Prichindei martie-aprilie 2005 (103)
Raspunsuri - Pagina 18
dariaevelin spune:
teodora sanatate in continuare! Noua ni s-a diminuat cantitatea de mucozitati dup[a aprox 7-10 zile. Bafta
cenia am revazut pozele,asa cu explicatii,din alt unghi. E fenomenala penultima foto.Acolo arata nu pot/nu stiu??
Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
Dantje spune:
Buna nin nou,
Aici pentru nas 'curgator'se recomanda pur si simplu solutie de sare...in concentratie nu foarte mare.
Ligia ok,daca e totul ok plecam sambata spre tara si cu ajutorul bunului D-zeu vom ajunge duminica.Astept nr tau de tel.
La multi ani COCO sanatosi si plini de viata, cu toate frumusetile ei.
Daria pupici vorbaretului,desenatorului,acu ma umfla si pe mine rasul dar cand am vazut ce avea in mana
, pusesem 3 radacini,si pe toate le-a scos.
Rrox,era super incantat si radea la noi,le puneam inapoi in pamant si incercam sa-i captez atentia cu altceva si tot acolo se furisa si bineinteles iar le scotea.Am fost nevoita sa mut biata floare in fata casei.Va mai povestesc ca mi-am mai amintit.
Vecinii au un copil cu vreo 6 luni mai mare ca Martijn si un caine,copii comunica foarte bine isi dau mana prin latii gardului la fel fecem si cu cainele.Intr-o zi eram in gradina si vorbeam cu tati,adica mai mult ne intrebam ,stiindu-i talentele in alpinism ,daca nu va incepe sa escaladeze gardul.Dar vorbeam incet sa nu ne auda,cred ca nu au trecut 5 min si incepu sa se urce pe gard.
Intr-o alta zi m-am intors de la servici si-l gasesc cu ciocanul in mana , reparse cu tati nu-s ce,dar cum ma vazu piticul imi 'povestea' ce au facut ei dar bineinteles rotind tot timpul ciocanul(am pus poze).
Va mai povestesc caci am o 'traista' plina ![]()
Am mai pus pozici noi in albumul de la barbeque.
Sanatate bolnaviorilor.
poze
Dantje & Martijn
alessia105 spune:
Andira..
iubita mea cu toata nebunia asta nu am apucat sa te felicit (imi cer miiiiiiiiiiiiii de scuze )ptr minunea mica ..ei doua fetite frumoase ..flori nu alta ..sa ai parte numai de lucruri frumoase si multe impliniri de la ele ..
....si apropos de intrebarile tale ..eu lui Benny ii dau mancarea asa cum o mancam noi( e adevarat ca nu mancam prea condimentat ) ... o doctoritza batana mi-a spus cand era Sebi mic de tot ca cel mai bine e ca sa tratez copilul ca si cum ar fi egalul meu ..cum ma imbrac eu sa il imbrac si pe el si ce mananc eu , manaca si el ...la Sebi nu prea a functionat ptr ca el e ffff mofturos la mancare si spre ex. pana la 6 ani nici nu a mancat nimic ce era rosu
in schimb Benny ar manca si coji de nuca
.
despre prajituri ..eu incerc sa il tin pe Benny sa nu pape prea multe ca si asa era grasut si iar fac alea de la Consultatie Bureau scandal ca au iesit din schema ..dar tot gaseste el prilejul sa fure una doua ...sunt din comert asa ca nu bag mana in foc ca nu au praf de copt sau bicarbonat etc etc ...nu a facut niciodata nici o reactie adversa de la ele ...dar cum spun de fiecare data ....copii is diferiti ..parintii is diferiti si acum e la latitudinea fiecaruia ce si cum face
Cat despre covoare ...eu stiu ca era un magazin de covoare ..pe toate gusturile si de toate marimile pe Str Berzei la intersectia cu Stirbei Voda ...in intersectie il reperezi f repede ca isi expuneau marfa si pe gardurile vecinilor ...inainte se numea Pronto Padimex parca(1990-2000) ...apoi nu am mai vazut nici un nume ...ma rog cum eu nu am mai fost in Bucuresti de 2 ani ..nu stiu daca mai e sau nu ..dar stiu ca era si daca e pe piata de atata vreme cred ca e firma serioasa si nu au inchis ..
alessia105 spune:
caramella
Frumoasa foc gogoneatza ..o dulcica
..promit sa deschid si supermamicile in curand( sapt viitoare) sa mai vb toate la garamada
..ca asa imi e dor sa" va aud" pe toate 

Marox
...E hai acum trebuie sa recunosti ca au jucat bine francezii
sincer eu sper sa castige si finala ...scuze ZUZU
dar nu pot sa ii iert pe portughezi ca i-au batut pe olandezi
...Dar ia uite ce vb noi ...sa castige cine e cel mai bun ca in fond e un joc
....Da iubita eu stau in Belgia ..ma rog tara mea de suflet e
Andruzza
...am fazut piticul pletos, apoi barbatelul tuns scurttrr
...despre tanti pshilog ce pot sa iti spun ..eu am vazut vreo doua emisiuni diferite ( scuze ca nu retin numele corect al emisiunilor ) "ceva cu "ingerasi " pe BBC 2 si " Casa micilor terori " pe Vitaya ( un program belgian) in ambele incerca sa rezolve problemele copiilor "problema" in 5-6 zile ..intr-un fel de Big brother si mi-a placut ca dupa ce ii examina isi dadea seama nu numai de problema copilui ci si de problemele familiare care influientau copilul ...spre ex.era o familie in care copilul cel mic 2-3 ani ,... mama nu reusea sa il intarce iar asta afecta mult si viata de cuplu ..pana la urma problema era la mamica care desi declara ca vrea sa il intarce in subconstient nu vroia asta ptr ca ea considera ca odata intarcat copilul se va rupe acea legatura invizibila dintre mama si copilul sau ....Ea mereu spune ca nu poate sa rezolve problema in 5-6 zile , dar ca macar poate sa de-a un start in rezolvarea problemei .
Sebi nu poate sa doarma in intuneric si singur in camera ( macar Tv-ul sa fie deschis) si asta ptr ca tatal lui il pedepsea cand era la el in vizita punandu-l in baie unde era intuneric(asa invatase el de la parinti lui) ..cand am aflat era prea tarziu copilul era deja marcat .Asa am invatat ca comportamentul parintilor poate infuienta fffffffff mult dezvoltarea si comportamentul copiilor si cred ca un copil ca cel descris de tine asa a invatat din familie ca trebuie sa se comporte ,desi parintii in fata camerelor se poarte fffffff bine si frumos cu copii dar dupa parerea mea e numai show ..ptr ca raul e deja facut....
cat despre animalutze ....sincer noi nu prea avem carticele ( ca le distruge ..terminatorul si e pacat de ele) ..dar cand ne plimbam si vedem un animalutz eu ii spun cum face ...ptr inceput a auzit cateaua latrand asa ca atunci cand vrea sa spuna catel face el ca catelul ...e mort dupa animalutze nu conteaza ce sunt ..abia astept sa megem la Zoo sa vad ce fata face cand le-o vedea
Na ca ma intinsai la discutii....nu ma injurati ..imi dau singura![]()
Raresionut 
La multi ani si o aniversare frumoasa! Sa va de-a Domnul multe aniversari frumoase , numai bunastare si fericire

Simonela
...Am vazut o printesa frumoasa ...super frumoasa prima rochita 
Adseana 
....pe unde umbli..hai sa ne dai ceva vesti despre printesica

ligia13
Sarut mana ptr complimente
si sper sa va intalniti cu Dantje 
si sa petreceti clipe frumoase impreuna...Vrem POZE
.
Dantje 
drum bun si va intoarceti cu bine ..frumos puiutzul tau ce mai un adevarat barbatel ara papa cu cine sa bea o bere pe caldurile astea
Teo
....multa sanatate scumpitzei ...pe langa ce te-au sfatuit fetele eu te-as sfatui sa dai si cu un pic de Tetraciclina Unguent e buna sa nu se irite nasucul de la atata sters si nu numai
An-k
...ce face Bia? e mai bine?am vazut ca m-ai cautat ,dar am venit prea tarziu ca ma tine domnul Benny in priza toata ziua si intru dupa 23 mai mereu ...pupiciiiii

Gata plec la somnic ca e iar 2
O sambata frumoasa dragelor alaturi de cei dragi! 

