Prichindei martie-aprilie 2005 (103)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Am pus poze noi cu fetele mele in albumul "Nati si Iri Iul 06", daca vreti sa ne vedeti (avem si noi cate o poza pe acolo).
Ar fi trebuit sa le fac albume separate si sa schimb si semnatura, ca sunt 2 acum, dar Nati e langa mine in carut si prevad in curand niste racnete.

Ca sa va conving ca fetita mea e tare precoce la zambit, am atasat niste poze facute ieri, sa o vedeti cum rade. Cel mai tare ma amuza cand zambeste cu gura pana la urechi, de i se vad gingiile, si cand, fomista rau, e asa de nerabdatoare ca se uita crucis la tzitzi, cu gurita deschisa, asteptand farfuria plina.

V-am lasat, ca a inceput...

Irina, piticul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Andira si celelalte fete: merci de raspuns referitor la laptele praf.Si al meurade tot o cutie de lapte pe saptamina ceea ce e costisitor e adevarat.
Andira am vazut pozele: ai niste fete superbe, de pe revista nu alta!SA fie sanatoase si destepte sa dea Domnul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Buna dimineata! Am vazut pozele voastre Andira si sunt superbe, Nati este o scumpa si poate ne dai si noua reteta pentru o astfel de fetita dragalasa( noi ne dorim ca urmatorul copil sa fie 99% fetita).Va uram o zi cat mai buna si de-abia astept ziua de maine, plecam la munte(Izvorul Muntelui- langa Ceahlau). O sa facem poze si imediat le vom afisa, sa vedeti si voi ce peisaje frumoase sunt in Muntii Orientali. Va pupam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Nu,fetelor,din pacate nu mi-am reparat "instrumentul",dar mai fur laptopul pe ici,pe colo,macar cu pozele sa ma tin la curent.La zuzu si la andira am vazut de cate 3 ori albumele,nu ca alti copii si mamici n-ar fi frumosi,dar...la cererea publiculuiLui Alex i-au placut asa mult fetitele andirei[as vrea s-o vad si pe Nati cu obrajorii si pulpitele Irinei,ca-mi venea sa musc din monitor,nu alta]si tizul lui zuzu,ca-mi tot cerea sa ii vada.A incercat si el sa-l imite pe Alexandros si bineinteles ca a ametit si el si l-am cules de pe jos
Acum suntem in vizita la servici la tati unde,of course,am accesat compu
Si eu tot ca pediatra andirei stiam de laptele praf.
Acum va pup ca ma "usuie"sotul

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

mamici si prichindei!
Va multumesc pentru grija

Andira ti-am admirat minunile!! Nati m-a umplut de duiosie cu somnicul ei si zambeste extraordinar de frumos iar Irina si-a pastrat falcutele alea simpatice foc si e o frumoasa Isi lasa baticutul pe cap? Am vrut sa-i iau si eu Ioanei, dar m-am gandit ca-l iau degeaba... Aa, si are sandalute roz identice cu ale Ioanei
Ce mai, mi s-a facut dor de fetele mele!

Ieri Ioana mi-a auzit vocea la telefon si a inceput sa planga si sa strige mamamama cu manutele intinse spre telefon... aproape ca-mi venea sa ma sui in masina si sa ma duc s-o iau acasa... Pe de alta parte mama imi spune ca-i place mult acolo, vrea numai afara toata ziua, se plimba peste tot nonstop si cerceteaza tot ce gaseste.
Iar eu am doua saptamani foarte pline la serviciu (acum muncesc doua computere pentru mine , le-am pus la munca si eu stau pe forum), vin tarziu acasa si alte d-astea.

Mamacita tot nu ti-a reparat computerul? Hai ca ne e dor de voi!

Dantje Concediu placut!

Raresionut mai, eu zic sa nu va doriti sa fie copilul doar "99% fetita", 100% ar fi mai bine, nu? Vacanta placuta!

