Prichindei martie-aprilie 2005 (103)
Raspunsuri - Pagina 22
dariaevelin spune:
rrox am vizionat cu mare interes albumele noi. Superbe locuri ati vazut. L-am chemat si pe Mircea,care saracu a lucrat pana la 2 noaptea si i-am zis ca asa,de delectare,sa vina sa vada ceva frumos. Mi-a placut enorm pensiunea in care ati stat si camarut5a era tare atragatoaare. Iar zborul cu balonul...m-a facut sa visez. Cred ca-i ireal de frumos ce se vede si ce sentimente te incearca atunci. Te-as ruga,daca vrei,sa ne spui si noua cum se numeste pensiunea si cam cat costa si de astea...organizatorice. Tare ne bate gandul sa va urmam pasii si sa vizitam si noi acele locuri.
dantje ce marte mester ai in casa. E extraoridana poza cu cel mic tinand ciocanul.
laura cum sunteti? ce face george? cum se simte? i-ati scazut febra?
catxo sanatate si recuperare rapida.
cenia ce sa-ti zic?!
Mie davidutu imi place de mor. Cum stramba el din nasuc.Clar ca nu-l convinge nimik sa incerce apa.Iar tu ce diete rei sa tii?
Pt ce ,adica?
Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
dariaevelin spune:
felelor care mergeti la mare
Noi plecam in 25,din 26 iulie avem biletul si stam pana-n 05 august. Daca ne sincronizam...mi-ar face mare placere sa ne vedem Cine stie,poate,poate reusim.
Si mai ceva...daca aveti sugestii pt lista de bagaje...io le primesc cu draga inima. Fac lista impreuna cu Amalia (am nevoie de ajutorul unei minti organizate
)dar orice sugestie in plus,e binevenita
.
Poze frumoase cu noi
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
rrox3 spune:
Multumim Ligia, Danuta, Pisicuta si Daria! 
Ligia pai intentionat am scris asa, nu e un act ratat
Si eu cred ca s-ar intelege bine Ioana si Raducu
Gegea bine ati revenit! 
Pisicuta in respectivul palat se putea poza daca plateai o taxa si, bineinteles, nu foloseai blitz-ul. Cam peste tot pe unde am fost (nu numai in Turcia) am pozat in muzee, dar fara blitz, uneori cu o taxa, alteori gratis.
Daria daca va intereseaza sigur ca va dau toate detaliile. Cazarea la pensiune costa 60 Euro camera pe noapte cu mic dejun inclus. Sunt si camere mai simple si mai ieftine, asta era de lux cumva. Plimbarea cu balonul a fost 150 Euro de persoana si a durat o ora si un sfert (zborul efectiv). In canion si in orasul subteran platesti intrarea. Nu sunt in Goreme, sunt la cativa zeci de kilometrii, noi am fost cu masina si ne-am miscat usor. Altfel trebuie sa inchiriezi o masina sau sa platesti un tur organizat cu microbuzul de diverse agentii locale. Orice alte detalii mai vrei, intreaba-ma. Sunt convinsa ca v-ar placea excursia 
Te pot ajuta si la alcatuirea listei pentru mare (ca eu o tot fac de vreo 6 ani
), dar trebuie sa postezi mai intai lista ta, sa adaug la ea ![]()
tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
ellinia spune:
Buna dragelor! Ce mai faceti?
Va salutam si noi asa, din cand in cand ca nu prea mai reusim sa tinem pasul cu voi...dar tare imi lipsiti!
Stefan e foarte nazdravan, nu sta locului o clipa, s-a apucat si de mutat mobila prin casa
ce prinde mai usor, gen noptiere, covoare, scaune, tarcul lui si chiar fotolii (sunt foarte usoare), pe toate le izbeste de pereti...face greva foamei de patru zile si nu vrea papa deloc. Cred ca am sa-i fac niste analize poate o avea viermisori, ceva ca altfel nu-mi explic!
Daria mi se pare foarte buna ideea ta cu sugetiile fetelor pentru bagajele pentru mare! Astept si eu cu interes!
Gegea am vazut ultimele voastre poze, Daria are intr-adevar chip de ingeras, mai ales imbracata in albastru!
Raresionut mi-au placut pozele tale. Unde sunt facute? O salutam pe mamica ta si ii spunem ca ne pare bine de cunostinta!
Danuta cred ca am sa caut si eu cartea recomandata de tine. Si eu vreau sa las in urma "Mama si copilul". A fost buna la inceput dar parca acum se simte nevoia de altceva.
