DVD-ul nu-mi vede subtitrarea

DVD-ul nu-mi vede subtitrarea | Autor: Candy

Link direct la acest mesaj

La anumite filme, DVD-ul meu nu vede subtitrarea, desi pe PC se vede OK cu BS Player. La inscriptionarea pe DVD am pus intr-un folder filmul si subtitrarea (separat).
Stie cineva cum se poate remedia problema? Subtitrarile pe care nu le vede sunt in format text, iar cele pe care le vede aveau extensia .srt. Am incercat sa schimb extensia, dar tot nu merge. Are cineva vreo idee?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Poate DVD-ul tau nu citeste subtitrarile, nu are xvid.

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

dc nu iti vede nici o subtritrare...atunci e de vina dvd.ul...dc vede unele si altele nu...atunci schimba numele fisierului cu subtritrare ca sa aiba acelasi nume cu filmul...dc e dif.de o litera atunci nu le mai asociaza...

Anca si Alexandra (10 nov.2003)

poze:
http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noltic spune:

Nu este suficient sa schimbi extensia: converteste-o in formatul pe care il vede device-ul tau, lasa-i exact acelasi nume ca si al filmului(mai putin extensia)si va merge. Dvdul tau nu stie sa citeasca subtitrarile format text; uneori se poate rezolva cu un update de firmware daca il pune la dispozitie producatorul; dar atentie mare la versiune si la proces.
Succes,
Nick!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vandal spune:

1. Ce DVD player ai? (pt ca la unele modele trebuie sa incarci subtitrarea inainte de a demara filmul).

2. Ce format sint subtitrarile? Pt ca cele mai utilizate sint format srt (ca sa le vada playerul). Formatul srt este in text file in timp ce marea majoritatea a subtitrarilor sint picture mode si trebuie convertite cu un program gen SubRip.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanap spune:

dvd-ul este cumparat din alta tara?daca da asta poate fi cauza.
noi l-am cumparat din italia si nu ne vede subtitrarile.vecinii nostri il au tot din italia si aveau aceeasi pb,dar si-au luat unul de aici si vede absolut toate subtitrarile(inclusiv cele pe care nu le vedea vechiul dvd)

Mergi la inceput