Prichindei martie-aprilie 2005 (103)
Raspunsuri - Pagina 26
ligia13 spune:
Sunt prinsa tare la serviciu si nu mai apuc sa scriu nimic , dar am citit si am vazut si poze, nu stiu daca apuc sa va laud!
rp , vai vai, cum ai putut face asha ceva? sa ma privesi sa-mi vad nora
hai ca in august poate reusim 
EU azi dim am ridicat de la posta coletul de la b e b el u s u l t a u . ro care contine slipul de baie pentru Raducu. Cost enorm dupa parerea mea, dar eu in Bv nu am gasit pe nicaieri ca sa pot face o comparatie.
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
ligia13 spune:
laura, multa sanatate micutului. Imi pare rau ca ati stat internati. A fost cazul de injectabil? Asha grav este ? Ufff.
Sanatate multa!
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
crangutalil spune:
rp, eu am luat slip pt. Thea din Cora militari, ieftin, 120.000.De baietei nu aveau, dar poate intre timp a adus.Pupici la toate mamicile si la toti bb-ei mai mari sau mai mici.
Ana71 spune:
Buna,
Hai ca mai aparem si noi pe-aici... De citit mai citesc eu, dar cand ma apuc sa scriu, ii fac si Evei o pofta teribila de a umbla la computer, ori vrea la mine in brate, ori imi inchide computerul, ori imi apasa tastele in disperare de-mi apar tot felul de ciudatenii... Sta lipita de mine toata ziua (cand era Victor mic era perfect pentru ca el ne iubea la fel de mult si pe mine si pe taica-sau si pe mama si puteam sa respir si eu), de cele mai multe ori nu mai pot de dragul ei cand o vad cum ma priveste, dar uneori ma cam dispera pentru ca nu pot face un pas fara ca ea sa ma urmareasca. Acum ca e Victor in vacanta e si taraboiul mai mare, ea vrea sa se joace cu el (dar el sa faca tot ce vrea ea ca altfel se pune pe urlat), el rezista saracu' dar uneori se mai enerveaza si nu va spun ce scandal iese...mai ales cand ii strica vreo jucarie...Stam tot timpul (cand e frumos) pe-afara, prin parc (Andruzza, pe unde umblati mai ca nu v-am mai vazut: nu iesiti dimineata?), o mai iau si pe mama uneori cu mine (pentru ca unul vrea intr-un loc, altul in alta parte). Spre deosebire de Victor care statea si 2 ore si se juca la nisip, Eva se plictiseste dupa nici 5 minute si incepe sa umble peste tot, vrea sa scotoceasca prin carucioare, prin gentile mamicilor, etc.. Hai ca m-am vaitat destul!
Copiii vostri la ce ora se culca seara? Eva a inceput sa adoarma pe la 10-10:30, iar in timpul zilei doarme intre 1h si 1h:30. Mi se pare cam putin somn totusi (dimineata la 7 cel tarziu e in picioare). Saptamana viitoare plecam si noi la mare (la Albena), sper sa ne relaxam cat de cat pentru ca de odihna nu prea poate fi vorba. Ieri am luat si eu examenul la scoala de soferi (vorba lui Victor:"in sfarsit!!!"
)-prima oara l-am picat.
