Minunatele Scorpiute (37)
Raspunsuri - Pagina 28
![](images/user_woman.png)
Ana68 spune:
Salut fetele,
Tare harnicute sunteti la scris...
Adriana,vezi ca ti-am trimis mesaj offline pe yahoo messenger,dar uite si aici numarul meu de mobil: 0722 253155.Bine ca mi-ai scris despre asta,ca te mai gaseam cu politia militara...
LA MULTI ANI! Dariei de Emma!Sa creasca mare si sa aiba noroc!
Nina,hm...nu e chiar voinicuta Luana,e mai inalta decat alti copilasi de varsta ei si poate de asta nu se vede ca ar fi mai greuta...Daca o vezi dezbracata i se vad coastele,bine,nu asa ca la copilasii rahitici....insa pare slabuta.Cred ca e mai mult vanoasa,asa...Zici ca Teo si mamica ei sunt in regula?Asta e minunat!Daca mai vorbiti sa trimiti pupici multi si din partea mea.
Gaby draga....cand te refaci sa vi sa ne scri ce si cum e cu tine.Refacere grabnica si te imbratisez cu tot dragul!
Georgi,tot binele din lume mamei tale si tin pumnii "zambaretei" la vaccin!
Elena,cum mai e?
Dragele mele scorpiute,iaca eu duminica plec cu ucigasii mei de neuroni acasa ,la Cta....Asa ca va doresc un weekend minunat,in primul rand si sa ne revedem cu bine mai incolo...Nu stiu cand mai ajung sa va citesc,poate cand m-oi intoarce,de acasa....ca pana in 21 septembrie am concediu...
Va pup pe toate-toate si sa aveti grija de voi!Sa auzim de bine!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
georgi75 spune:
Neatza.
Gata.Am facut vaccinul.A fost mai bine decat ma asteptam.Acum e super vioaie.Stau cu supozitoarele la panda.
Ana drum bun si concediu placut.Mi-am permis sa-ti notez nr. de telefon.E cu suparare?
Nina .Mama e deja acasa.Trebuie sa manance cate putin cate putin sa rezolvam anemia.
Cristinuta.
Elena burtica. Cum iti mai e?Hai ca de luni esti acasa...
Gaby tin pumnii in continuare.
LA MULTI ANI DARIA! tot
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania[/url]
POZE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anina_n/Anina_n.jpg)
Anina_n spune:
Ana, concediu placut, relaxant si distractiv !
Sa ne auzim cu bine de la Buzias !
Georgi, chiar daca zambareatza nu are nimic, pune-i totusi un supozitor, asa...preventiv. Eu am patit-o cu Cristina ca nu-i puneam supozitor decat tarziu, cand dadea semne de indispozitie de la vaccin. Cam la 3 ore de la adiministrare incepe sa-si arate efectele.
Hai, ca poate mai revin, azi. Sefu' e in concediu de azi, pt. sapt. !
Nina, mami de
![](zana.gif)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
georgi75 spune:
Am pus deja.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania[/url]
POZE
nastasie spune:
ema, la multi ani dariei.sa-ti traiasca fetita si sa te bucuri de ea.te pup si ne auzim cand ajungi acasa.
ana, notat.astept vesti de la tine cand te instalezi si te linistesti nitel.
georgi, nina zice bine cu supozitorul.preventiv, poti sa-i pui.a fost curajoasa fata.
gaby, asteptam vesti.macar un semn de viata.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anina_n/Anina_n.jpg)
Anina_n spune:
Ok, Georgi, foarte bine !
Revin cu poze !
Pe luni, fetelor !
Nina, mami de
![](zana.gif)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
monica-elizabet spune:
Buna fetelor,
azi nu-sh ce am dar am o durere de spate in zona rinichiului stang de innebunescsper sa nu ma apuce mai rau, am luat un midocalm dar tot ma doare asa ca stau cat mai linsitita cu putintza.
georgi ma bucur ca sunteti bine toate 3 acasa, sanatate mamei tale sifetitei curajoase
ninaeu nu reusesc sa vad pozele
anaconcediu placut sa va distrati bine
emma, la multi ani! sidariei, multa sanatate si s-ai dea Dumnezeu numai bine
adrianasi voua
va pup pe toate...sa aveti un we fain
monica
HelleneC spune:
Salut dragele mele!
Io azi am facut-o lata la job, adica am avut si treaba muuulta de am simtit ca nu mai rezist si nervi... unii uita ca trebuie sa te menajeze si daca striga la tine cred ca e totuna. Asa mi-a venit sa urlu de nervi, dar... mi-am facut un no-spa sa scap de dureri pe moment.
Ma simt tot mai aiurea, insa stiu filmul, pentru ca e identic cu sarcina pe care am avut-o cu George. Tot ce fac e sa ma misc, adica nu pot sa stau, ma doare mai rau cand ma asez in pat. Traiasca pastilele si injectiile!
De luni incep sa mai umblu pentru George, ca vine caminul si sa fim la zi cu analizele si cumparaturile, insa pe indelete si cu placere!
Ema, La multi ani Dariutei! Sa fie sanatoasa si sa va bucure mereu!
Georgi, am tot uitat sa scriu: ma bucur mult pentru mama ta ca a scapat, si inca putin si mergi la scoala! Stiu ca ti-e dor de copii!
Monica, de ce nu iei si tu no-spa si scobutil, oricum trebuie sa vezi exact de unde e durerea!
Nina, weekend fain, deja ne citim luni!Salut-o pe Laurici si spune-i ca i-am furat burtica!
Ana, cuscrito, apoi si tie concediu placut, draga mea! Nu am mai apucat sa ne conversam pe mess, ca tot ocupata am fost, zici ca or intrat nebunelile in unii-altii! Cumnatul/a Luanei este bine (sper), tot pacalesc uterul sa nu isi faca de cap!
Adriana, Rzvanel arata foarte bine... e suplu si banuiesc ca foarte activ! Unde vezi tu cap mare la copil? E un scump pilotistul tau!
Gaby, sper ca esti ok, abia astept vesti!
Mira, eu dupa ce citesc ce mai scrii tu zic ca nu am de ce sa ma plang, pentru ca numai doi... deja e boiereala!
Fetele, va pup pe toate, mi-e dor de cele care nu au dat vesti in ultima vreme: Esme, Mina, Lory, Iri,Yrys (Andreea),Syd, Michi... si lista continua!
O noapte buna, eu ma duc sa ma odihnesc, sper sa ma lase contractiile ca noaptea ma termina!
Cu drag de voi, Elena
Mami "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George" (6.09.2002)
Lory_k spune:
'NEATA FETELOR! Imi pare sincer rau pentru chiulul tras...am intrat de urgenta sa va scriu cand am vazut ca aveti vesti atat bune cat si rele!
![](rugaciune.gif)
![](rugaciune.gif)
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
monica-elizabet spune:
salutare scorpiute,
m-a lasat durerea de rinichi dar totusi nu-mi pot permite ca astazi sa merg la piscinami-e si frica sa ma misc sa nu ma ia din nou.
elenasa sti ca de la no-spa mi-a trecut...sa-mi mai zici ca vad ca le ai
va pup pe toate, numai bine
monica