Ultima data cand am intrat am vazut si pozele lui Zuzunaki, am admirat-o si pe ea si pe Bubu, numai ca n-am mai reusit sa-i mai spun!
In rest sper ca sunteti bine si va dorim o zi buna!
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
an-k spune:
Astept si eu sugestii pt listuta pt mare. Eu am facut-o anul trecut pt mare si Ro dar nu stiu pe unde, deci o sa fac alta si o sa o postez aici si voi fura si idei de la voi daca se poate![]()
Va pup.
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
dariaevelin spune:
lista concediu 10 zile(am facut-o acu' rapid,daca imi mai vin si altele in cap,editez si completez)
utilitare:
patut
carucior
1 barcuta-colac(gonflabila)
crema de plaja bb , crema de plaja noi
rogojina plaja
aparat foto(oare sa luam si camera video? mi-i teama sa nu o ratacim sau sa ni se fure)
igiena:
sampon(x 2), gel dus(x 2), periute de dinti(x 3), pasta dinti(x2), prosoape 4 buc
crema, pudra, servetele umede
10 bucati pampers(restul le cumpar de acolo)
mancare:
lapte- 1 cutie, restul cumpar
cereale
2-3 borcanase hipp(restul le cumpar de acolo)
medicamente:
nurofen, novocalmin,paracetamol
bronhexim, picaturi pt nas, supozitoare cu glicerina, smecta(?)
bioxiteracol(spary pt arsuri- oare e bun si pentru copii???), fenistil gel,
termometru
haine:
10 tricouri, 3-4 body, 3-4 maiou body, 6-7 pantalonasi scurti
2-3 perechi pantaloni lungi(sau mai multi?), 4-5 bluzite cu maneca lunga, 1 geaca semi-grosuta, 1 caciulita, 10 perechi ciorapei,pantofiori
2-3 palariute,sepci
2 chilotei de aia, cu protectie(nu stiu cum sa-i descriu),au un strat bumbac si altul(la supratata) din ceva impermeabil.
1 pereche sandalute de guma(pt distrus in apa/pe plaja)
2-3 cearsafuri bumbac, pentru orice eventualitate(de pus in carut daca transpira, de exemplu)
Poze frumoase cu noi
ninocikap spune:
Daria uite "am furat"
o lista de medicamente de luat in vacanta de la fetele de la ian-feb, poate te mai inspira..:
Medicamente pentru luat in deplasare cu copilul mic :
Nurofen
Calpol/Eferlagan
Peritol/ Calma Baby sau ceva antialergic
Paracetamol(supozitoare)/ Novocalmin
Smecta
Saruri de rehidratare
Supozitaore cu glicerina
Metroclopramid
Spray impotriva intepaturilor de tantari (Off sau Autan)
Fenistil gel (dupa intepaturile de insecte)
Flatulin
Bonnisan
Reviken
Crema de galbenele
Termometru digital
Picaturi nas (Olinth/ pivalone/ophtamesone N)sau spray nazal
Alifie chinezeasca
Fasa
Pansamente sterile
Rivanol
Leucoplast / plasturi
eu zic ca macar pampersii sa iti iei de acasa.. un pachet din ala Jumbo iti ajung 10 zile, ii iei dintr-un supermarketsunt mai ieftini, nu cred ca vor fi asa ieftini la mare.. pe acolo mai toate sunt mai scumpe...
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
ninocikap spune:
Rrox am vazut pozele, cat a dormit Alex la pranz am stat si am visat cu ochii deschisi langa ele.. cele din calatorii..dar mi-au placut mult si cele cu fetele. intradevar se vede si mana de profesionist.
Poze
rrox3 spune:
Nino Multumim 
Vad ca-i tot dati cu mana de profesionist, pozele din Turcia sunt facute toate de mine, asta in caz ca va place vreuna
Profesionistul a zis ca el e in concediu si nu-si mai cara camerele cu el...i-a parut rau acolo
La lista ian-feb am obiectii: Autan sau alte chestii anti tantari nu sunt deloc recomandate copiilor!! Sunt toxice si ataca pielea sensibila. Dar e foarte indicata o rezerva si un aparat antitantari, d-ala cu lichid, de pus in priza in camera.
Mai am, da' continui mai tarziu, acum fug acasa. 
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
ninocikap spune:
Rrox chiar daca pozele nu au fost facute de sotul tau tot sunt foarte reusite si nu trebuia oricum sa aiba aparatele profesioniste, important este "ochiul" de profesionist, ca sa zic asa.
si intradevar rezerva lichida contra tantarilor este absolut necesara, eu am una tot timpul la alex in camera{noaptea} , am avut si anul trecut si e foarte eficienta.
Poze