Rrox, ma bucur ca analizele ti-au iesit OK. Si eu aproape am lesinat odata,in perioada cand luam anticonceptionale (n-am luat decat vreo 6 luni-Marvelon-dar nu mi-au priit deloc). Tin minte ca eram in tren si daca nu ma asezam jos picam (si apoi ii auzeam pe cei din jur vorbind, dar simteam ca nu ma pot misca).A durat vreo 5-10 minute, dar a fost destul de nasol (mai ales ca eu nu am probleme de genul asta). Am banuit ca e ceva hormonal din cauza anticonceptionalelor sau de oboseala (si nici n-am facut alte investigatii-eram in perioada de licenta, apoi a venit vacanta). Oricum s-a intamplat acum vreo 10 ani si de atunci n-am mai patit. Ti-am admirat comorile: sunt absolut superbe amandoua! Intr-adevar Ioana aduce tare mult cu Eva (binenteles ca si Eva e superba
), dar ce ma surprinde este ca seamana foarte mult la expresie (si asta am remarcat si din pozele anterioare). Unde mai pui ca si Eva are costumas din ala cu pantaloni in dungi, palariuta albastra identica si caciulita roz (aia groasa de iarna de la Z). Iar faza cu bunica si soacra lu'mami m-a amuzat teribil. Tare cunoscut imi suna (din experienta mea....)Cum sta Mariuca cu algoritmul? A primit cadoul promis?
Cenia, am admirat pozele cu David. E un baietel tare frumos!
Rp, eu slip i-am luat Evei din Cora (Militari).
La lista de bagaje pentru mare adaug si eu:
- lapte Humana HN (sau Milupa HN 25)-cel mai frecvent la mare se fac enterocolite si cand ai nevoie atunci nu gasesti laptele asta;
-cereale Orez cu roscove de la Nesle (foarte bune pentru regim)-Eva le savureaza;
-o sulfamida gen :furazolidon sau negram (tot pentru diaree) in caz ca Doamne fereste...Nu de alta dar sa n-ai surpriza ca acolo la farmacie iti cere reteta pentru asa ceva;
- Arnigel (un ungunet cu arnica foarte bun pentru cucuie-verificat pe Victor).
Sa speram ca nu vom avea nevoie de nici un medicament in concediu, dar eu am cam patit-o cu Victor din cauza apei de mare, asa ca prefer sa suflu si-n iaurt..
Va pup si incerc sa mai intru diseara dupa ce se culca Eva, ca acum e la mine-n brate.
rrox3 spune:
Mamacita bine ai mai trecut pe la noi!
Pacat ca nu esti in Bucuresti, zau ca-mi faceam timp sa-ti repar computerul ala...
pentru priceputii care l-au reparat ![]()
Multumim pentru aprecieri Mamacita, Ana, Andira 
Laura Multa sanatate! Tinem pumnii sa treaca repede!
Cand aud de spital mi se ariceste pielea pe mine... brr...
Crangutalil si Ana slipul luat de la Cora e absorbant, pentru pitici inca in pampersi? Si eu caut de zor si nu gasesc. Cel de care spune Ligia asa e si unul d-asta m-ar interesa pe mine, dar ezit sa-l comand pe respectivul site fiindca la absolut orice au preturile umflate...
AnaMariuca si-a primit cadoul pentru o saptamana de mutre zambarete, pana la cel de o luna cred ca mai avem de asteptat
Algoritmul il aplica foarte bine, sper sa-i intre in obisnuinta si sa-l aplice si cand e singurica, la scoala de exemplu. Mai avem timp pana la toamna.
Da, seamana foarte mult Eva si Ioana si bineinteles ca-s superbe
, doar sunt comorile noastre
. Ce dragut ca au si garderoba asemanatoare
Felicitari pentru permis! 
tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
rrox3 spune:
Am uitat sa-i umplu de laude pe zambaretul Calin - Connie ai o comoara de baietel!
- si pe Mihai al Danutei, iubaret nevoie mare
.
Mai am restante la vizionat pozici, da' recuperez eu.
tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
andrruzza spune:

cenia, roxx, multam ca m-ati luminat in privinta medicamentelor. O sa-mi fac listuta si merg cu ea la farmacie, in casa nu avem decat antitermice. Sper sa nu avem nevoie,dar aveti voi dreptate, e bine sa le ai aproape :)
Ana, felicitari pentru permis! Noi mergem in parc zilnic de la 5:30 la 21-12:30. Acum ne-am mutat tabara pe iarba, spre fantana. Daca ai fost acum doua seri in parc, cred ca te-am zarit. Am vazut o tipa care purta tricou rosu si semana cu tine, dar de la distanta se poate sa ma fi inselat. Rares doarme in general de la ora 22 pana la 9-10, fara nici o trezire. Mai sunt si exceptii cand se culca pe la 23-23:30, dar foarte rar. Ziua doarme 1,5- 3 ore. Bine ca ai amintit de lapte HN, nici prin cap nu-mi trecea.
laura, multa sanatate!
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
pisicuta si matei spune:
Hi!

toata lumea pleaca in concediu? numai eu raman pe baricade cu lucrare de licenta si exam,nu?!
Noi avem putin scaunul moale,cred ca de la rosie si am fost azi pe la medic.am uitat in schimb sa intreb daca laptele de soia ar trebui sitat.stiu ca are continut de zahar.oare ii poate face rau?voi ce ziceti? si daca tot am plecat la medic am fost si la medicul de la alexandrescu pt celiachie.si atat de aiurita este doctora(Palade-poate o stiti) ca ma durea capul ca nici nu asculta ce zicem.Pana ne-am inteles 
.Nu a fost multumita de cat a recuperat Matei,ca ar fi trebuit sa recupereze mai mult
.Si nu sunt eu genul sa cred tot ce zice un doctor,dar pe moment m-a nelinistit.nu stiu! si nici nu stiu vreun alt caz ca al nostru sa vad cat au recuperat alti copii
.
am vizionat pozici cu David la picnic si Calin-cel frumusel.
connie exact asa face si matei cand nu merg unde vrea el,vrea sa se aseze in genuchi sau in fund si plange!sau daca il pun la el in patut ziua( sa ma pot duce si eu linistita la baie
) se pune cu fata in jos si plange.e tare ilar!
laura multa sanatate,sper sa nu mai fie nevoie iar de spital.
multa sanatate la mamici si pitici.
noapte buna
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
danuta_t spune:
Rrox, n-am stiut ca Ambroxul-ul e pentru bronsita. Retinusem din prospect ca are mai multe intrebuintari, in tot felul de infectii ORL. Si dr l-a prescris si n-am avut bronsita (parca era faringotraheita). Mersi de info.
Eu ma gandeam sa car cu mine toate medicamentele piticului, sa nu mai dau acolo bani degeaba daca tot le am. Dar nu ma gandesc sa-i dau fara sa sun dr mai intai, ca eu chiar nu le am cu bolile astea si mi-e cam frica sa-i dau dupa capul meu. Sau sa fac lista cu medicamente si care in ce cazuri/pentru ce se da. S-o am in miez de noapte daca vin surprize neplacute.
Dar la ce lista de medicamente s-a strans, incepe sa mi se faca cam frica si de plecat la mare. Chiar asa rau e ? Zau ca am nevoie de o incurajare de la experimentate.
Dana si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t
caramella spune:
M-a luat si pe mine febra concediului,dar mai am destul de mult de asteptat,noi mergem din 21 august la jupiter,mai merge cineva in perioada asta?Ma intereseaza si pe mine lista cu cele necesare si chiar ma gandesc unde o sa incapa atatea.Noi mergem cu trenul si nu stiu cum vom cara atatea.
De care slip ati cumparat?Ma gandeam sa o mai las si fara pampers la mare sau nu e indicat stiti ceva?
ANA felicitari pentru permis!
LAURA multa sanatate!Vai saracutul ,ce mila mi-e ,eu nu sufar injectiile,daca fac una ma doare locul o luna.Sa se faca bine cat mai repede!
Am de recuperat la capitolul poze.
Sa raspund la intrebarea Anei,Alicia adoarme mai nou cam la 9 -10 seara,dar are 2-3 treziri ,pana la 9-10 dimineata.Ziua doarme cam 2 ore.Asta se intampla cam de 1 saptamana,pana acum se culca in jur de 11.
Noapte buna!
Carmen si Alicia.