ajutor
AM O PROBLEMA NU POT SA MAI MERG DEOARECE IMI VINE MEREU SA FAC TREABA MICA.aM FOST LA GINECOLOG SI AM FACUT TRATAMENT CA AVEA O INFECTIE JOS SI MI A ZIS CA DATA NU IMI TRECE INSEAMNA CA IN CAPUL MEREU MI-A INTRAT FRICA DE A MAI MERGE PE JOS CA \FAC TREABA MICA.IN VREO 1 LUNA TREBUIE SA MERG NEAPARAT LA O NUNTA SI NU STIU CE SA MAI FAC SA FIU BINE PANA ATUNCI DIN LUNA DEC 2005 MA CHINUI CU PROBLEMA ASTA .VA ROG FRUMOS AJUTATI-MA ASTEPT RASPUNSUL VOSTRU
NU MA OCOLOITI LA VARSTA MEA DE 22 ANI MA SIMT FOARTE RAU IN STAREA ASTA , AMA JUNS SA UMBLU CA BEBE CU PAMPERSI, AJUTORRRRRRR!!!!
Raspunsuri
RaluD spune:
Infectiile urinare se mai manifesta si prin incontinenta. Adica faci pe tine.
Mergi la un alt doctor.
Trebuie sa dai o proba de urina si sa-ti faca analize pe ea, o antibiograma, ceva. Poate nu a reactionat microbul la medicamentele pe care le-ai luat.
Si cumpara de la Plafar ceai Renostip (se mai cheama si Renocip), iti faci cate un litru de ceai in fiecare zi (cu 5-6 pliculete) timp de cel putin 1 luna, il bei in paralel cu ce-ti da doctorul si te vei simti mai bine.
Dar neaparat mergi la medic. Si nu mai scrie cu litere mari, in limbajul internetului se cheama ca "tzipi".
Sanatate.
Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina
Ajutati-l pe Andrei sa traiasca!
http://83.103.236.3/Andrei/index.htm
daniella4 spune:
E posibil sa ai o cistita. Ar fi bine sa mai mergi si la un alt medic, mi se pare ciudat sa ti se spuna ca daca nu a trecut e doar in capul tau, cand e f posibil sa nu fi primit tratamentul adecvat.
Daniella, mama lu' Alexis
daphnyie spune:
Neaparat mai mergi la alt doctor, nu e de gluma cu infectiile urinare. De obicei trebuie tratate simultan si cu antibiotice-pastile si cu ovule. Dar nu dupa ureche.
rrox3 spune:
Incontinenta urinara poate avea si alte cauze, nu numai o infectie urinara. Uite aici un www.eva.ro/sanatate/articol60.html" target="_blank">articol si www.sanatatea.com/bolis.php?topic=bolis&page=087" target="_blank"> aici altul.
Mergi la medic. Generalist pentru inceput. Trebuie sa gasesti o solutie. Capul sus
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
miria_cristina spune:
In general, un nefrolog rezolva genul asta de probleme. Asa ca, la fel ca si celelalte fete, te sfatuiesc sa mergi la un medic si sa-ti dea ub tratament care sa ti se potriveasca, dupa cateva analize pe care ar urma sa le faci.
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."