a crescut serban...
Raspunsuri - Pagina 8
andruskandu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madalinad are copilu' asta niste replici... ma tot intreb de unde le scoate! aseara, fac dus. serban da buzna peste mine, inca n-am reusit sa-l dezvatam desi stie ca nu e frumos ce face. se aseaza copilu' pe toaleta, cugeta el ce cugeta si apoi ma apostrofeaza: daca vezi pe cineva in baie in fundul gol, de ce intri tu sa faci dus?! madalina serban |
Are dreptate copilu'...
Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006
madalinad spune:
serban a implinit 5 ani acum cateva zile. constient cat e el de mare, la 5 ani si 1 zi decide ca de acum incolo vrea sa fie foarte ascultator si sa le faca pe toate singur.
buun... dimineata sa da jos din pat fara prea multe ruganimti, se imbraca singur, este hotarat chiar sa-si incalzeasca laptele singur. vezi, mami? imi atrage el atentia inainte de a se aseza la masa. te ascult...
doar atat ca, dupa 10 minute, e tot cu paharul de lapte plin si se joaca cu ce nimereste de pe masa (ca in fiecare ziii). asa ca ii atrag atentia: pai cum... m-ai promis tu ca de astazi ma asculti?!
serban se opreste din joaca si ma priveste sever: aaa... mami... eu am promis ca incerc!!!
in general, serban e tot timpul cu maioul pe afara. daca nu stam noi dupa el sa-l aranjam, nu se sinchiseste deloc ca e cu mijlocul gol. asa ca, oridecate ori il prindem, ii indesam maioul la loc "ca sa nu-i inghete suncutele". boon... drept urmare, intr-o seara, serban se apuca sa ne povesteasca ce a facut la gradinita. cum au avut ei ora de dans. si intre 2 piruete, ne explica: doamna de dans s-a aplecat si i-au iesit suncile pe-afara!
oops. il intreb cu teama: si...? raspuns: "si i-am zis: v-au iesit suncile pe afara!!!"
dupa ce mi-am revenit, l-am mai intrebat daca doamna de dans a zis ceva. n-a mai zis nimic, cica...