carti de la anticariat

carti de la anticariat | Autor: capra cu trei iezi

Link direct la acest mesaj

voi cumparati carti vechi de la anticariat? credeti ce se pot transmite oaresce microbi?
am gasit diverse carti care ma intereseaza la anticariat, si pentru ca nu s-au editat de mult timp as dori sa le cumpar asa vechi.
voi aveti vreo problema in acest sens?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

eu am tot cumparat
nu m-am gandit la asta
dar daca atatia ani nu am patit nimic, cred ca voi lua in continuare daca am nevoie

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanap spune:

si eu am cumparat multe carti de la anticariat,chiar si anticariate on-line si nu mi s-a intamplat nimic(ce-i drept nici nu m-am gandit la asta si aveam mare nevoie de acele carti).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-pis spune:

Cumpar carti folosite, si mai ales toata copilaria mea am citit carti imprumutate de la biblioteca, care treceau prin mii de maini, nu numai prin cele ale posesorului anterior.
Nu cred sa fi fost mai murdare decat barele din minunatele noastre mijloace de transport in comun, sau cu mai multi microbi decat banii pe care ii manipulam zilnic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Ba mie imi plac cele vechi, au ceva aparte. Chiar miine am sa ma duc sa da o raita prin anticariat. Saptamina trecuta am pierdut un tirg de carti uzate. Acum doar ce m-am intors acasa cu 2 carti cumparate de la biblioteca.
Iar cu microbii, hm! cred ca au murit si ei de mult daca e o carte veche. Adica, nu m-am gindit niciodata la asa ceva.
In rest, spor la citit si uita de microbi, concentreaza-te asupra cartii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Si eu am cititi toata studentia carti din anticariate si nu am patit nicodata nimic.

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Si eu am cumparat carti de la anticariat.Uneori pentru ca nu le gaseam in librarii,alteori pentru ca erau mai ieftine!Mie imi plac cartile vechi si mirosul lor.Nu m-am gandit niciodata la microbi si nici nu cred ca o sa ma gandesc.

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput