Shtie cineva agentzii imobiliare serioase in Bucureshti? Am nevoie pentru inkiriere in regim hotelier in centru- oferta.
Multzumesc pentru eventualele raspunsuri.
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Hai sa reformulez: cei care avetzi apartamente shi le-atzi dat spre inkiriere, cu ce firma atzi colaborat foarte bine? Ma intereseaza numai cele care lucreaza in regim hotelier, deci se implica direct shi dau banii corect shi la timp, fara sa te jupoaie.
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Nu-mi poate spune nimeni?
Iren eu am inchiriat de la http://www.in-bucharest.ro/ . Persoana de contact: Balaneanu Doina. E super de treaba si mi-a placut ca poti inchiria doar pt o noapte, poti sa le ceri sa te duca pana la aeroport , zilnc au schimbat prosoapele, au facut curatenie, etc.
Sper sa te ajute!
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Ralucami, multzumesc
Ceea ce caut io este o agentzie imobiliara care sa administreze cele doo apartamente pe care socrii mei le au in Bucureshti. Firma care face acest lucru nu este serioasa absolut deloc shi trage din bani, spune ca a inkiriat cu mai putzin decit in realitate, inkiriaza fara sa spuna, deci banii sint totzi luatzi de ei, aduc clientzi dubioshi care fac galagie de ne suna vecinii in miez de noapte, etc...Vrem o agentzie care sa filtreze clientela shi sa mentzina pretzul pietzei. Apartamentele se afla in centru, respectiv Rosetti shi Romana, deci firma va trebui sa aiba sediul in centru, e mai simplu asha.