miscari puternice la 37 de saptamani?
buna tuturor...am si eu o alta intrebare...fiind pentru prima data insarcinata nu stiu daca este sau nu normal ce se intampla: bb misca foarte puternic, mai ceva ca-n alien :)) la 37 de saptamani...e ceva normal sau se apropie termenul?
Raspunsuri
Medeea76 spune:
Asa am citit si eu, ca asta ar insemna ca se apropie termenul. Sa ne spui si noua daca e adevarat... Poate iti raspund fetele cu experienta
.
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;18;104/st/20060801/dt/7/k/8de1/preg.png
Medeea 35+
marrycalu spune:
La mine asa a fost,misca din ce in ce mai des si mai puternic spre final,cred ca se apropie termenul
Nastere usoara si bebe sanatos!
Marilena si Robert (2 mai 2006)
Laura Ioana spune:
Si bebele meu a miscat foarte tare toata sarcina, dar mai ales dupa 37 de sapt. Si cu toate astea nu s-a nascut singur, am facut declansare si tot nu a vrut sa se nasca...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
arleena spune:
alina e un copil sanatos daca se misca....al meu atat se tot impingea si intindea si-mi facea varza ficatul ....mi se parea non stop...si am nascut la 39 sapt si 4 zile ..........bucura-te ca dupa nastere vei fi nostalgica sa-l mai simti in tine...eu asa sunt cateodata....desi in prima sapt inca mai aveam senzatia ca ma
....ahh si acum e tot asa miscaret..tot da din maini si picioruse de numa....isi tine bine capsorul singurel de pe la o luna si doarme numai pe burtica ![]()
sarcina usora si nastere rapida.....
de
ALEX (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete
alina2006 spune:
buna, multumesc mult pt raspunsuri...arleena sa-ti traiasca bebe si sa fie sanatos tun!!! ma cam ingrijorasem cu miscatul asta dar se pare ca e ceva normal...va pup,
alina
mandyksch spune:
La mine asa a fost. Bb a fost destul de lenes in timpul sarcinii. In schimb in saptamana 38 am avut cateva zile in care bb s-a miscat atat de tare incat efectiv aveam senzatia ca nu-l mai pot tine inautru si vrea sa iasa cu orice pret.
A inceput intr-o zi de miercuri iar duminica seara il nasteam pe bb. Chiar in ziua cand intram in saptamana 39.
Da-ne vreo veste daca a venit sau nu bb.
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
alina2006 spune:
buna din nou...maine implinesc fix 39 de saptamani si inca bb n-a venit desi se misca foarte puternic uneori...cand am scris eram chiar ingrijorata, nu stiam ce se intampla, mi se parea ca iese efectiv, acum s-a mai linistit dar oricum misca destul...sunt programata luni la cezariana desi dr mi-a spus ca se poate sa iasa si mai devreme...vom vedea...am niste emotii, cred ca ma intelegeti...tinem legatura sa va spun cum a fost...multi pupici tuturor,
alina
ingeras26a spune:
Alina, bafta multa, multa si nastere usoara!
Sa ai un bb sanatos si sa vii saptamana viitoare sa ne povestesti cea mai minunata nastere :)
Pupicei, Ingeras
17+
Maya