-o sa-mi spuna la telefon. Si abia la 11.30, era de mult pe baricade, uitasem si io ...aproape. Si tot nu stia, ma intreba ca intr-o zi normala, esti bine, ai treaba multa si ulterior se prinde de ceva si zice esti cumva suparata...si degeaba pana nu i-am spus nu si-a adus aminte. Acum saracu' imi tot trimite felicitari electronice pe e-mail - deja am 4 . Da'l mai fierb un pic si pe urma ii trimit si eu una lui.

V-am povesstit ca sa va amuz un pic.

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

salut si eu toate aspirantele opptimiste, toate fetele dragi mie si care lupta pentru acelaeasi realizari: un bebic...
Sa dea DD sa vina cat mai repede....
Bubu cum a fost la mare???

Poze diverse
Poze nunta....

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

Miramar felicitari pentru cei doi ani de casatorie!Va doresc ca anul viitor sa-l sarbatoriti in trei!!!
si noi vom face pe 10 iulie doi ani de la casatorie. ma gandesc ce surpriza sa-i fac sotului

Mcrissa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

Miramar!Multi inainte si sa fiti fericiti cu un bb repede langa voi!Si nu te speria,asa sunt ei toti barbatii!Este bine totusi ca ti-a facut un cadou....altii nu mai fac deja gestul asta atat de dragutz!
Carmencita ca veni vorba de mare!Vreme mai nasoala nu se putea...vant,ploaie!Vreme de facut copii toate astea intr-un scop bun!
pupicei

corinuk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Corinuk imi pare rau ca vremea a fosdt urata, asa a fost si in Bucuresti... noi voiam sa iesim cu nasii la iarba verde dar unde pe frigul ala???
Fetele am pus pozele de la nunta, uitati-va pe ele ca nu le tin mult.... "prietenii stiu de ce"....

Poze diverse
Poze nunta....

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Multumesc pentru urari. Sa dea Domnul sa fim 3 in curand.

Corinuk - stiu ca asa sunt barbatii, am povestit asa sa va amuzati si voi, sa vedeti ca barbatii astia si daca se straduiesc si tot uita. Asta e, bine ca mi-a luat inel macar - ca urmatorii 50 ani nu cred ca mai pup ceva...nici macar flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Miramar
Multi ani impreuna si va doresc sa fiti 3 cat mai curand! Noi am sarbatorit doar un anisor ieri.

POZE
Cristina S.

Mergi la inceput