Noaptea Devoratorilor de Publicitate

Noaptea Devoratorilor de Publicitate | Autor: pisix

Link direct la acest mesaj

De cativa ani buni tot imi doresc sa merg la un astfel de eveniment dar nu s-a intamplat.
Anul asta am resuti, ce-i drept, pe la ora 1 si ceva, si ...era cam ciudat : lume nu prea multa, caldura mare, plictiseala ...
N-am stat mult pt ca era cald dar sunt curioasa daca e cineva care are impresii pertinente si fondante..

PisiX

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns morenaA spune:

Eu am fost anul trecut la mare, si mi s-a parut super! Era la teatrul de vara (deci era racoare), a fost un concert in deschidere, a fost proiectat pe un ecran mare... singurul regret e ca n-am rezistat pana dimineata. (A, si un alt punct forte: era gratis!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Si eu imi imaginez la ca mare e misto... Poate ma duc la mamaia atunci :-)

PisiX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Am fost si eu aseara, la Sala Polivalenta. Pe bilet scria ca incepe la ora 20.00, a inceput cu o ora mai tirziu... In deschidere au cintat "Parazitii", o formatie de 2 bani, cu un limbaj de mahala si fitze pe masura. Noroc ca am mai iesit pe afara, am luat ceva de mincare si apa. A fost intr-adevar groaznic de cald in sala, ba la un moment dat m-a apucat somnul (pe la 12) si am plecat acasa. Partea cu reclamele a fost cea mai frumoasa, am privit si eu vreo 2 ore si mi-a placut. Tin sa mentionez ca e prima oara cind merg la un astfel de spectacol si avind in vedere ca biletul a costat 250.000 lei, parerea mea e ca i-am cam aruncat pe fereastra.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Delidana, cre' ca trebuia sa zici "in deschidere au vorbit Parazitzii" ... am zis o-daaaaa-ta pe luna ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Am fost, am vazut, am slabit vreo 5 kile. A fost sauna gratis. Chisu in deschidere se lauda ca numai in Romania un bilet costa 7 euro. In china e 30 si tot asa. Ar fi trebuit sa ne dea bani sa stam intr-un loc fara aer, neprotejat in caz de incendiu unde se fuma, bea, dormea si mai stiu eu ce. Eu merg in fiecare an pentru ca publicitatea e pasiunea mea si teoretic pregatirea mea, insa daca as fi avut posibilitatea, si vi-o recomand, as fi mers la mare. E mult mai misto.
Reclamele au fost mai slabe ca anii trecuti si tara aleasa anul asta a fost Coreea ( in fiecare an se face panorama publicitara a unei tari si sunt difuzate cele mai reusite clipuri publicitare). Inutil de spus ca era ingrozitor. Muzica vestica, cantata in coreeana. ...
Multe dintre clipuri erau foarte vechi si fara haz. Ca de obicei clipurile cu copii au fost ingrozitoare. Ma bate gandul sa nu mai merg anul viitor. CUm era un clip unicef sau pentru o campanie sociala cu copii mi se punea un nod in gat si nu imi mai priia nimic.

Cam atat

NukaTM powered by Ana&Matei Enterprises

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Are sens sa spun ca la un moment-dat se intra fara bilet ?...

PisiX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Nu cred ca m-ar atrage. Pe fiu-miu insa DA!

Daniella, mama lu' Alexis

Mergi la inceput