Cu drag,
Va
dulce si va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia
, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny
(02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)
Specialii 2005 ,Poze de pitici voinici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69136" target="_blank">Sa redam SPERANTA SI COPILARIA lui Denis!
rrox3 spune:
Andira condimente gen plante aromatice poti sa-i dai linistita, numai sa-i placa. La fel si praf de copt in prajituri, e in regula. 
Teodora pe noi ne tin mucii cam 2 saptamani cand ne apuca. Iti recomand cu calcura aspiratorul pentru bebei. Daca ii e frica de aspirator il poti folosi si fara, tragi aer cu gura in loc de aspirator. E mult mai indicat decat tonele de diverse picaturi. Serul fiziologic sau diversele picaturi sau spray-uri cu apa marina ajuta de desfundat, inmoaie secretiile. 
Ligia Nu m-am dus la fete, cred ca Ioana nu m-ar mai fi lasat sa plec fara ea... In plus astazi e ziua sotului meu si n-as fi vrut s-o petreaca pe drumuri. ![]()
Astazi mi-am luat si rezultatele analizelor. Sunt bune toate, mai putin colesterolul care a crescut cam mult. Adica am calciu, am magneziu, am hemoglobina (asta nu e la maxim, dar e OK). In concluzie scaderea de tensiune si adunatul de pe jos au fost exclusiv urmarea menstruatiei abundente. La ecografie mi-au descoperit un ficat marit si discret steatozic, desi analizele de sange sunt bune si pentru ficat. Banuiesc tot pilulele si la capitolul asta.
Acum sunt in cautarea unui medic homeopat bun. M-am cam saturat sa ma tratez cu medicamente pe o parte ca sa ma trezesc cu probleme pe alta parte. Daca stiti pe cineva in Bucuresti spuneti-mi si mie. Fireste caut pe cineva si cu pregatire medicala alopata la baza, nu am incredere chiar in orice vraci...
tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
andrruzza spune:
roxx, la multi ani sotului!
Ma bucur ca analizele sunt bune. Am o prietena care merge la un medic homeopat( are medicina la baza) si ea e foarte incantata, de fapt in urma tratamentului dat de medicul respectiv a ramas insarcinata. Daca vrei, ii cer nr. de telefon, adresa cabinetului, etc.
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
rrox3 spune:
Andruzza Multumesc!
da, sigur ca vreau datele de contact. 
poze cu noi
andrruzza spune:
roxx, cu placere! Prietena mea este foarte incantata de rezultatele obtinute in urma tratamentului homeopat; tipul are la baza medicina si studii de homeopatie in Anglia.
dr. Radu Marius
Fundatia Similimum, Bd. Decebal nr. 3, Bl. S12B, Sc. 1, Et. 3, Ap. 8, Interfon 008(pe lanmga statia lui 104, P-ta Alba Iulia cum vii dinspre Unirii)
tel. 321.42.51
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
caramella spune:
Site-ul asta imi zice buna seara la ora 4 a luat-o razna,eu va zic Buna ziua !
ALESSIA multumim de complimente le intoarcem si noi lui Benny blondinul grasunel si scump!
SI ne mai vorbim pe supermamici cand deschizi.A si eu tot cu francezii tin,au jucat bine e si parerea mea,sa castige cel mai bun ce mai!
CENIA ce imi place costumul,e bestial,ii sta tare bine!
Am vazut si doua printese Daria si Andrada.
RROX La Multi Ani sotului!Ma bucur ca au iesit bine analizele.
TEO mai putin si scapati de muci,noi din fericire nu am avut probleme,de 2 ori a fost pana acum racita,dar i-a curs nasul 2 zile si nu a fost infundata.Sanatate!
DANTJE mai ce baiat de nadejde ai ,repara tot,nu s-a lovit cu ciocanul?Vad ca deja umbla fetele dupa el!
Alicia acum doarme,s-a mai trezit azi noapte 2 reprize a cate jumatate ore,la 5 m-am dus sa-i incalzesc laptele si m-am pomenit cu ea in bucatarie.Venea cu suzeta in gura si cu o fata somnoroasa,a stat jos pe covor pana i-am pregatit laptele.I-am explicat ca e noapte si trebuie sa faca nani si repede s-a uitat la geam.Am dormit apoi amandoua pana la 10.A mancat ieri si azi tare bine ,tot ce i-am dat,azi un castron plin de cereale cu banana si caise ,dupa o ora aproape o felie de paine cu smantana,a mai rontait biscuiti si pufuleti.Acum i-am facut ciorbita de legume cu pui.
Sa aveti un weekend placut!
rrox3 spune:
Andruzza Multumesc pentru informatii! 
Caramella Multumesc pentru urari! 
Am facut in sfarsit un album cu poze din luna iunie, si tunsulica si cu carlionti. Se numeste "iunie 2006". Vizionare placuta, cand aveti chef ![]()
tuturor!
poze cu noi