Cum pot sa fac rezervare ...?
La bilet de avion din Cipru ptr Bucuresti sau cu escala??Adica m-ar interesa niste tarife mai ieftine si cum se procedeaza?Sotul meu e plecat in Cipru si se intoarce in august .V-as fi tare recunoscatoare daca m-ati ajuta cu niste informatii .De acolo biletul e foarte scump si ma gindeam ca daca as reusi sa-i fac de aici o rezervare sa iesim mai ieftin.Astept sa imi dati niste informatii sau orice care sa ma ajute sa gasesc niste tarife mai acceptabile.Multumesc!
Raspunsuri
Iubika spune:
Ai putea sa suni la diverse agentii si sa intrebi... Preturile de pe net mi se par mai mari decat cele "normale".
Edit: mesajul cu nr 1000!!!!!!!
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!
Happiness_4_us spune:
Si noi tot de pe net le cumparam si te asigur ca sunt mult mai ieftine decat cele din agentii.
In decembrie, Flori76 a gasit la agentie biletele la un pret iar pe net erau la jumatate de pret, era cu o saptamana inainte de Craciun, probabil ca si de asta erau atat de exagerate la agentie, dar in general costa cu 1/3 mai mult decat pe net.
Iti recomand sa intri pe site-ul mentionat si mai sus: www.biletedeavion.ro.
Bafta!
Nana Motoc
Pana la nunta...
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."
cait spune:
Si eu m-am uitat pe site si vreau de la Nisa la Bucuresti numai ca pentru plata iti cere copie dupa cartea de credit ceea ce nu am chef sa le dau.Voi cum ati facut plata?
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
Papadia spune:
Multumesc pentru sfaturi.Eu inca nu am facut plata .Miine trebuie sa fac rezervarea .Am gasit un bilet cu toate taxele incluse la 469 de euro.Oare gasesc ceva mai ieftin?Mai caut pina miine daca nu ramin la asta.
Deanny spune:
Papadia, eu am gasit la sfarsitul lui august mai ieftin - 355 eur cu taxe incluse, zbor direct. Depinde foarte mult cum dai cautare - dus sau dus-intors, tu cum vrei exact? Pentru mai multe info imi poti da si pm.
Papadia spune:
Deanny normal ca dus intors ii dau sa caute da nu gaseste mare lucru.Am sunat la o agentie de vreo ora si ceva si inca nu mi-a trimis nici un raspuns.Eu vreu sa fac rezervare pe 22 luna asta.Daca ma poti ajuta ar fi super.
cait spune:
Eu am sunat la nr de pe site si nu raspundea nimeni si apoi am sunat la agentia de unde poti ridica biletele care mi-au spus ca nu mai sunt preturile de pe site.Gasisem pe reclama cu 241 si cand sa fac rezervarea surpriza 385 la telefon pentru ce ma interesa pe mine.
Ai incercat pe www.lastminute.com eu aici am gasit intr-un final cele mai ieftine?
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
Deanny spune:
Uite am gasit pe www.tarom.ro 24iulie/7august - 204 lire cipriote, echivalent 355 eur cu taxe incluse. N-am gasit zbor pe 22 iulie. Poti incerca si tu la SuperSpecials.
Deanny spune:
Papadia, mentionez ca trebuie sa faci rezervarea, tariful nu este mentionat explicit pe site. Pup you