Cenia si eu ii dau Ioanei lapte Nestle Junior si o sa-i mai dau pana la 2 ani tot d-asta. E mai bun decat cel de vaca simplu.

Teodora Sanatate frumoasei! La febra mare indicat e Nevralginul sau Novocalminul. Ti-l recomand pe primul, sunt picaturi si se pot doza foarte exact in functie de greutatea copilului. Nurofenul e foarte bun, dar face fata pana la 38.5-39 grade doar. Cele pe baza de paracetamol (adica panadol, calpol, eferalgan) fac fata doar pana pe la 38 grade. Efectul vazut de tine a fost defapt cumulat, si de la Nurofen si de la paracetamol.

Zuzu tinem pumnii!

Alessia ai mare dreptate cu metoda "time out", merge doar la unii copii. Nici cu Mariuca nu a functionat niciodata bine.

tuturor! Scuze daca am uitat pe cineva, am tot citit cate putin pe apucate si n-am retinut chiar tot ce vroiam...

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

hello, hello!

Nu prea stiu ce sa scriu, sunt usor depresata, am stare ciudata, nu am chef de nimic!
Radu e ok, de cateva zile mare dansator, se bataie cand au de muzica de mama mama!

Am intrat e fapt ca sa laud fetele andirei, am vazut poze si m-am induisat toata cand am vazut-o pe aia mica zambind , dar si can am vazut-o pe brunetica Irina.
Si tu andira, arati f bine! O mamica fericita!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

andira, ai doua floricele minunate, sa va bucurati de ele, sa fiti fericiti!

alessia, sa purtati noile hainute cu placere! Mai, am vazut si eu o singura emisiune cu Tania, dar m-am ingrozit. Participantul era un baietel de 3-4 ani, groaznic, nu asculta de nimeni, lovea in mama si tatal lui, arunca jucariile, tantea tot. Eu m-am intrebat oare ce metoda de educatie au folosit parintii aia de se purta copilul in halul ala!? Cred ca i-as fi pus intai pe ei pe covoras:) Ce n-au putut ei rezolva in cativa ani, au chemat o dna psiholoaga sa rezolve in cateva zile?:) Dar ce sa-i faci, asa aveau prilejul sa apara pe "sticla"

roxx, am citit la cabinetul psiho un raspuns al tau dat la subiectul despre un baietel lovit de masina. Mi-a placut tare mult cum ai raspuns

ligia, lasa starile astea :) Pupici dansatorului!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

raresionut drum bun,sa va distrati bine si asteptam poze frumoase.
andira cdoamne cat e de scumpa nati.E ca o papusica,ireal de delicata si frumoasa.si Irina e o frumoasa,extrem de expresiva.
ligia sa iesi repede din starea asta,ca nu-i benefica.Iti zic un banc??
laura72sunteti tineri si frumosi.George e f fain. Imi place tare

Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Caramella am vazut pozele..si noi avem scaun de masa ca voi..si noi ne uitam la fel la reclame...

Andrruzza abia acum am vazut si un Rares tuns , care parca si mai tare te hipnotizeaza acum cu ochisorii lui..si o mamica care arata tare bine..

Laura72 foarte frumoase pozele...dar si torturile..

Andira am vazut puiuta mica razand, chiar ca ai de ce sa te topesti. si pe Irinuca am vazut-o, acum asteptam pozele cu ele 2 jucandu-se..

Adseana abia acum am reusit sa vad si poele voastre, ce frumos va balaciti voi in piscina, lebedele si curcubeul..foarte frumos.

Zuzunaki am vazut pozele, un copil frumos, voi toti frumosi, dar mamica radiaza de-a dreptul.

Danuta t am vazut si puiutul tau tuns ce de se mai balaceste, cu colectia lui de vase si cum da noroc. baiat mare, ce mai..

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Ligia fruntea sus si descarca-ti sufletul la noi daca crezi ca te ajuta.

daria si pe voi v-am vazut..nu mai stiu daca am scris ieri... sunteti niste frumosi asa tunsi si la intalnire du daria mica.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput