Prichindei martie-aprilie 2005 (103)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Nino Multumesc, esti o draguta Da', asa offtopic iti zic, conteaza enorm si sculele, degeaba "vezi" tu o imegine daca n-ai si o camera suficient de rapida si optica potrivita si, si... eu am simtit de multe ori limitarile camerei mele, desi nu e una rea.

Hai sa va zic si listuta de medicamente in varianta mea
- nurofen sirop
- un sirop cu paracetamol - panadol de exemplu
- nevralgin
- metroclopramid picaturi
- novocalmin
- supozitoare cu glicerina pentru copii
- plasturi
- pansament
- comprese sterile
- rivanol
- crema de galbenele
- fenistil gel
- smecta
- siropel antialergic (am uitat acum denumirea si e la tara cu fetele...)
- aspirator nazal
- termometru
- oscilococcinum
- fluor
- vitamina C natural

Cam atat pentru Ioana.

La lista Dariei as adauga:
- lotiune sau spray (preferabil) pentru dupa plaja
- prosop de plaja (rogojina s-ar putea sa nu-i placa prea mult omuletului cu pielea fina )
- umbrela (nu cobesc!!)
- ochelari de soare (daca ii accepta)
- jucarii
- pijama x2
- aparat de tantari - de care v-am mai zis
- servetele umede dezinfectante pentru calatorie
- scaunul de masina - daca e cazul
- pahar, farfurioara, lingurite piticot
- mixer- blender daca mai e necesar
- storcator, strecuratoare daca folositi
- ceva pentru incalzit borcanele
- borcanele ceva mai multe (poti avea surprize si sunt mici, incap usor)
- cereale
- biscuitei bebe
- paturica
- bete urechi
- forfecuta unghii
- pieptan
- bavetici

Cam atat imi trece acum prin cap. Mai completez eventual.
tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Am pus alte poze de la picnic la Ciric. Cine se plictiseste...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/david_americanu/album?.dir=5e2fre2&.src=ph

Mergi la inceput

Chiar Daria! Si mie mi-ar fi placut sa ne intilnim la mare. Noi plecam pe 14 vineri si stam pina vineri 21 iulie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Buna fetelor! Este posibil sa ne intalnim la mare Dariaevelin, caci noi vom pleca pe 31 iulie si stam pana pe 6 august, la Neptun si cine stie....
Cenia , mi-ai trezit amintiri din timpul studentiei , cand la Ciric mai petreceam un sfarsit de saptamana.... frumoase poze, iar nazdravanul- americanul , super.
Deja am luat notite din listele voastre, iar la capitolul medicamente, noi vom lua si pliculete de ceai instant pentru copii(Baby drink).
Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

daria, sa porti cu placere tatuajele ce m-am distrat! Noi deja avem peretii in sufragerie tot o pictura :)) Numa' linii peste linii. Eu il las, ba chiar l-am si incurajat sa faca asta! Bogdan i-a desenat pe perete, ghici ce? un porc La mare noi plecam pe 25 iulie, deci in aceasi perioada cu voi, la Eforie Nord, parca si voi tot acolo, nu? adrianafedorca va fi tot in aceiasi perioada. Organizam o intalnire Dc la malul marii :)

cenia, voi o tineti tot intr-o distractie :) Cred ca a fost fain picnicul pe malul lacului!

Mai fetelor, asa multe medicamente pe lista pentru concediu? Chiar tre` toate luate de acasa? Ca doar gasim si la mare farmacie.
Daria, are dreptate roxx, e cazul sa te aprovizionezi cu borcanele pentru toata perioada. De ex. de cand cumpar sa-l obisnuiesc pe Rares cu papica din borcan, nu gasesc decat 1 meniu, maxim 2 cand merg la cora sau carrefour. Ma gandesc ca in statiune s-ar putea sa fie greu de gasit.

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora racz spune:

Raresionut am vazut poze!Se vede ca ti-a placut la munte!
Cenia eu am luat o gramada de carti pt.aceasta perioada de la ed.Teora;sunt destul de bune!
Danuta multumesc pt.informatie si bine ai revenit de la munte!
Gegea si Ellinia bien v-ati intors!
Cam incepe perioada concediilor nu?

Mergi la inceput

Vad ca au inceput pregatiri febrile pentru concedii. Asta e bine.
Andruzza: ce sa facem ? ne distram si noi cum putem. se organizeaza la servici odata pe luna iesire la iarba verde si suntem si noi invitati cu mascota. se face team building, gratare,veselie. noi doar semnam condica si plecam. nu de alta, dar sa nu ne uite lumea de la servici.
la lista as adauga solutie sterilizatoare la rece pt biberoane, canite, lingurite(eu am de la Chicco). le pui jumatate de ora in solutie, le clatesti si gata.
anul trecut am ramas fara pampers si am platit dublu in Eforie Nord, la fel si sucul de fructe la borcanas. asa ca Daria, daca mergeti cu masina nu ezita sa iei mai multi, dar cine face la olita ar trebui sa nu o uite acasa.
luati patutul de campanie? ocupa mult spatiu. eu nu am curaj sa il iau. o saptamina va dormi in pat cu mine.
medicamente e bine sa ai cit mai multe: nu stii ce se poate intimpla in miezul noptii.
as adauga la lista:
-sfoara, cirlige, detergent pt rufe copil
-fierbator si ceai granulat
Daca imi mai vin idei ma completez.

la lac
niste poze

Mergi la inceput

Daria: merci de aprecieri, dar dietele ar trebui sa fie un calvar obisnuit dupa virsta de ..31 de ani cit am. Am fost mai subtire si tot visez la anii tineretii.
Cu picturile lui Brien ce o sa te faci!?!! Si al meu a inceput sa scrie cu markerul pe parchet si observasem tirziu, cind deja se uscase si s-a dus greu de tot.De atunci i-am stavilit elanul.O sa ii cultiv talentele un pic mai tirziu.
Raresiionutimi pare bine ca ti-ai amintit de studentia in Iasi
Ellinia: ce mai faci? intra mai des te rugam!

la lac
niste poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

salutareeeee

n-am mai aparut pt ca am fost cam bolnaviori, am fost plecati si nu prea avem nici timp

acum suntem bine , ne pregatim pt mare in 2 saptamani plecam , abia astept...

am pus noi nu prea multe ca nici de poze n-am avut timp

Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

neatza!

Multumesc rrox pentru ajutor, multumesc si fetelor care se implica.
Noi vom calatori cu trenul,de aceea incerc sa restrang bagajele,la strict necesar

2 chestii utile am gasit
aici si
www.reclama/In_vacanta_cu_copilul-articol-343.html" target="_blank">aici

Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput