Minunatele Scorpiute (37)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
asa este nina, ieri nu am mai serbat nimik, ba mai mult am sa dau un copy de la un alt subiect unde am scris ieri ce am facut noi de ziua noastra
"
am fost la dr initial pentru alex care avea o mica iritatie pe piept si am zis...hopa...l-a napadit vreo rubeola...am dat peste o doctoritza care a zis ca numai din analize de sange isi poate da seama de la ce este...asa ca i-a luat lui alex sange din vena(nu va pot explica cum a usa va povestesc prin ce am trecut noi astazi
rlat)...noi in timpula sta ii promiteam tot ca-i cumparam tot ce vrea el numai sa stea cuminte am primit si rezultatele intr-o ora si ne-a spus ca este o alergie si sa-i dam ceva similar cu peritolul...din vorba-n vorba ii spunem ca ruxi cam plange ueori cand face kk si ea ne intreba daca kk-aul este normal sau tare...sotul ii spune ca normal si dr-ita zice...aoleu pai atunci sa nu fii inghitit ceva si poate nu poate sa-l scoata afara...trebuie neaparat o radiografie...da-i si fa-i nu una ci 3 radiografii fiindca d-ra ruxi se misca si nu ieseau bine9am iradiat-o de-am zapacit-o)...rezultatele au aratat ca nu are nici un corp strain, dar totusi are destul de mult kk pe care nu-l elimina asa cum ar trebui si ea ne recomanda sa-i facem o mica clisma...eu cand am auzit am zis...hait...pana aici ne-a fost...asta e chinuitoare de copilashi, am cazut de comun acord cu sotul ca nu-i facem asa ceva ruxandrei, si asa elegant am plecat de-acolo...am zis ca zilele astea o sa-i dau mai multe fructe decat de obicei, mai multe lichide si o sa respectam totusi ce ne-a dat ea un medicament care cica regleaza tranzitul intestinal.
adevarul este ca ea face kk de vreo 3-4 ori pe zi(uneori) nu-l face pe tot...asta e senzatia mea, scoate putin...apoi se ia cu jaoca si uita sa mai faca kk...si dupa vreo ora incepe iar...dar din cate-mi aduc aminte si alex facea la fel cand era mai mic...acum face o singura data pe zi...
nici acum nu-mi vine sa cred prin ce am trecut astazi"
astazi in schimb am fost toti 4 si am luat la un restaurant, ruxi a fost f cumintica(a daramat ea de vreo 10 ori furculitza pe jos...dar ma rog...asta nu mai conteaza
) important este ca ne-am simtit bine cu totii...alex este deja baietel mare si a inteles ca trebuie sa stea cuminte, mai ales ca la sfarsit i-am promis o inghetzata uriasa
...si ne-am tinut promisiunea
ruxi tot asa a facut kk desi am bagat la fructe in ea de trebuia sa dea in diaree...speram sa-si revina curand...si lui alex i-a mai disparut iritatia...cred ca maine deja nu mai are nimik...oricum la el a fost doar estetica toata chestia asta fiindca nu a mai avut nimik altceva...
georgi, ma bucur ca mama ta este mai bine...sa dea Dumnezeu sa iasa mai repede din spital.
ana, felicitari pentru reustia fetei lui marius...cred ca trebuie sa fie tare mandru de ea
adriana, cred ca abia astepti sa vina sora ta...se simte nerabdarea de aici
gaby, pe unde esti?
va pup pe toate, noapte buna
monica
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
georgi75 spune:
Of...Monica ... numai mama sa nu fii. pupiutii si sa auzim vesti bune.Si eu am avut probleme cu kk la Stefania si am rezolvat-o cu Lactoza sirop de la farmacie, 7 zile.S-a reglat imediat.Daca vrei detalii zi-mi si-ti zic.Si acum am sticlutza in frigider.
Mama e mai bine.Sunt mult mai linistita acum.Multumesc inca o data de urari si de incurajari.
Nina am citit mail-ul si bagat la Favorite tot ce-i acolo.Multumesc inca o data.
Pupici racorosi la toate si noapte buna.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE
HelleneC spune:
Salut gashkaaaa! E vineriiii! Eu ma bucur ca e vineri pentru ca am pauza 2 zile de la mucegaiul asta teribil din cabinet... nu ca urasc serviciul. Simt ca nu mai rezist aici mult, tre' sa caut alt job neaparat!
Mi-e teama cel mai mult de un astm bronsic de la aerul infect, ca deja tusea alergica mi-am dobandit-o... inca un pic pana la celalalt.
No, scuze ca m-am bocit la voi, dar asta e viata mea zi de zi. Seara nu mai ma dau dusa din parc tocmai pentru ca respir aer curat si stau in aer liber!
George e happy ca e cu tati in concediu... viseaza masina cu telecomanda de ziua lui, pe care o achizitionam cand aduce TCM-ul marfa, acolo sunt foarte misto si solide. Le tot batem la cap pe doamne sa nu ratam momentul, ca altfel in comert nu gasim ceva dragut!
Deci... weekend placut si... e vineriiii!
Cu drag, va pup pe toate minunatele mele!
Elena
Mami ”www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii minunii mele
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anina_n/Anina_n.jpg)
Anina_n spune:
Bine ai revenit, Ana ! Si felicitari Duniei, domnisoara studenta la medicina.
Cristina spune ca vrea sa se faca doctorita(asta de cand cu diabetul). Si tare m-as mai bucura sa ramana la gandul asta si sa-si si implineasca dorinta, caci tare ar mai ajuta-o in privinta bolii.
Inainte zicea ca se face pompier, ca vazuse la tv cum pompierii stingeau focul cu furtunele de apa. Observ o inclinatie spre a ajuta oamenii, la ea.
Georgi, ma bucur ca este mai bine mama ta ! In curand ne vei scrie ca este acasa.
Greu trebuie sa-ti fie sa o porti peste tot pe Stef. Mai ales ca nu te poti grabi, asa cum ai face-o daca ai fi singura.
Insa, ea se bucura ca isi petrece asa mult timp cu tine, nu ?
Cristina ma intreba ieri, cand imi iau concediu ? Asa mi-as lua, sa-mi mai petrec timpul cu fetitele, dar am nevoie de restul concediului pt. Buzias, din nou, la toamna. Ceva somn in plus mi-ar mai trebui, dar nu stiu cand si cum ?!
Monica, Doamne, ce zi ati avut !
Dar in final, copiii sunt bine, dragii de ei ! Si ati avut si o masa la restaurant, doar ca in 4.
Elena, da, stiu ca azi e vineri si incepe weekend-ul de la ora 16, pt. mine.
Of, Doamne, cum se poate sa lucrati intr-un asemenea mediu, tocmai voi ???
Si noi, stam afara pana la lasarea serii. Ati observat ca se intuneca mai repede, acum ?
Va doresc un weekend minunat si sa ne "revedem" cu bine, aici, luni !
Nina, mami de
![](zana.gif)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
monica-elizabet spune:
buna scorpiutelor,
la noi se vede deja o imbunatatire la astia mici, alex chiar nu mai are absolut nimik pe piept si d-ra ruxi a inceput sa scoata fructele hi hi, unele chiar bucatele(pentru ca ea mai uita sa mai si mestece uneori si stomacelul puturos nu le digera asa ca)...
va pup pe toate sa aveti un we asa cum vi-l doriti
monica
nastasie spune:
buna, fetelor.de ieri nu-mi merge netul.abia acum.sunt bolnava.abia stau in pcioare.toata noaptea am avut frisoane.m-am trezit intepenita de ceafa, cu un pietroi in cap.ma doare toata carnea.cred ca m-a tras in curentul in masina.plus o stare de greata de lesin.mi-e sa imi fi dat iar fierea peste cap.
monica, ce ma bucur ca sunteti mai bine.
ana, felicitari pentru fiica lui marius.toate cele bune.
elena, gata a venit we.stiu ca tu ne anunti intotdeauna cand e vineri.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
monica-elizabet spune:
adriana, ai grija de tine sa te faci bine repede...poate-ti face sotul un masaj(frectie)...of...si curentul asta zicem ca ne face bine dar uite si tu
...numai bine si multa sanatate
monica
georgi75 spune:
Buna seara fetele.
Adriana ai grija ca asa am patit si eu.Tot de la curent bineinteles. Eu am luat imediat Nurofen raceala si gripa si mi-am revenit.Cat de cat.Pentru ca am ramas cu o tuse...Vreo 2 saptamani m-a chinuit...
Vesti de la mama.E mai bine.Cred ca si din cauza ca-i fac si vitamine injectabil.A inceput sa ceara mancare pt ca pana acum nu a trait decat cu fructe, nu putea manca nimic.Dar azi a facut echo la stomac si nush de ce il mai repeta maine.Sper sa fie bine si pe-acolo.
In rest...caldura mare vericule...
Pupici racorosi.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
monica-elizabet spune:
buna fetelor, ce liniste-i pe-aici, ce faceti petreceti?
noi am stat la un gratarel in curte si astia mici s-au jucat pana au cazut lati de oboseala
noapte buna si
monica
georgi75 spune:
fetele.
Noi suntem bine dar ne descurcam greu cu caldura.
Mama e mai bine, sa vedem ce zice dr maine, cat mai sta in spital.
Azi merg si pe la tata sa-i fac putina ordine si mancare.
Va pup si va dores o duminica faina si racoroasa.